Dudullu için bize gelişmemiş rahat edemezsınız dedilerAşağı Dudullu’da siteler var, iki Metro durağının arasında. Oralardan bakabilirsiniz
Dudullu için bize gelişmemiş rahat edemezsınız dedilerhe sancaktepenınde öyle cok ahım şahım bıryer oldugunu sanmıyorum ama nişanlım bunu duyduktan sonra tutturdu illa sancaktepe diye ailemde ataşehirde oturuyorlar bilhassa onlara yakın bıryer ıstıyorum aslında ama fiyat olarak daha uygun
Madenler’e bakabilirsin. Ben çokta çekmeköyün iç taraflarına gitmeni tavsiye etmem. Oralarda da trafik çok çünkü. Emlakçılara da çok güvenmeyin. Kiraladığınız anda onun sizle işi bitiyor. 1 gününüzü ayırıp kendiniz gezin o bölgeyi. Ona göre karar verirsiniz.Hanımlar cok tesekkur ederim yorumlarınız için böyle oldugunu bilsem asla bakmazdım ordan, ben bu emlakcıları da anlamıyorum daha 2 gun önce aradım kadın ataşehirden metroyla 15 dk diyor metro yokmus haberımız yok, özellıkle soruyorum şu sıte yakınmıdır dıye tam dıbındedır dıyorlar ınsanı nede guzel ayakta uyutuyorlar pes! çekmeköy de aksıne bana ulaşım acısından cok sıkıntılı gelmıstı arastısıgım kadarıyla keske daha önce yazsaydım burayaümraniye de şerif ali taraflarına baktık özellıkle sıte ıstedıgımız ıcın ya aıdatlar yada fıyatlar asırı yuksek cıkıyor karsımıza sancaktepe de sıtelerı daha fazla gördüğümuz ıcın acıkcası orada daha sıcak bakmştım. Çekmeköyde. Mahalle olarak önerebileceğiniz yerler varmı pekı ulaşımı en rahat hatta metronun yanında yakınında olursa çok ıyı olur
Neden Çekmeköy'ün semti Taşdelen'e bakmıyorsunuz? Orayada metro gelecek ve çok nezih bir semt ayrıca o paraya 2+1 bulabilirsiniz rahatlıklaYok artık bunları duyduktan sonra hiç biri gözümde kalmadı artık dudullu bile cennet gibi gelir gözümeev almayı dusunuyoruz ama 1+1 250-280 bin gibi bir butce ayırdık dudulluda bulunur heralde, birde cekmeköy metro durağının orası olur anca olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?