- 6 Aralık 2017
- 6.469
- 6.583
- 198
siz sevdiyseniz birşey diyemeyiz ama bende ikisini pek beğenemedim, yağz tek başına güzel değişik olsun diyorsanız mirza ismini çok beğeniyorum ağır ve karizamtik bir isim gibi geliyor banaYa öyle elbette ama ismi bozulmayan mı var çocuk işte
Sadece isim ile tam bir analiz mumkun degil. Tam ad ge soyad gerekiyor.Anladım teşekkür ederim Yağız isminin analizi nasıl peki
En güzelini yapmışsınız. "ayy o nasıl isim" diyenler genelde Arap ismine alışkındır da ondan.Herkese teşekkür ederim ben karar verdimSancar Yağız da karar kıldım
Ay çok merak ettim benim oglum adı da cengiz kutay nasıl bir isim sizce yorumların hoşuma gitti sormak istedim ben kutay ı eski Türkçe bi isim diye koymak istedim soyadı da kılıçarslanEn güzelini yapmışsınız. "ayy o nasıl isim" diyenler genelde Arap ismine alışkındır da ondan.
Yumuşak g gibi, z gibi bir harf olan elifi isim diye koyarlar. Arap alfabesinin il harfi.
Gözü çapaklı kadın demek olan Rümeysa'yı koyarlar.
Bakire demek olan Azra'yı, Beyza'yı koyarlar ve bu isimleri beğenirler =) Türkçe kökenli olunca ayarlar karıştı tabii.
Adıyla yaşasın.
Cengiz Kutay Kılıçarslan ismi analizi yapabilir misin rica etsemSadece isim ile tam bir analiz mumkun degil. Tam ad ge soyad gerekiyor.
Bencil bir çocuk olmasi muhtemel, sanat neşe mutluluk yonleri baskın, hayatında sabır sınavları olacak. Imtihanlari hep sabir uzerine olur, babayla iliskileri zayif olur. Cengiz ya da kutay yerine baska bir isim verebilirsiniz. Birinden biri kesin derseniz Gereken harfleri yazabilirim.Cengiz Kutay Kılıçarslan ismi analizi yapabilir misin rica etsem
Bu ismi verdik bile 6 aylık oldu valla ne olur bilemem yaşayıp göreceğiz ama baba ile ilişkisi çok güzel babacı bir bebekBencil bir çocuk olmasi muhtemel, sanat neşe mutluluk yonleri baskın, hayatında sabır sınavları olacak. Imtihanlari hep sabir uzerine olur, babayla iliskileri zayif olur. Cengiz ya da kutay yerine baska bir isim verebilirsiniz. Birinden biri kesin derseniz Gereken harfleri yazabilirim.
6 aylik bebekte belli olmaz. O yaslar zaten ebeveyne bagimli yaslar. Ergenlik donemiyle birlikte ortaya çıkar.Bu ismi verdik bile 6 aylık oldu valla ne olur bilemem yaşayıp göreceğiz ama baba ile ilişkisi çok güzel babacı bir bebek
Evet öyle yaptım Sancar çok uyuyor soyadımızaSoyadına uygun bir isim tercih edin bence..
Çok beğendim kararınızı ..Burda isim önerisi alsanız değişik değişik Arap isimlerini sayarlar .Türk isimlerine burun kivirirlar .Adıyla yaşasın ,sağlıkla insallah ..Herkese teşekkür ederim ben karar verdimSancar Yağız da karar kıldım
Oğlunuzun adı super premium lig gibi =) (futbol bilgim yok, böyle bir şey kalmış aklımda, üst bir lig olduğunu farz ederek yazdım)Ay çok merak ettim benim oglum adı da cengiz kutay nasıl bir isim sizce yorumların hoşuma gitti sormak istedim ben kutay ı eski Türkçe bi isim diye koymak istedim soyadı da kılıçarslan
Teşekkür ederim rabbim herkesin evlatlarına uzun ömür versin olmayana da en kısa zamanda nasip etsin inşallahOğlunuzun adı super premium lig gibi =) (futbol bilgim yok, böyle bir şey kalmış aklımda, üst bir lig olduğunu farz ederek yazdım)
Sadece soyadınız bile yeter yahu, torpilli misiniz nedir =)
Hiç denk geldiniz mi bilmiyorum, modern ve garip isimler verilen çocuklar için bunların dedelikleri/nenelikleri de saçma olacak gibi bir laf vardı bir ara sanal alemde. Berkecan diye dede olur mu ya da Adasu nene diye.
Sizde böyle bir durum yok, isimler Türkçe, anlamlar güzel, soyadla da taçlanmış, daha ne olsun.
Adıyla yaşasın diyelim.
Farklı anlamları olmakla beraber ben hükümdar adı niyetine koydumYağız ok, sancar nedir ki. Ne demek..
Teşekkür ederimÇok beğendim kararınızı ..Burda isim önerisi alsanız değişik değişik Arap isimlerini sayarlar .Türk isimlerine burun kivirirlar .Adıyla yaşasın ,sağlıkla insallah ..
Neden iki isim koymak modu oldu anlamıyorum. Sancar çok ideolojik bir isim. Bu tarz isimler koymanızı tavsiye etmem tek yağız güzel. Ayrıca sancar kelimesinin sözlük anlamı batıran deviren saplayan gibi manasız birşey. Ayrıca o bilinenden ziyade sancar değil sencer :) arz ederim.Merhaba doğumuma az kaldı . Oğlum olacak hayırlısı ileBenim içinden geçen isim Sancar Yağız ama soğuttular isimden bazıları farklı isim bakayım diyorum ama içime sinen bir isim bulamıyorum ?Artık karar vermeliyim . Sizce nasıl ya da önerileriniz var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?