SANCAR YAĞIZ

Ya öyle elbette ama ismi bozulmayan mı var çocuk işte
siz sevdiyseniz birşey diyemeyiz ama bende ikisini pek beğenemedim, yağz tek başına güzel değişik olsun diyorsanız mirza ismini çok beğeniyorum ağır ve karizamtik bir isim gibi geliyor bana

Herkese teşekkür ederim ben karar verdim Sancar Yağız da karar kıldım
En güzelini yapmışsınız. "ayy o nasıl isim" diyenler genelde Arap ismine alışkındır da ondan.
Yumuşak g gibi, z gibi bir harf olan elifi isim diye koyarlar. Arap alfabesinin il harfi.
Gözü çapaklı kadın demek olan Rümeysa'yı koyarlar.
Bakire demek olan Azra'yı, Beyza'yı koyarlar ve bu isimleri beğenirler =) Türkçe kökenli olunca ayarlar karıştı tabii.
Adıyla yaşasın.

Ay çok merak ettim benim oglum adı da cengiz kutay nasıl bir isim sizce yorumların hoşuma gitti sormak istedim ben kutay ı eski Türkçe bi isim diye koymak istedim soyadı da kılıçarslan

Cengiz Kutay Kılıçarslan ismi analizi yapabilir misin rica etsem
Bencil bir çocuk olmasi muhtemel, sanat neşe mutluluk yonleri baskın, hayatında sabır sınavları olacak. Imtihanlari hep sabir uzerine olur, babayla iliskileri zayif olur. Cengiz ya da kutay yerine baska bir isim verebilirsiniz. Birinden biri kesin derseniz Gereken harfleri yazabilirim.

Yağız ok, sancar nedir ki. Ne demek..

Bu ismi verdik bile 6 aylık oldu valla ne olur bilemem yaşayıp göreceğiz ama baba ile ilişkisi çok güzel babacı bir bebek

Ay çok merak ettim benim oglum adı da cengiz kutay nasıl bir isim sizce yorumların hoşuma gitti sormak istedim ben kutay ı eski Türkçe bi isim diye koymak istedim soyadı da kılıçarslan
Oğlunuzun adı super premium lig gibi =) (futbol bilgim yok, böyle bir şey kalmış aklımda, üst bir lig olduğunu farz ederek yazdım)
Sadece soyadınız bile yeter yahu, torpilli misiniz nedir =)

Hiç denk geldiniz mi bilmiyorum, modern ve garip isimler verilen çocuklar için bunların dedelikleri/nenelikleri de saçma olacak gibi bir laf vardı bir ara sanal alemde. Berkecan diye dede olur mu ya da Adasu nene diye.
Sizde böyle bir durum yok, isimler Türkçe, anlamlar güzel, soyadla da taçlanmış, daha ne olsun.
Adıyla yaşasın diyelim.

Teşekkür ederim rabbim herkesin evlatlarına uzun ömür versin olmayana da en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Neden iki isim koymak modu oldu anlamıyorum. Sancar çok ideolojik bir isim. Bu tarz isimler koymanızı tavsiye etmem tek yağız güzel. Ayrıca sancar kelimesinin sözlük anlamı batıran deviren saplayan gibi manasız birşey. Ayrıca o bilinenden ziyade sancar değil sencer :) arz ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…