SANCAR YAĞIZ

Teşekkür ederim ama ben de çok araştırdım sadece ilk anlamlarına odaklanmışsınız . Ben hükümdar adı olduğu için koydum . Çift isim de moda olduğu için değil çoçuğum hangisini benimserse onu kullansın istedim ilerde . Ben de Türkçe öğretmeniyim ikisi de mana olarak birbirlerine yakın o yüzden onu istedim . Ayrıca klasik isimleri sevmiyorum ve kişilerin isimleri ile yaşadığına da inanmıyorum nice dini isimler konulan kişilerin kötü işler yaptıklarını da görüyoruz .

Yorumlarınız beni benden aldı bizim bebişin cinsiyeti belli değil ama babası erkek olursa ALPARSLAN istiyor bir yorumda bize yapın bakalım nasıl isim

Yorumlarınız beni benden aldı bizim bebişin cinsiyeti belli değil ama babası erkek olursa ALPARSLAN istiyor bir yorumda bize yapın bakalım nasıl isim
Ay çok teşekkür ederim, mutlu oldum =)

Kişisel zevk, ben severim Alparslan ismini. Uzun gelirse, aniden seslenmek gerekirse kısaca Alp de denir ya da belki ileride kendi kısaltır. Tahminim ergenlikte Alp olarak kullanıp, yetişkinlikte ise ismin anlamını daha net anlamış olacağı için Alparslan olarak kullanacağı =)
Yaşı da yok ismin, her yaşa uygun.

İsmin hem kendisi ve anlamı hem de söyleniş şekli dolu dolu. Adıyla yaşasın.

Ay çok teşekkürler yorumunuzdan sonra daha bir icime sindi isim

Niye ideolojik olsun anlamadım, biz Türküz, Türkçe isim koymakta ne ideoloji güdülebilir? George Michael mı koysunlar çocuğun ismini?

Ay çok merak ettim benim oglum adı da cengiz kutay nasıl bir isim sizce yorumların hoşuma gitti sormak istedim ben kutay ı eski Türkçe bi isim diye koymak istedim soyadı da kılıçarslan

Allah Allah diyip kılıcı çekip ön safta koşacak bir isim olmuş Gümbür gümbür bir isim + soyad kombini olmuş, girişimci, CEO, yönetici olabilir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…