C Cemrerva Üye Kayıtlı Üye 28 Kasım 2019 66 26 8 31 7 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Cemrerva #1 Arkadaşlar adetime 4 gün var ama acayip sancım var dayanılmaz.. Spor yapmıştım 4 sefer acaba O mu oyle sanci yaptı bilgisi olan varmi
Arkadaşlar adetime 4 gün var ama acayip sancım var dayanılmaz.. Spor yapmıştım 4 sefer acaba O mu oyle sanci yaptı bilgisi olan varmi
Advil_ Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Ocak 2021 2.726 5.915 108 7 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Cemrerva #2 Cemrerva .!.: Arkadaşlar adetime 4 gün var ama acayip sancım var dayanılmaz.. Spor yapmıştım 4 sefer acaba O mu oyle sanci yaptı bilgisi olan varmi Genişletmek için tıkla... Spordan sonra kas ağrısı görülür. Kimisinde fazla hareket regliyi de öne çekebiliyor. Gebelik şüpheniz varsa test yapın ya da hastaneye gidin.
Cemrerva .!.: Arkadaşlar adetime 4 gün var ama acayip sancım var dayanılmaz.. Spor yapmıştım 4 sefer acaba O mu oyle sanci yaptı bilgisi olan varmi Genişletmek için tıkla... Spordan sonra kas ağrısı görülür. Kimisinde fazla hareket regliyi de öne çekebiliyor. Gebelik şüpheniz varsa test yapın ya da hastaneye gidin.