Arkadaşlar ben başka forumlarda yazdım.. ben de adet günleri ara ara hastaneye gidip iğne yaptıran 3-5 tane apranax fort atan, son dönemlerinde majezigin en önemli müşterisi idim.
Kozmik beden temizliğni yaptım, artık adet dönemlerinde ağrı kesici kullanmıyorum. Yani karaciğer temizliği , şu Ahmet Marankinin televizyonlarda bahsettiği.. vücudumdan cok kötü şeyler çıktı.. deneyin derim..
Arkadaşlar ben başka forumlarda yazdım.. ben de adet günleri ara ara hastaneye gidip iğne yaptıran 3-5 tane apranax fort atan, son dönemlerinde majezigin en önemli müşterisi idim.
Kozmik beden temizliğni yaptım, artık adet dönemlerinde ağrı kesici kullanmıyorum. Yani karaciğer temizliği , şu Ahmet Marankinin televizyonlarda bahsettiği.. vücudumdan cok kötü şeyler çıktı.. deneyin derim..
ben kullandim cok ise yaradi.peki adet sancısı için doğum kontrol hapı kullanmak ne kadar doğru?açıkçası ben kullanmaktan korkarım fisfisfis
Bende de aynı sey var eskiden 6-7 gun yogon gelirdi,simdi5 gun geliyo ve daha az geliyo neden olur bu kızlar ya bir bilen yok mu?Benim önceden 7 gün filan oluyordu ama artık adetim az sürüyor bi ilk gün ağrı sancı oluyor az sürede bitiyor acaba neden artık eskisi gibi uzuzn sürmemesinin sebebi ne olabilir bu arada hiç doktora gitmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?