merhaba kizlar nasilsiniz ?
kizlar benim eskiden hic adet sancilarim olmazdi
ama son senelerde ilk iki gün cok cok cok kötü sancilarim oluyor
inanilmaz derecede agrilar bunlar yani nasil anlatayim bilmiyorum
ne otruabiliyorum ne yatabiliyorum cok kötü
kadin doktorunada gitmeye cekiniyorum evli degilim cünkü
bunun sebebi ne olabilir sizce?
Herkese merhaba...
Yıllardır ağrılı reglden bende muzdaribim. Doktora gittim, hem de birçok defa. Kansızlık demir eksikliği magnezyum eksikliği falan da yok. Anlayacağınız gayet sağlıklıyım.
Ama her ay, ayın en az 10günü benim için tam bir kabus. Başlamadan üç-dört gün önce sırtım belim başlıyor.Ayrılıyorum sanıyorum
Sonra söküldüğü gün dünyam yıkılıyor,ağrı bazen öyle dayanılmaz boyutlara çıkıyor ki gözüm kararıyor. Olacağımı anlayıp 2tane apranax fort içersem hemen yatarsam biraz zaman kazanıyorum.
Bu böyle 3-4gün devam ediyor. Bu ağrıların yogunluğu ilaçların sersemliği de bi 2-3gün devam ediyor. Bunu her ya yaşıyorum işte. Üstelik sinirlilik hali kendimi kaldırıp atma isteği de cabası.
En son gittiğim doktor evire çevire muayene etti ve gayet sağlıklısın böyle ağrılar normal dedi.
Yaa nasıl normal ya!!!
Artık ilaç istemiyorum da; var mı önerebileceğiniz bi yöntem?
Herkese merhaba...
Yıllardır ağrılı reglden bende muzdaribim. Doktora gittim, hem de birçok defa. Kansızlık demir eksikliği magnezyum eksikliği falan da yok. Anlayacağınız gayet sağlıklıyım.
Ama her ay, ayın en az 10günü benim için tam bir kabus. Başlamadan üç-dört gün önce sırtım belim başlıyor.Ayrılıyorum sanıyorum
Sonra söküldüğü gün dünyam yıkılıyor,ağrı bazen öyle dayanılmaz boyutlara çıkıyor ki gözüm kararıyor. Olacağımı anlayıp 2tane apranax fort içersem hemen yatarsam biraz zaman kazanıyorum.
Bu böyle 3-4gün devam ediyor. Bu ağrıların yogunluğu ilaçların sersemliği de bi 2-3gün devam ediyor. Bunu her ya yaşıyorum işte. Üstelik sinirlilik hali kendimi kaldırıp atma isteği de cabası.
En son gittiğim doktor evire çevire muayene etti ve gayet sağlıklısın böyle ağrılar normal dedi.
Yaa nasıl normal ya!!!
Artık ilaç istemiyorum da; var mı önerebileceğiniz bi yöntem?
aşırı adet sancısı çekiyorum bu yumurtaların kaliteli olduğunu gösteriyormuş doğrumu
slm arkadaslar. benımde adetım cok sancılı gecıyo. cogu zaman ısımde oluyorum ve bu durum benı cok zorluyor. halsızlık en cok yasadıgım sorun. bı de ısın yogunlugu aksam eve gelınce bıtkın bı vazıyette bı de ev ısıyle ugras off off anlatamam sıze.ılk 2 gun zaten belım ortadan ayrılacak gıbı ama sonrası rahat.allah yardımcımız olsun arkadaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?