merhaba ben yaklaşık olarak 10 yıldır adet sancıma bir çözüm bulamadım arkadaşlar beter bişey bu bayılma,kusma vücudumun kasılıyor bacaklarımlarım tutmuyor komaya giriyorum.ağrı kesici kas gev gevşetici iğne oluyorum tavsiye ederim dikloron ve muscoral artık 1. iğnenin etkisi geçtikten sonra yeniden devam ediyor ağrı 2.sini oluyorum.Geçenlerde gittiğim kadın doğum uzmanı bana öyle bişey tavsiye ettiki şaştım kaldım.kız olduğum için muayene edemedi tabiki.kızlık zarını belli bir yere kadar açmak ama bozulup bozulmayacağıyla ilgili bir garanti vermedi. tabiki böyle bir şeyi kabul etmedim.üstelik dr.bunun üzerine tez hazırlamış. sonuç olarak BUNUN BİR ÇÖZÜMÜ YOK.ya evleneceksin yada doğum yaptıktan sonra geçicek.
ben cok cektim bu acidan:) simdi sukur cok hafif geciyor yada hic aci yok ki bugune kadar her ay yatakta kivranarak gecerdi( size tavsiyem civanpercemi cayi icin muthis iyi geldi banaa birde yaninda agri kesici alin hem rahatlatiyor uyku yapiyor hemde kanamayi sokturuyor...hemde 1kucuk poseti 1litre suyla yapiyorum acida olmuyor..bana mucize gibi geldi insallah sizde fayda gorursunuz..kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?