Ben de her ay majezik kullanıyodum ama bir süre sonra etki etmemeye başladı bence arada başka bir ağrı kesici de kullanmak lazım ki etkisi kaybolmasdın. bir de ben karnıma sıcak su torbası koyuyorum ama bunun da zararlı olduğunu söylüyolar. eğer kistin varsa çok fazla sıcaklık o kisti patlatabiliyomuş.doğru mudur acaba ya?
arkadaslar sancili adet ile cocuk olmamasi arasinda bi baglanti varmi? bilgisi olan varmi? ozellikle doktorunda boyle bisey duyan!?
sancılı adet olanlar bu dönemde çok afadersiniz ama büyük tuvaletinizi yaparken de ağrı çekiyomusunuz
kizlar regli bittikten sonra da agrsi devam eden var mi??
bi de bu agrilardan korkmali miyiz? benim cok feci agrilarim oluyor dayanamayacak duruma geliyorum.. ustelik bittikten sonra da devam ediyor.. doktora gorundum biseyin yok dedi.. biseyim yok tamam cok sukur de neden agriyo yahu??? kafayi yicem ya anlamissinizdir zaten bgun de o nalet gunlerden biri.. 3 gundur kivraniyorum resmen.. sinirlerim bozuldu ya.
OKUDUM OKUDUM ama benim sorunum kimsede yok sanırım bende çok sancılı oluyorum
ama bende enteresan olan bi kaç şey oluyo mütiş bi boş gaz mahvediyo beni afedersiniz çıkmıyoda
kitleniyorum bacaklarımı haraket bile ettiremiyorum makatıma bıcak saplanıyo gibi oluyo
AĞRIDAN ÇOK BU PROBLEMİ YAŞIYORUM benim gibi olan varmıııııııııııııııııııııııııııııııııı kızlarrrrrrrrrrrrr????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?