Sancılı iş hayatım.

1okaliptus

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2021
464
467
18
31
Herkese merhaba.
İnsanın çalıştığı işte mutlu olması kadar büyük bi lüks yokmuş gerçekten. Ne yazıkkı ben bu mutluluğu yaşayamıyorum. Finans şirketinde çalışıyorum bi ekibe bağlı olsakta kendi içimizde 2 kişilik bi azınlığız. Bu bize verilen görev seneler evvel devredilmiş devam ediyoruz. Lakin görev arkadaşım farklı şirket ile görüşecek muhtemelen görevden ayrılacak. Ben hepi topu 1 senelik elemanım. Yaptığım işler Var henüz oturmayan konular var ve oldukça yoğun bi görev tek başıma yürütmem olanaksız. Kadro açılmayacağı için yeni eleman alımı da söz konusu değil. İş değiştirme konusu netleşince müdürüm ile görüşmeli miyim hali hazırda bize verilen bu görevi yapacak farklı bölümler mevcut tekrar bu işin bizden alınmasını ve asıl bağlı olduğum bölümün kadrosunda ve görev dağılımında devam etmek istiyorum desem sizce bu isteğim ters teper mi reddedilir miyim bilmiyorum. Piyasanın altında iğrenç bi rakama çalışıyorum farklı şirketlere başvurum var ama hiç biri dönüş yapmıyor. Cok çaresiz ve kuşkuluyum .akıl verin bana lütfen

Bence sizin düşündüklerinizi müdürünüz daha ayrıntılı olarak düşünür . Siz elinizden gelenin en iyisini yapın . Arkadaşınız zaten düşünür haber vermeyi . Sizi ilgilendiren bir şey yok bence .
Ha işleri yetiştiremezseniz zaten müdürünüz fark eder. Dediğim gibi işinizi yapın . Kolay gelsin

Tek başıma yapabileceğim bi görev değil ki mutlaka birisine ihtiyaç duyacağım ama her fırsatta birilerinden rica minnet isteyeceğim bunu. Ben sesimi çıkarmadığımda herkes süt liman zannediyor ortamı bunu burada cok iyi anladım

Tamam da arkadaşınızın ayrılması muhtemelmiş hele bir ayrılsın . Siz kimseden rica etmeyin , resmî dilekçe yazın . İş saatinizi nasıl değerlendiriyorsunuz , hangi işe ne kadar zaman ayırıyorsunuz ? Bir kaç sefer hata olunca veya yetişmeyince mecburen iş arkadaşı gelir yanınıza.
Dertlenmeyin bence . Su akar yatağını bulur.

Evet muhtemel ama yüzde 80 diyeyim. O yuzden korkuluyum zaten kendi bölüm işlerim yetmiyormuş gibi farklı görevleride verdiler bana. Ne yapacağımı biliyorum inanın moralim çook bozuk

kariyer nette guncelle diye bir buton var .
ona basio cvnizi surekli gunvelleyin one cikar .sorunuza cevabim yok daha deneyimliler daha iyi biri.
acikca kinusun bukadar isin altindan kalkamam ya birini alin yada maasima zam yapin diyin

kariyer nette guncelle diye bir buton var .
ona basio cvnizi surekli gunvelleyin one cikar .sorunuza cevabim yok daha deneyimliler daha iyi biri.
acikca kinusun bukadar isin altindan kalkamam ya birini alin yada maasima zam yapin diyin
Evet sürekli yapıyorum. Başvuralarım sürekli görüntüleniyor ama arayan soran yok. Zam yapabilecek bi firma değil yani eyvallahı yok çıkarsan keyfin bilir der yani

Evet sürekli yapıyorum. Başvuralarım sürekli görüntüleniyor ama arayan soran yok. Zam yapabilecek bi firma değil yani eyvallahı yok çıkarsan keyfin bilir der yani
ihtiyaciniz yoksa cikin ,
ama mecbursaniz isleri yetistigi kadar yapacaksiniz baska care yok .
yeni yer bukuncuda eyvallah diyeceksiniz

Kendinizi insan üstü bir güçle zorlamayın. Çalıştığınız normal ritimde çalışın işler yetişmeyince tek başına yetiştiremiyorum dersiniz. En başından ben yetiştiremem derseniz muhalif gibi görünürsünüz. Çabalamayın yetişmediğini görsünler.

Üstün performans göstermek zorundaymışım gibi yaklaşıyorlar. Bu zamana kadarda hep böyle oldu. İk işe alım yapmayacağı personelin TC sini sorgular mı bilginiz var mı?

Üstün performans göstermek zorundaymışım gibi yaklaşıyorlar. Bu zamana kadarda hep böyle oldu. İk işe alım yapmayacağı personelin TC sini sorgular mı bilginiz var mı?
Bu konuda bilgim yok malesef.
Onlar o performansı beklesin ama siz de bu kadar oluyor modunda olursunuz. İş hayatında böyle saçmalıklar oluyor. Şube de rutin işlerimiz dışında yapılan extra bir görev vardı ve bunu kimse istememişti üstüme kaldı. 2 yıl ücretsiz izne ayıldım döndüğümde başk şubeye geçmeme rağmen işi de peşime takıp şube değiştirttiler. Gelir gelmez hayır desem göze batacaktı. Yeni şubemdeki işle birlikte üstüme yapışan bu işin birlikte yürümeyeceğini anlayacaklar.

Umarım anlarlar bizimkiler anlamaya cok kapalılar. Diğer arkadalardanda bilgisi olan yorum yapabilir mi İk olumlu görmediği aday için kkb sorgulaması yapıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…