Sancım başlamış

Çatı muayenesi yapmadı işte. Yapmaması normal diye düşündüm ben de bu haftada.

10 gün sonrasına çağırdı yazmışsınız da 38. Haftamdayım hala çatı muayenesi olmadım ben 33. Haftamda sancılanmıştım.çatı muayenesi farklı açılma var mı yok mu diye yapılan muayene farklı bu arada.çatı muayenesinde kemiklerin durumuna bakılıyo

Sancın var ama açılmaya bakmadı mı ? Canını sokakta mı buldun arkadaşım acilen başka doktora git derim. 3200 üstü sezeryan diyen doktor bence sezeryan yanlısıdır.

Ozeldeyse sasirmadim sezeryan demesine.Bence devlette dogum yap benim komsum oyle yapti.Ozele muayene oldu devlette dogum yapti.Her doktora da cok guvenme bi de bebegin kilosu genelde fazla cikarmis

canım öncelikle bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum öyle olsa gün aşırı kontrole gelmeni söylerdi artı çatı muaynesini yapardı. Senin haftandaki bir gebe zaten muayneden sonra tekrar 10 gün sonra gider doktora. Dinlenince uzanınca ağrın geçiyorsa doğum sancısı değildir.. ben 3350 normal doğum yaptım. Doktorun bu konudaki tavrı yanlış bence. Sezeryan tabiki tercih orasını sen bilirsin.

Daha 3 ay önce 3.730 gr normal doğurdum doktor bana da 3800 den sonra sezeryan olabilir demişti doğumdan önce de 38010 falan görünüyordu ama açılmam iyi olduğu için normal doğurdum arkadaşım benden iki ay sonra 4.130 doğurdu 3200 e bile öyle diyosa bi sıkıntı var sancıların giderek artarsa doktora git

daha doğum haftalarına gelmeden kilo tahmini söylemeye başlamış doktor bu doğru değil
benim de ilk doğumumda 32. haftada sancılarım çıktı sadece yatarak geçirdim 40 da sezeryan doğumla oldu
benim çatı darlığından
bildiğim doktrlar 4000 in üzerinde sezeryan yapıyorlar 3200 çok saçma iyi araştırın derim
bebeğiniz zamanında sağlıkla gelsin inşallah

Kasıkların ağrıyorsa sancın başlamış olabilir. Doktora git ama eski doktoruna değil. Sezaryen yapmaya yer arıyor o doktor iyi niyetli değil. Nst ye girmelisin bugün de. 10 gün sonrası çok uzun bir süre. Ben 32 haftadan sonra sorun olmadığı halde her hafta nst ye giriyordum. Sakın ihmal etme.

köprüden geçerken at değiştirilmez denir ama bence muhakkak başka bir doktora git. kardeşim beş kiloya yakındı ona rağmen normal doğurdu annem...

4 kiloya yakın iki normal dogumum oldu. Vah benim halime.

Başka doktora gozukun bence.

Öncelikle elinizden geldigi kadar sakin olun ve panikle nefesiniz kontrolden çıkmasın. Guzel guzel nefes alip bebeginize oksijen gönderin:)
4 kilo ile normal dogum yapan onlarca kişi biliyorum. Ama herkesin vucut yapısı buna musait olmayabilir.
Yat dediyse yatin ama bence bir doktora daha görünün. Normal dogum icin cok israr edip bebeği de kendinizi de zora sokmayin, riske atmayin. Sezeryan da bir dogum seklidir. Sanirim 35.haftadasiniz. planli sezeryanlar 38.haftada yapılıyor zaten yani su an dogursaniz bile cok cok erken ve gelisimini tamamlamamiz bi bebek dogurmazsiniz. Ben de 7.haftamdayim. Gonlunuzden gecen şekilde kolay ve hayirli doğumlar diliyorum

Canım bence hemen devlet hastanesinin aciline git Doğum hastanesi olsa süper olur. Senin sancını serumla durdururlar ve normal Doğumda yaparsın. Ben yaşadım yaşadıklarını. Seni erken Doğum sancısıyla eve nasıl göndermişler? Ben 29 da sancım başladı özel iyi bir hastaneye gidiyordum. Bana orda 31. Haftaya kadar anca dayanır bebeğin sancıya 31. Haftana sana sezeryan tarihi ayarlayalım bebeğinde küveze girer bi süre kalır dediler bi dünya fatura çıkardılar. Biz ağla zırla perişan olduk. Beni eve yolladı 31 de gel diyerek. Ve sancım var ben hissetmiyorum. Eşim gel bi devletin aciline gidelim fikir alırız aynısını derlerse napalım dedi mecburuz. Gittim devlete. Hemen nst ye taktılar beni. Sancın var dediler. Durdurulmazsa erken Doğum açılman olur. Ben ne yapmalıyım durması için dedim hastaneye yatış yapmak zorundasın dedi doktor şok oldum özel beni eve gönderdi çünkü. Biz senin sancını durdururuz inşlh korkma ama Şen'de ayakta kalma bol bol su iç dedi ki su gerçekten sancıyı geçiriyor hastanede de boş serum veriyorlar sürekli sancı olmasın diye. Velhasıl kelam ben 35. Haftam bitene 36 olana kadar hastanede yattım. Ara ara çıkardılar 3 güne nst ye girdim sancı çıktığında tekrar yattım. Bebeğimi 38+5 te normal olarak dünyaya getirdim çok şükür. Tek dr görüşü alma niye sezeryanmış? Bebeğin usg ölçümleri hep hatalı çıkıyor zaten benim kız 3500 gözüküyordu 2820 doğdu.

Herkese çok teşekkür ederim başka bir doktora görünmeye gideceğim.

Dün de bugün de Aile hk liğine gittim, oradan da takip ediyorlar ya hani. Kan verecektim zaten. Ebe hemşire muayene etti, karnında sertlik yok dedi. Dinlenerek geçen/ hafifleyen ağrı ise endişelenme, su vs gelmiyorsa korkacak bir şey yok dedi. Bu haftalarda ağrıların başlaması normal, alttan muayene de yapamayız dinlen sadece dedi. Bebeğin kalp atışlarını dinledi sorun yok dedi. Ben de iş falan yapmıyorum pek uzanıyorum işte.

canım merhaba
az kalmış zaten doğuma kadar yat dinlen
ben kızımı da 4 kilo oğlumuda 4 kilo dogurdum hatta küsürude vardı tam 4 değil yani
şimdi üçüncüye hamileyim onuda normal düşünüyorum

Kızımı sata göre 36+4 te ultrasona göre 38+6 da dünyaya getirdim 3250 ile sezeryan oldumsezeryan olma sebebim 3 gün boyunca normal doğum sancısı çekip açılma olmaması sebebidé kordonu kısa imiş inmemiş rahme çocuk az daha kalsaydı kaybediyorduk dediler 3 gün 100 lerde sancı ile gezdim normal doğumu bekletti özel hastane

3.500 kg dogurtamam diyen dr a bi daha gitme istersen
insan doktorlugundan utanir bunu demeye
ozel hastanemi bu ? resmen bahane ariyor sezeryan için

Bugün çatı muayenemi oldum. İnternetten baktığım kadarıyla biraz ürkmüştüm ama meğer hiçbir şey yokmuş. Canım hiç acımadı, normal alttan ultrason bakar gibi bir muayene. Benim gibi okuyup korkanlar varsa diye yazıyorum.
Ayrıca kemik yapım normal doğuma çok müsaitmiş, bir aksilik olmazsa sezeryan olmaz dedi dr. Bebeğin kilosuyla annenin kemik yapısı müsaitliğine bakıyorum ben, geçende 4400 kg normal doğurttum sen de çok rahat doğurursun 3500 kg'yi dedi. Nst de sancı çıkması bir şeyi değiştirmez, bebek doğum kanalının yakınında bile değil sen 10 Mayısı bekliceksin erken görünmüyo dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…