selamun aleykum arkadaşlar daha 4 haftalık hamıleyım ve sol kasıgımda ara ara şiddetli sancılar oluyor uzun surmuyo ama canımı yakıyor sizce normal mı? bide 3 haftası yanı gecen hafta hamile oldugumu bılmeden 3 iğne yapıldım ve fılm çekıldım zararı olur mu doktorum olmaz dıo ama içim hiç rahat degıl . ve ben anlamıyorum bu doktorları hamılelıgın tum belırtılerını taşımama ragmen hamıle oldugumu anlamayıp bana bunları yaptılar ((((((((((((
4 haftalık gebelık ıcın cok erken tatlım bebeğin canlanana kadar gebelık sayılmıyor malesef 6-8 hafta arası canlanma olursa gebelik olarak sayılıyor bu durumde kesın gebelık varsa bebek yerlesıyordur.ve vucudun adet halınde gebeliğe hazırlandıgı ıcın bu agrıların devam eder
Evet malesef doktorlar da çok yanılıyor onun için onlara çok da güvenmekmek gerek. Benim yengem bebek için tedavi görüyordu sonra hamile kalmış ama doktorlar da anlamamış. Tüplerini açmak için uğraşmislar ertesi gün fena sancısı olmuş meğer hamileymis ve çocuk düşmüş. Ne çekti garibim.... sen de bol bol dinlen yorma kendini senin ki kadar değil ama ilk zamanlar bende de sancı olmuştu sonra geçiyor. Kendini çok yorma, dikkat et