Sancıyla erken ölü doğum

Merhaba bana hiç vajinal dikiş atılmadı netten okuduklarıma göre 2 vajinal dikiş geçmişi olmadan abdominal yapılmadığı yazıyor aklıma takıldı size sormak istedim
Merhaba
Benim 6 sene önce de 19 haftalık bir kaybım olmustu ama dikisli degildim o zaman.
Bu seneki gebeligimde doktorum riske atmak istemedi servikal dikis attı fakat dikişe rağmen enfeksiyona bağlı erken doğum olunca direk abdominal dikiş atacağız dediler o da gebelik gerceklesirse gebeliğim 10 ya da 12. haftalarında atılacak ama bütün bunlara rağmen tekrar aynı şeyleri yasayabilecegimi de söyledi doktorum.

Allahım bize yardım etsin derdimize derman versin içten içe kahroluyorum takmıyıcam bırakıcam diyorum olmuyor

DOktor randevuma gittim abdominal dikişten bahsettim senin durumunda olmaz eğer bebek gelirse rahmin yırtılır dedi sancı ve kanamayla doğum yapıyorum

Merhaba
Ne enfeksiyonu olduğunu söylüyorlar mı ? Bende hamileyim de bir çok anne adayının annenin yaşadıklarını okuyorum ister istemez insan kontrollü gitmek istiyor doktorlar da bana aşırı rahatlar gibi geliyor sürekli ben soruyorum söylüyorum gibi yada ben abartıyorum bilmiyorum

Benim crp degerim cok yüksekti.
Ben bu süreçte onu gördüm ve yaşadım ne kadar kontrollü olursam olayım bazen elimizde olmayan şeyler oluyor.
Ben geçen günlerde doktoruma uğradığımda abdominal serklaj planladik. Doktorumun bana söylediği şu oldu.
Yeniden aynı şeyleri yasayabilirsin.
Peki dedim ne yapabilirim yaşamamak adına bağışıklığımi mi güçlü tutayim . Senin yapabileceğin hicbirsey yok , biz zaten dünya üzerindeki neredeyse tüm antibiyotikleri kullandık ona ragmen birsey yapamadık dediler.
Kendinizi rahat bırakın, endişeye korkuya kapılmayın, Rabbim evladınizi saglikla zamaninda kucaginiza almanizi nasip etsin inşallah

Ayyy canım benim ya amin amin amin , sende tekrardan yaşama inşallah . Bende crp değerine baktırayım olmadı . Dediğin gibi olcagı varsa oluyor ama Allah yaşatmasın. Teşekkür ederim ayrıntılı cevabın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…