Amin amin insallah,Amin inşallah sizinde başınız sağolsun rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar bize nasip etsin inşallah
Doktorunuz ile bi görüşün baska drlardan görüş alın. Genetik testler yaptırın. Eğer bi sebebi var ise en azından tedavi olur o şekilde yola çıkarsınız. Rabbim ayni aci ile sınamasın,,,
Kendi sürecimden bahsetmek gerekirse,,,
Cok saglikli guzel bir gebelik geçirmiştim. Kanama tansiyon gebelik sekeri gibi sorunlarim hic olmadi. 2li 3 lu 4 lu tarama testleri fetal dna testleri her sey guzel geldi. Renkli detaylı ultrason da sorun cikmadi. 37. Haftada rutin kontrol de kalbi durduğu söylendi ve acilen ameliyat ile bebek alındı. Sonrasında genetik testlerde de sebep verilmedi. Sureci atlatmak benim icin cok zordu ilk gebelik hayaller umutlar her sey yarim kaldi. Cok zordu. Bu süreçte profesyonel destek aldığımda oldu ama beni en cok rahatlatan iman etmek allaha sığınmak oldu... Bu süreçte hemen gebelik düşünemedim cok istediğim evlat hasretini içimdeki korkular yüzünden hep oteldim cesaretim olmadi. Baktım ki zaman su gibi akıyor. 3 yil aradan sonra tekrar gebelik planladim yasimda ileri olunca biraz zorlandım hemen gebe kalamadım tabi... dua edelim allah size en kisa sürede en saglikli zamanda sağlıkla kavuşacağınız evladınizi nasip etsin icinde isteyen bekleyen herkesin...