• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandalet alacağım yardımmm !!!

Epcet

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
474
2
96
32
Balıkesir
Beğendiğim tarzı ve nasıl giyindiğimi söyleyeyim ona göre yardımcı olur musunuz bana :) Sandalet almak istiyorum Ankara'da kızılayda birkaç önce bazı mağazalara girdim fakat istediğim gibi bişey bulamadım.ya altı çok ince oluyor ya dolgu topuk oluyor bu sandaletler.biçimlerini de çok kaba buldum genelinin.kızlar beğendiğim böyle bişey giymek istediğim $sandalet 2.webp$sandalet1.webpyani böyle zarif olacak ince ya da dolgu topuk istemiyorum altı çok kağıt gibi ince olsun da istemiyorum.Ama şekli güzel olsun ipleri ince, ayrıntılı ya da taşlı olabilir.
Bana gösterilen ve beğenmediklerimde bunlar
http://i42.tinypic.com/11jt5de.jpg
Taşlı Sandalet Modelleri Modeli, Örnekleri, Örneği
Beğendiğim tarzı nereden bulabilirim ?
birde ben ispanyol paça yada tayt gibi dar kapri giyiyorum şort ya da mini etek kullanmam asla Anka'da giymek biraz zor oluyor.beğendiğim modellerde yakışır mı bu kıyafetlere ?
Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürler:)İlk kez sandalet giyeceğim :)babetle yürüyemiyorum çok rahatsız ediyor inşallah sandaleti kullanabilirim :)

Yaşım 21 bacaklarımda bronz bu arada :)çok cıvıl cıvıl renkler giymem ağır ve koyu renkler genelde tercihim açık giyeceğim zamanda krem kırık beyaz ya da çok açık pembe giyiyorum :)ona göre aliyim tavsiyelerinizi :46:

şu bilekten bağlamalı olan bordo taşlı sandaletin fotoğrafını nerden buldun?
çooooooooooooooooook beğendim. onu arıyorum işte ben.

Bayağı bi arama yaptım cnm ama bu fotoğrafları satışı olan yerlerden bulmadım öyle olsaydı o 4 resimden birini mutlaka alırdım o anda.Beğendiğim tarzı göstermek için koydum o fotoları birileri şurda satışı var bak yazar diye ama maalesef işte heryerde aynı model yapmıyorlar böyle güzel ayakkabılar ya da ben bulamıyorum:26:

Back
X