Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

bende sandalozu deniorum.. bugün irademinde 5. günü :emir_bebek: Gerçekten şimdiden fark ediyor gibi.. sanki vücudum biraz da sıkılaştı. Ama bu göbeği acile eritmem gerekiyor mafoldumben

ben 01.12.2009 tarihinde diyete başladım yardımcı şeylerde alıyım dedim elma krom aldım yetmedi gittim aktardan sandaloz aldım marketten elma sirkesi aldım günde iki kere kullanıyorum sabah ve akşam beyaz ekmek yemiyorum ve iki gündür keğekte yemiyorum ama iki gündür tatlı kaçırdım birazcık.boyum 1.72 kilom 84,600dü rejime başlamadan önce şuan 82,700üm nasıl oldu bende anlamadım umarım bu içtiğim kum gibi şeyin sayesindedir bu arada sirke içemiyorum demeyin ben değil kokusuna şişesine tahammül edemezdim günde iki kere içiyorum 85 lira masraf yaptım bu sefer başarıcamm hihoyyyt

yaa aklıma takılan ben bitter çikolatayı çok seviyorum .. sandoloz sakızını sabah akşam tüketiyoruum. ama öğlen bi tablet küçük bi bitter çikolata yedim.. şeker alınmaması gerekiyor yazılmıştı.. acaba bu şekilde öğlen aldığım çikolatanın bi zararı olur mu.. sandoloza etkisi ?? cvp bekliyorumm :gitme:

elma sirkesi ve sandalozu sabah ve akşam yemeklerden yarım saat önce içiyorum..diyet yapıorum spor yapamıyorum sadece ev işleri falan..ayrıyettende funda yapragindan çay demleyip içiyorum.. 3 aralıkta başladım bu uygulamaya 6 aralık bu sabah tartıldıgımda 81 den 79 indigimi gördüm tartıda ve olmayan pantolonumu nihayet bugün giyebildim...sirkeli suyu rahatlıkla içebiliyorum tadı ve yahut kokusu ilk içtigimde sert geldi ama alıştım..sandalozdada bi problem yok..inşallah aksatmadan devam ettirebilirm.

merhaba pelincan..
sormak istediğim birşey var. internette elma sirkesi & sandaloz olarak satışı olan kapsülden mi alıp kullandınız yoksa sadece sandaloz sakızı alıp ikisini ayrı ayrı mı kullandınız.. bu konuda biraz daha bilgi verebilirseniz bende hemen alıp başlamak istiyorum.
teşekkür ederim şimdiden

arkadasim konuyu bastan okursan kapsül olmadigini anlarsin nasil uygulandigi yaziyo ilk sayfadaki sik sorulan sorulari tikla oku bilgine..
merhaba pelincan..
sormak istediğim birşey var. internette elma sirkesi & sandaloz olarak satışı olan kapsülden mi alıp kullandınız yoksa sadece sandaloz sakızı alıp ikisini ayrı ayrı mı kullandınız.. bu konuda biraz daha bilgi verebilirseniz bende hemen alıp başlamak istiyorum.
teşekkür ederim şimdiden

arkadaşlar bana aktar bir çay kaşıgın bir yemek kaşıgı sirkeye karıştır iç dedi
karıştırınca hamur gbi olyo sizdede öylemi?

ben 3 gündür agzımda kırarak kullandım üzerinede sirkeli suyu içtim..bu akşam ezip suyun içine attım..suyun yüzüne çıktı..çamur gibi..açıkcası ben sandalozu çigneyip üzerine suyu içmeyi daha mantıklı buldum kendimce ..çünkü suya attıgım zaman içimi çok zor oluyo..zor içtim..

arkadaşlar ta geçen sene görmüştüm alıcaktım kalmışrı sandaloz sakızından ne kadar alıcaz sirkeyi onlamı içicez bende başlıcamda ne yapıcam gramları kaç kaşık falan alınıcak kızlar

arkadaşlar 1 aylık 100gr yetiyo demişler..bende kayseride 100 gramını 4 milyona aldım..sabah akşam yemeklerinden yarım saat önce bilye büyüklüğünde olan bi tanesini şeker yer gibi kırarak yiyorum...kum gibi oluyor çignedikçe... bir bardak sıcak suya bir yemek kaşıgı elma sirkesi koyup beraberinde içiyorum...ben böyle uyguluyorum..burdan okudugum kadarıyla 3 gün oldu başlayalı 2 kilo verdim diyette yapıyorum tabii

bu ilaca 2 gün önce basladım.Pek aclık durumumda veya istah kesilmesinde bi değişiklik yok yada tuvalete cıkma sıklıgımda.ama yemek yememeye calısıyorum ve sabah kosuya cıkıyorum.suanda 56 kgyum.8 kilo aldım yaz boyunca bunu vermem lazım.
umarım işe yarar.kilo verilmediği takdirde iadesi var sanırım.?
Eğer ben kilo verirsem bir kutuda anneme alıcam :)cokacimcoook

yeni üyeyim ama siteyi çok uzun zamandır takip ediyorum.. ömrüm diyetle geçti fakat genetiğiniz bozuksa her şekilde geri alıosunuz kiloyu yazın yaptığım diyetle 10 kilo verdim fakat tekrar aldım 5 kilosunu.. ilaçla zayıflamak istemiyorum bu sandaloz çok mantıklı geldi mutlaka yarın başlıyorum

bu ilaca 2 gün önce basladım.Pek aclık durumumda veya istah kesilmesinde bi değişiklik yok yada tuvalete cıkma sıklıgımda.ama yemek yememeye calısıyorum ve sabah kosuya cıkıyorum.suanda 56 kgyum.8 kilo aldım yaz boyunca bunu vermem lazım.
umarım işe yarar.kilo verilmediği takdirde iadesi var sanırım.?
Eğer ben kilo verirsem bir kutuda anneme alıcam :)cokacimcoook

ben ilaç olanı değil aktardan aldığım doğal olanı kullanuyorum ama elma&krom kullnıyorum

ya arkadaşlar gördğüm kadarıyla siz kitreyle kullanmıyosunuz
aktar bana kitresiz fayda etmez dedi kitre suyla birleşince çok şişiyormuş tok tutuyormuş
ama sanki benim iştahım açıldı yaa anlamadım
nette biyerdede kilo alma formulunda kitre geçiyr süte karıştırınca kilo aldırıyormuş
ozaman kitreyle sandolozu kullanırken süt ve süt ürünü tüketilmiycekmi
öfff yaaaaa aktar karıştırdı iyice kafamı

Dün ben de aktara gittim ve sandaloz sakızı aldım. Ancak kiloso 80 liraya satılıyormuş. 100 g için 8 lira ödedim. Epey kazıklanmışım yani...
Neyse sabah ilk kez kullandım. Ağzımda kıtır kıtır yedim. Üzerine de sirke ve suyumu içtim. Bakalım neler olacak önümüzdeki günlerde...

Tadı nasıl bişey kızlar bu sandaloz sakızının ?

Çok belirgin bir tadı yok aslında. Yani ekşi değil, tatlı değil, acı değil, güzel değil, çirkin değil...
Günde bir çay kaşığı yenmeyecek kadar da kötü değil...

Sadece dişime çok fazla yapıştı, rahatsız oldum. Bundan sonra dövüp toz haline getirip yutacağım.

Back
X