• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ben bugün tekrar tartıldım ve gr oynama yok.çok ilginç.çünkü pzt den bu yana kahvaltıyıda kesmiştim.vucudum direniyor kg vermemek için.üstelik başka hapda kullanıyorum ecz.den almıştım.çok canım sıkılıyor.acelemi ediyorum bilmiyorum.

ben bugün tekrar tartıldım ve gr oynama yok.çok ilginç.çünkü pzt den bu yana kahvaltıyıda kesmiştim.vucudum direniyor kg vermemek için.üstelik başka hapda kullanıyorum ecz.den almıştım.çok canım sıkılıyor.acelemi ediyorum bilmiyorum.

sen kahvaltıyı kesmeye devam edersen hiçbir yolla kilo veremezsin gökdeniz. acilen sabah 10dan önce kahvaltıyı alışkanlık haline getirmelisin. zaten sandaloz kahvaltıdan yarım saat öncealınıyor. dimi :)

sen kahvaltıyı kesmeye devam edersen hiçbir yolla kilo veremezsin gökdeniz. acilen sabah 10dan önce kahvaltıyı alışkanlık haline getirmelisin. zaten sandaloz kahvaltıdan yarım saat öncealınıyor. dimi :)

evet canım ama baktım ki 10 gün gr veremedim birde böyle deneyeyim demiştim.

ben şu an 55 kiloyum.bu formülün bana çok fay:nazar::nazar:dası oldu.yıllar oldu başlayalı yanılmıyorsam 65 yada 66ıyla başlamıştım ilk ay 6 kilo vermiştim

Pelincann, arkadasııım :5:

Bende ilk defa 65 oldum 61 den yukarı ilk defa cıktım.
Bende 55 olmak istiyorum, nasıl bir yol izledin.

Artık cok sıkıldım yaa hep ağlayasım geliyor bu yüzden kendimden nefret ediyorum :14:
Sürekli diyete baslayip 1 hafta sonunda bırakıveriyorum cok iradesizim. Nasil aşıcam ben bu iradesizliği yaa :14:

Haftasonu bende bakacağım aktarlara, ne kadarlık alsam bilemedim. Bi yardımcı oluverin lütfeenn :14:

MSR SANDALOZ SAKIZLI KARIŞIM
MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM tamamen bitkilerden elde edilmiş çok özel bir formüldür. Her sandalozlu sakızlı karışımın formülü MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM formülüyle aynı değildir. MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM içeriğindeki sandaloz sakızı, biberiye, funda, kekik gibi bitkilerle oturmuş yağları çözmede (özellikle basen ve karın bölgesindekileri), yeşil çay sayesinde metabolizmayı hızlandırmada, tansiyonu ve kolestrolü düşürmede, içinde mevcut olan özel lifli gıdalar sayesinde suyla birleştiğindeki tokluk hissi sağlamada kullanılır. Aynı zamanda keten tohumu sayesinde de bağırsak mukozasını onararak bağırsakların düzenli çalışmasını ve yağların dışa atımını sağlar.

MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM yemeklerden 30 – 45 dakika önce bir tatlı kaşığı toz karışımı üç yemek kaşığı yoğurt ile karıştırarak tüketiniz yada bir tatlı kaşığı tozu bir bardak su veya meyve suyuyla karıştırarak da kullanabilirsiniz. Ürünümüz çay değildir, kaynatma veya demleme gibi sıcak uygulanan yöntemlerle yapılmaz. Midesinde rahatsızlığı olanların yemekle birlikte alması önerilir. Ürünü aralıksız 3 ay kullanılması ve daha sonra bünyenin kendi düzenini sağlaması için 2 ay bırakılması tavsiye edilir.

MSR SANDALOZ SAKIZLI KARIŞIM FAYDALARI
Yağları çözer.
Metabolizmayı hızlandırır.
Kolestrolü düşürür.
Tansiyonu dengeler.
Tokluk hissi sağlar.
Bağırsak çalıştırır.

Alıntıdır.[/QUOTarkadaşlar çok fazla sirkede zarar ediyor

internette mi satılıyo bu? 1 ayda 4 kilo aldım ve bel fıtığı delirtiyo.77 kiloyum ve ağrıdan ölüyorum kilo yüzünden.bilgisi olan acil bi cevap yazarsa sevinirim:(((

bu yöntemi dört gündür uyguluyorum.kendimi tok hissediyorum.birde zaten çok su içen ben dahada susar oldum.3 lt yi geçiyor günde.henüz tartılmadım bir hafta geçsin öyle tartılacam yalnız kendimi hafiflemiş hissediyorum.yalnız yemeğe başlarsam ve eğer kendime hakim olamazsam çokda güzel yiyorum.onuda akşam yediden sonra yemeyerek telafi etmeye çalışıyorum.hepimize kolay gelsin.ben yavaş yavaş versemde olur acelem yok.ama gitsin şu kilolar...

arkadaşlar sizinle paylaşmak istediğim bişey var.ben gr veremedim hala 2.haftam bitti üstelik ama selülitlerim yok oluyor ilginç değilmi.bacaklarım kıtır kıtır yapardı selilütler ama şimdi yok denecek kadar azaldı.o ses hiç yok üstelik.bunu başka hisseden varmı.ama dediğin gibi gr gitmedi benden halaaaaa: (

gökdeniz bu konu hepimizin zorlandığı fakat bazı tüyolarımızın olabileceği bi konu. herkesin tüyosu kendine :) sadece bir hafta akşam 7 den sonra meyve dahil hiç bişey yeme. sadece 9 gibi bir greyfyrtu ye veya suyunu sık iç. ve lütfen erinme. sandaloz diyetine devam karbnhdrat fakiri olcaz yani. çalışıyorsan iyi eğer gündüz uyuyorsan hemen kes uykuyu.Allah geceleri uyumak için yaratmış :) BOLLL SU.. sakın 24 saat içinde çoğunlukla aynı odada,aynı koltukta oturma, yan yatma, çamura batma :) rutinler insana çok kilo aldırıyor. sevdiğin hareketli müzikleri dinle kendine bahşedilen hayatı en eğlenceli ve muhteşem şekilde yaşa.spor yapamasanda oyna zıpla. kendini her halinle sev ve değer ver. böyle yaptığımızda hayat daha güzel görünür, tüm zorluklarına rağmen...

Iborant çok güzel yazmışsın teşekkür ederim.bunları biliyorum ama duymak ruhumu okşadı biran teşekkürler. :21: :36:
tavsiyelerinide yapıcam. :10:

selam arkadaşlar.yarın tartılma günüm olrak belirlemiştim ama dayanamayıp bugün tartıldım.bir buçuk kilo vermiş olarak gözüküyorum.yalnız adet oldum onun şişkinliğimi indi bilemem.kendimde farkedilir dereced incelmeyi görebiliyorum.eşimde farketti.yanlardaki yağlar yok denecek kadar azaldı.geçen cuma ölçülerimi almıştım.yarın onları tekrar ölçüp yazacam buraya.bu arad geçen hafta 65.500 düm.bu hafta 64 kiloyum.sandalozu hiç aksatmadım ama tatlıya aşırı düşkün biri olrak bir iki kaçamağım oldu.bir hafta içerisinde yarım baklava.2 tanede halley yedim.ama dediğim gibi tatlıya düşkün biri olarak bu yediklerim bana az geliyor.artık alışana kadar idare edecez.hem haftada böyle bir kilo versemde ayda dört kilo ohhh daha ne olsun.yediklerime tatlı dışında pek dikkat etiğim söylenemz.beşi bir yerde içiyorum günde 2 veya 3 kez.o zaten iştahımı kapattığı için az yiyip doyuncada bırakıyorum işte.
devam eden ve kilo veren arkadaşlar varsa yazsınlar buraya.ben sizleri okuyup gaza geliyorum.herkese kolay gelsin.

Haticezeynep senide tebrik ederim.bende bir problem var sanırım tartılmadım ama kesinlikle iki kg kadar almışım ben.göbeğim büyüdü çünkü.ayrıca dün kotumu giymiştim ama çok sıktı.ve ben çok üzgünüm.ve hiç aksatmadan kullanıyorum bu karışımı.ama deha önce yazmıştım sel.yok olmak üzere ama göbek çıktı.:37:

Haticezeynep senide tebrik ederim.bende bir problem var sanırım tartılmadım ama kesinlikle iki kg kadar almışım ben.göbeğim büyüdü çünkü.ayrıca dün kotumu giymiştim ama çok sıktı.ve ben çok üzgünüm.ve hiç aksatmadan kullanıyorum bu karışımı.ama deha önce yazmıştım sel.yok olmak üzere ama göbek çıktı.:37:

selülitler parçalandıkça tuz ve su açığa çıkıyor bununda şişkinlik yapması normal hastalığın yakınsa veya tuz tüketimin fazlaysa yine bu ödem devam eder kendini kilo almış issedebilirsin tabi az su içiyorsanda aynı durum geçerli. bi yerlerde eksik yapıyorsun bence.son cevabımda olduğu gibi tekrar ediuorum hayatını gözden geçir... sandaloz ille kilo verdircek diye değil çünkü bünyeler farklılık gösterir ama dikkat etmen gereken diğer şeyler sebebiyle de az da olsa kilo vermiş olman lazım. yoksa hormon tahlili yaptır son çare derim...

Bu yöntemle 1 ayda 8 kilo verdim yanında sporda yaptım tabi. Ama daha fazla elma sirkesi içmeye dayanamadıgımdan bıraktım. Birdahada yapamam sanırım :/

kızlar yazılarınızın cogunlugunu okudum ama anlayamadıgım bı sey var bu sakız meselesınde.bazıları ıcıyorum dıye yazmıs bazıları yutuyorum bazıları cıgnıyorum :s naapcagımı bılemedım 5 gundur dıyetteyım elma sırkesıne bugun basladım ama bır de sakızı denemek ıstıyorum cvp yazın da baslayım bır an once sabırsızlanıyorum:52:

Canım ben dün aldım kilosu 50 tl ve 100 gr aldım 5 tl verdm.100 gr yeter de artar bile ve aktar bana ezik yogurtlada yiyeblecgmzi syledi
:41:

Back
X