Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bugün tekrar tartıldım ve gr oynama yok.çok ilginç.çünkü pzt den bu yana kahvaltıyıda kesmiştim.vucudum direniyor kg vermemek için.üstelik başka hapda kullanıyorum ecz.den almıştım.çok canım sıkılıyor.acelemi ediyorum bilmiyorum.
sen kahvaltıyı kesmeye devam edersen hiçbir yolla kilo veremezsin gökdeniz. acilen sabah 10dan önce kahvaltıyı alışkanlık haline getirmelisin. zaten sandaloz kahvaltıdan yarım saat öncealınıyor. dimi :)
ben şu an 55 kiloyum.bu formülün bana çok faydası oldu.yıllar oldu başlayalı yanılmıyorsam 65 yada 66ıyla başlamıştım ilk ay 6 kilo vermiştim
MSR SANDALOZ SAKIZLI KARIŞIM
MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM tamamen bitkilerden elde edilmiş çok özel bir formüldür. Her sandalozlu sakızlı karışımın formülü MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM formülüyle aynı değildir. MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM içeriğindeki sandaloz sakızı, biberiye, funda, kekik gibi bitkilerle oturmuş yağları çözmede (özellikle basen ve karın bölgesindekileri), yeşil çay sayesinde metabolizmayı hızlandırmada, tansiyonu ve kolestrolü düşürmede, içinde mevcut olan özel lifli gıdalar sayesinde suyla birleştiğindeki tokluk hissi sağlamada kullanılır. Aynı zamanda keten tohumu sayesinde de bağırsak mukozasını onararak bağırsakların düzenli çalışmasını ve yağların dışa atımını sağlar.
MSR SANDALOZ (SANDAROZ) SAKIZLI KARIŞIM yemeklerden 30 – 45 dakika önce bir tatlı kaşığı toz karışımı üç yemek kaşığı yoğurt ile karıştırarak tüketiniz yada bir tatlı kaşığı tozu bir bardak su veya meyve suyuyla karıştırarak da kullanabilirsiniz. Ürünümüz çay değildir, kaynatma veya demleme gibi sıcak uygulanan yöntemlerle yapılmaz. Midesinde rahatsızlığı olanların yemekle birlikte alması önerilir. Ürünü aralıksız 3 ay kullanılması ve daha sonra bünyenin kendi düzenini sağlaması için 2 ay bırakılması tavsiye edilir.
MSR SANDALOZ SAKIZLI KARIŞIM FAYDALARI
Yağları çözer.
Metabolizmayı hızlandırır.
Kolestrolü düşürür.
Tansiyonu dengeler.
Tokluk hissi sağlar.
Bağırsak çalıştırır.
Alıntıdır.[/QUOTarkadaşlar çok fazla sirkede zarar ediyor
Haticezeynep senide tebrik ederim.bende bir problem var sanırım tartılmadım ama kesinlikle iki kg kadar almışım ben.göbeğim büyüdü çünkü.ayrıca dün kotumu giymiştim ama çok sıktı.ve ben çok üzgünüm.ve hiç aksatmadan kullanıyorum bu karışımı.ama deha önce yazmıştım sel.yok olmak üzere ama göbek çıktı.![]()