Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soğan suyu yerine yeşil çay iç derim ..Arkdaşlar bende bugün sandaloz sakızı aldım yarın deneyeceğim... Soğan suyunuda bugün içmeye başladım sabah aksam olmak üzere...
Tadı baya kötü olsada içmeye calıstım... Yarısına kadar içebildim...
birde kuru meyve yesek bir zararı olur mu
teşekkür ederim :) süt tozu içinde bir yorum alsam fena olmaz günde bir bardak nescafe içmek iyi geliyor şekersiz tabii :)
20 günde 5 kilo vermişimteşekkür ederim :) süt tozu içinde bir yorum alsam fena olmaz günde bir bardak nescafe içmek iyi geliyor şekersiz tabii :)
20 günde 5 kilo vermişim![]()
sirkeyi çok zor içiyorum akşam normal su ile içtim![]()
benm annemin midesnde sorun var o içemedi. bende tadından dolayı içemiyorum kuusucak gibi oluyorum.Normal su ile içiyorum. Sirkeli suyla daha etkili tabi ama kendime işkence çektiremem :) böyledi iyi kilo verişim ama 23 gün oldu 6 kilo vermişimsirkenin mideye zararı var mı ? bilgisi olan ?
teşekkür ederim inşallah canım:) maşallahhhtebrikler
inşallah kalıcı olur bu birdaha kilo almazsın :))
![]()
teşekkür ederim inşallah canımumarım sende verirsin dilediğin kiloya gelirsin :) 20 günde 5 kiloydu 3 gün geçti 1 kilo daha eksik çıkıyorum buda beni gaza getiriyorr
tatlı hiç yemiyorum ama artık canımda istemiyor ekmeği bile 1 dilimi zor yiyiyorum o derece ama halimden çok memnunum aç kalmıyorum
![]()
doğum gününde ödüllendirdin kendini ne güzel :) tatlıyla aran olmaması harika bizimde aramız bozuldu zatensüpersin süper :):):):)dün doğum günümdü valla 1 browni ve 1 sufle zorla yedirdiler normalde benim tatlıyla aram yoktur ayda yılda belki yerim oda canım isterse en çok kuru meyve seviyorum birde kuruyemiş onlarda bu formüle zarar vermiyor buna çok mutluyum :):) yalnız garip olan birşey var ben yaklaşık 4 gündür wc ye gidemiyorum ama karnım 4 günlük şiş gibi durmuyor yani başka zaman olsa resmen 3 aylık hamile gibi olurdum ama şimdi çok şişlik olmuyor acaba bu formül sindirim sistemini mi hızlandırıyor yada daha fazla emilim mi sağlıyor anlamadım sende böyle bir durum oldumu hiç?
bu arada doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı huzurlu dilediğin gibi bir yıl geçirmen dileğiyle ..süpersin süper :):):):)dün doğum günümdü valla 1 browni ve 1 sufle zorla yedirdiler normalde benim tatlıyla aram yoktur ayda yılda belki yerim oda canım isterse en çok kuru meyve seviyorum birde kuruyemiş onlarda bu formüle zarar vermiyor buna çok mutluyum :):) yalnız garip olan birşey var ben yaklaşık 4 gündür wc ye gidemiyorum ama karnım 4 günlük şiş gibi durmuyor yani başka zaman olsa resmen 3 aylık hamile gibi olurdum ama şimdi çok şişlik olmuyor acaba bu formül sindirim sistemini mi hızlandırıyor yada daha fazla emilim mi sağlıyor anlamadım sende böyle bir durum oldumu hiç?
bu arada doğum günün kutlu olsun canım nice sağlıklı huzurlu dilediğin gibi bir yıl geçirmen dileğiyle ..![]()
çok teşekkür ederim :) çok sağol :):)aslında ben kendimi ödüllendirmedim hiç aklımda yoktu tatlı yemek zorla yedirdiler bari bugün yapma diyet dediler :):):):):) evet ya çok boş buralar ama sen varsın :):):):) iyiki de varsın teşekkür ederim :)
bende bu sefer kendi irademe şaşırdım diyebilirimçok teşekkür ederim :) çok sağol :):)aslında ben kendimi ödüllendirmedim hiç aklımda yoktu tatlı yemek zorla yedirdiler bari bugün yapma diyet dediler :):):):):) evet ya çok boş buralar ama sen varsın :):):):) iyiki de varsın teşekkür ederim :)
..........................................çok teşekkür ederim :) çok sağol :):)aslında ben kendimi ödüllendirmedim hiç aklımda yoktu tatlı yemek zorla yedirdiler bari bugün yapma diyet dediler :):):):):) evet ya çok boş buralar ama sen varsın :):):):) iyiki de varsın teşekkür ederim :)
..........................................