• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

arkadaslar benin 3 4 gün felan oldu başlayalı sanki beni fazla acıktırıoo:::::((((((bilmem ki psikolojik mi?

Filizcim.... acıktırması doğal. ama psikolojik değil.
çünkü sandoloz yediklerimizi çabuk sindirmemize ve metobolizmamızın çalışmasını hızlandırıyor, yani doğru yoldasın arkadaşım alkisalkisalkis

bende burdaki giib deneyim bari aktardaki adam kafamı karıştordı da teşekkürler
herkese başarılar artık vermek istiyorum bu kiloyu ya .

rica ederm sudecim,elimizden geldiğince yardımcı olcz tabiiki birbirimize
inş.verirsin sen de fazla kilonu,inş.hepimiz veririz.

Diğer son yazan arkadaşlar sizlere slmlar,demek veremediniz üzülüyorum yaa hem sizin adınıza,hem de bizde mi veremicz acaba diye umutsuzluğa kapılıyorm :çok üzgünüm:
ne diyeyim bu son denememiz olur umarım,diğer veren biçok arkadaşımız gibi bizler de veririz inş.

keyifli pazarlar hepinize,görüşürz:enbuyukkk:

dün bjk nin şampiyonluk kutlamalarına katıldık eşimle.saat geç oldu ve acıktık dışarda dürüm yedik:( üf yaa bu işler ekip işi evde sadece 1 kişi yapıyosa diet olmuyo diğerleri bişi yiyince dayanamıyo insan.ama size şunu söleyim 1 hafta sonra spora başlıyorum günde en az yarım saat 45 dk yapcam.umarım çabuk pes etmem.çünki ben anladım ki bu işler sporsuz aslaaa olmuyo

rica ederm sudecim,elimizden geldiğince yardımcı olcz tabiiki birbirimize
inş.verirsin sen de fazla kilonu,inş.hepimiz veririz.

Diğer son yazan arkadaşlar sizlere slmlar,demek veremediniz üzülüyorum yaa hem sizin adınıza,hem de bizde mi veremicz acaba diye umutsuzluğa kapılıyorm :çok üzgünüm:
ne diyeyim bu son denememiz olur umarım,diğer veren biçok arkadaşımız gibi bizler de veririz inş.

keyifli pazarlar hepinize,görüşürz:enbuyukkk:

İyi pazarlar arkadaşlar.
Arzuhan..... baştaki msjlarımı okuyamadın galiba. sandolozu içmeye başladıktan sonra bir haftada 2,5 kilo verdim. son mjımda belirttiğimse 2 gün düzenli içmeyince, kek yeyince ve yürüyüş yapamayınca yarım kiloyu geri aldım :( demiştim

yani düzenli içince, tatlı yemeyince ve birazda spor yapınca kilo veriliyor.
ehhh tabiii herşeyden önemliside sabırlı olmak gerekiyor :1rolleyes:

evet bu konularda en önemlisi sabır.yani o kiloları sanki hemen mi aldıkta hemen verlim demi:)

İyi pazarlar arkadaşlar.
Arzuhan..... baştaki msjlarımı okuyamadın galiba. sandolozu içmeye başladıktan sonra bir haftada 2,5 kilo verdim. son mjımda belirttiğimse 2 gün düzenli içmeyince, kek yeyince ve yürüyüş yapamayınca yarım kiloyu geri aldım :( demiştim

yani düzenli içince, tatlı yemeyince ve birazda spor yapınca kilo veriliyor.
ehhh tabiii herşeyden önemliside sabırlı olmak gerekiyor :1rolleyes:

yok okudum arkadaşım da arada verdirmiyo yada ben veremedm diyenler olmuştu sanırım ondan dedim,sevindim senin adına devamı gelir inş.1 haftada 2,5 kilo süper bence bravo...

bakalım bizler de verebilcekmiyiz,ben başlayalı 2 gün oldu bugün,haftada en az 3-4 gün yürüyüş yapıyorm hızlı tempo ve 1 saat kadar,tatlı yemiyorm diyet dersek sadece dikkat ediyorm gram gram yediklerimi saymıyorm,dengelemeye çalışıyorm.İnş.1 haftada sonuç görürüm ben de 1 kilo olsa toplamda razıyım.

iyi geceler hepinize,gelişmeleri sürekli bildirelim arkadaşlar,görüşürz.a.s.

günaydın arkadaşlar
aldım sandaloz sakızını, bu sabah sirkeli su olmadan kullandım, benim sormak istediğim soru tatlı yok deniliyor, bu sandalozu kullandığımız saatler için mi geçerli, ben doktor kontrolünde bir diyet uyguluyorum ara öğünlerimde meyveler var elma vb. şeyler var, sabah uyanınca kayısı yiyorum. Bu tatlı yasağı bunlar içinde mi geçerli, ben zaten çikolata, baklava yemiyorum.. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim cecek

burda okumamdan ve yorumlara bakarak bende aldım bugün başlayacağım.fakat eksik okumuşum sanırım,beşibiryerde çayının da olacağını bilmiyordum(bu yüzden birtek onu almadım) :mymeka:
o çay olmadan da yapılabilirmi/faydası olurmu?, yada o çay yerine başka ne önerilebilir?

ayrıca hergün 30-40 dk spor da yapıyorum.bir zararı olmaz umarım bu programla fisfisfis

günaydın arkadaşlar
aldım sandaloz sakızını, bu sabah sirkeli su olmadan kullandım, benim sormak istediğim soru tatlı yok deniliyor, bu sandalozu kullandığımız saatler için mi geçerli, ben doktor kontrolünde bir diyet uyguluyorum ara öğünlerimde meyveler var elma vb. şeyler var, sabah uyanınca kayısı yiyorum. Bu tatlı yasağı bunlar içinde mi geçerli, ben zaten çikolata, baklava yemiyorum.. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim cecek

günaydın ayla06
valla sanırım sandoluzu kullandığımız zaman içersinde hiç tatlı yenmicek,
ama meyve yenebiliyormuş çoğu msjı okudum,tatlı ihtiyacını meyveden alın falan demiş arkadaşlar,ben de sana bildireyim dedim,sağlıklı diyetler,bol güzelleşmeler :))

heQet arkadaşım sporun bi zararı yok,fazlası olmadıkça zaten onun hiç bi zararı olmuuyo dimi :) bide ben 5 i bi yerde çayı içmiyorum,gün boyu 2 fincan falan yeşil çay içmeye çalışıyorum,o senin tercihin herkes farklı farklı kullanıyor,kim neyi içebilirse....görüşürüz tatlım kolay gelsn

SELAM KIZLAR. YA KAFAM KARIŞTIR ŞİMDİ BEN BU ELMA SİRKESİYLE SANDALOZU KAHVALTIDAN ÖNCE ALIYORUM. YA KAHVALTIDA BAZEN REÇEL YİYEBİLİYORUM:utangac: ŞİMDİ TATLI DERKEN SADECE MEYVE Mİ YİYECEĞİZ. YAKLAŞIK 1 AYDIR ELMA KROM 10 GÜNDÜR DE SANDALOZLA ELMA SİRKESİ KULLANIYORUM. SADECE 2 KİLO VEREBİLMİŞİM. MORALİM BOZULDU . YAZ YAKLAŞIYORRRRRRRRRRRRRRRkafamçokkarıştı

ben de aktardan sandaloz ve 5 i bir yerde bitki çayını aldım hergün düzenli içiyorum 4 gündür artı günde 1 saat yürüyüş yapıyorum ama hala 57.7 yi gösteriyor tartı başladığımda 57,9 du 3 gündür 57.7 de en azından 100 g er diye umuyordum ama gitmemiş:( sizce bu normal mi ??? yediklerime de dikkat ediyorum aynı çıkınca moralim bozuluyo acaba egün tartılmamalımıyım:S adetim de yaklaştı acaba vücudum su mu toplamaya başladı onu da bilemiyorum...:(

ben de aktardan sandaloz ve 5 i bir yerde bitki çayını aldım hergün düzenli içiyorum 4 gündür artı günde 1 saat yürüyüş yapıyorum ama hala 57.7 yi gösteriyor tartı başladığımda 57,9 du 3 gündür 57.7 de en azından 100 g er diye umuyordum ama gitmemiş:( sizce bu normal mi ??? yediklerime de dikkat ediyorum aynı çıkınca moralim bozuluyo acaba egün tartılmamalımıyım:S adetim de yaklaştı acaba vücudum su mu toplamaya başladı onu da bilemiyorum...:(

sık sık tartılmak olumsuz etkiliyormuş.doktor bir tanıdığımız söylemişti.sık sık tartılınca çok kısa zamanda kilo kaybı olmayacağından tartıya çıktığında aynı kiloyu yada azcık vermiş olarak görünce,moral bozukluğu olduğundan beyin dalgaları verememeye odaklanıyormuş.kilo verilemiyormuş.garip ama doğru,banada oluyordu.tartılmayacağım diyordum,dayanamayıp çıkıyordum yinede.en son anneme baskülü sakla,ne yaparsam yapayım söyle dedim yerini. =) bence sende sık sık tartılmazsan daha verimli olur a.s bozma moralini...a.s.

belki ilğilenen olur kızlar ben lahana çorbası diyeti yapıyorum bugun 4. günüm 2 gün önce tartıldığımda 2 günde 2 kilo vermiştim. etkili bir diyet ama yapması biraz zor:(

sık sık tartılmak olumsuz etkiliyormuş.doktor bir tanıdığımız söylemişti.sık sık tartılınca çok kısa zamanda kilo kaybı olmayacağından tartıya çıktığında aynı kiloyu yada azcık vermiş olarak görünce,moral bozukluğu olduğundan beyin dalgaları verememeye odaklanıyormuş.kilo verilemiyormuş.garip ama doğru,banada oluyordu.tartılmayacağım diyordum,dayanamayıp çıkıyordum yinede.en son anneme baskülü sakla,ne yaparsam yapayım söyle dedim yerini. =) bence sende sık sık tartılmazsan daha verimli olur a.s bozma moralini...a.s.

Evet aslında doğru tartıya çıkarken nasılsa vermemişimdir yine diye çıkıyorum, haftada bir tartılmak lzmmış...bakalım deneyeceğim tartılmamayı :) umarım başarabilirim...:)fisfisfis

zuzucybel lahana diyetinin hemen verdirdiği doğru da düdüğünü (boğazını) tutmayınca anında aldırdığını da biliyorsun değil mi kaydirigubbakcemile2

ii geceler kızlar.bugün ne sandaloz kullandım nede su içtim doğru dürüst.misefirim vardı malum oturdum yedim bi güzel onlarla.ama yarın devam edicem yine

merhaba hanımlar bende yarın alacam işallah bakalım ne olacak ..

Son düzenleme:
günaydın ben geldim
bugün eminönünden mısır çarşısından bende alacağım

zaten 20 gündür bazen ballı elma sirkesi içiyorum
hiç bir şeye dikkat etmeden 1 kilo verdim
zaten ben diyet özürlüyüm

birde sayfalar çok fazla ara ara baktım ama hepsini okumadım bundan sonra buralardayım inşallah

arkadşlar toplamda kaç kilo verdiniz yazarmısınız.
pelincan seni merak ediyorum...şutarafagitti

kızlar günaydın bu sakız gerçekten işe yarıyo sanırım
cumadan beri kullanıyorum tartı günüm cuma ama ben dayanamadım bu sabah tartıldım 1,60 kg vermişim sabah sabah pek mutlu oldum da paylaşmak istedim.
kaydirigubbakcemile3

Back
X