• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

ya şekerler ne dicem:)
şimdi bal+sirke+ karışımını okudum da ne geldi aklıma :D
hani biz sandalozu içsek üzerinede bu karışımı içsek???
nasıl olur acabakaydirigubbakcemile3
çok mu abartmış oluruz dersiniz:bbo:

Selam Miray
Aldım sandoloz sakızını blenderde cektım ben toz halıne geldı. denemek ıcın nasıl dıye ögleden sonra aldım umarım bır netıce alırım. Emzırmıyorum benım oğlum 4.ayda bıraktı anne sütünü almadı memeyı bırdaha, o yuzden turlu haplar yöntemler ıle 107 den 89 a düştüm tabı rejımde var ekmek seker kestım tamamen sana bır tavsıyem olacak cromium picolanete hapını al tatlı yeme ıstegını yok edıyor. meyvelerle gecırıyorum tatlı ıstegını bakalım kaça düşecegiz bu yöntemle...
sevgıler
Selamopuyorumnanaktan
ben hala emziriyorum o nedenle hap olayına giremem hem korkuyorum :))
bakalım kaç kilo vereceğim yılbaşına 64 olmak istiyorum ama kısmetCADIARZU

ya bana ticker yapmamyı öğretirmisin:çok üzgünüm:

bak bide sunu okudum burda bır topık acılmıs
sarımsak cevız ıle kılo verılıyormus...duydunuzmu yada ınceledınızmı bugun tum sayfalarını okudum kılo verdım dıyen cogunlukta haa bıde bagırsakları çalıştırıyormus ben bu konudanda muzdarıbım ondan bıle deneyesım geldi

ya şekerler ne dicem:)
şimdi bal+sirke+ karışımını okudum da ne geldi aklıma :D
hani biz sandalozu içsek üzerinede bu karışımı içsek???
nasıl olur acabakaydirigubbakcemile3
çok mu abartmış oluruz dersiniz:bbo:

okuduklarıma qörede Sandloz + sirke karısımı seker bozuyormus E ßalda da seker var nasıl olcak ßu iş :)

okuduklarıma qörede Sandloz + sirke karısımı seker bozuyormus E ßalda da seker var nasıl olcak ßu iş :)

hımmm bunu dediğin iyi oldu demek birini yapmak lazım, aslında bir hafta birni bir hafta diğerini deneyebiliriz hem farkıda görürüz ama kilo aldım diyenlerden gözüm korktu
ama bel bölgesinden incelmiş olanrada özendim,
biri 3 kilo verdim ama herkes 10 kilo vermişsin gibi duruyor demiş ayyy:))

Son düzenleme:
ben bu sıteden kadınlar kluu dıyet grupları kılo cızelgesı nasıl yapılır bu baslıktan yaptım bıraz zor oldu ama yapabıldım

ben bu sıteden kadınlar kluu dıyet grupları kılo cızelgesı nasıl yapılır bu baslıktan yaptım bıraz zor oldu ama yapabıldım

Teşkkürler canım, tickerı oluşturmustum ama nereyi yapıştıracağımı bulamamıştım bir türlü :) şimdi oldu sanırım kaydirigubbakcemile5

merhaba arkadaşlar bugün aldım sandaloz sakızını miray80 senin dediğin gibi kullanacağım bende inşallah işe yarayacakk 60 kilo hedefim allahım sabır ver ve yardım ett.......

arkadaşlar bugun bir kanalda izledim bi doktor kesinlikle aç karnına elma sirkesi içmeyin dedi bi kadın suya karıştırıp içioruz dedi fark etmez dedi mideyi mahvediyomuş ne yapcam şimdi bi türlü karar veremedim:gitme:

kızlar 10 günde 400 gr.hedefim 1.5 tu.ama olmadı.ekmeği şekeri kesmeme rağmen metobolizmam çok zayıf bunu biliyorum..ama devam ...sandoloz 5 günlük kadar kaldı sonra sirkeye devam edeceğim...pembecim kemal kükrerin ballı elma sirkesi var ben onu kullanıyorum içerisindeki bal mideyi koruyormuş yine de sen bilirsin...

Bende akşamları ballı karışımı içeyim yemekten sonra diyorum, sabahta sandoloz içerim benim az kaldı almak lazım, bu sabah 64,4 tümzemuszemus

off ya bende bir türlü deneyemedim şunu.ama bal olmaz tatlı olmaması gerekir deniyo fakat aç karına sirkede çok sakat gibime geliyooo.ben üstüne limonlu sıcak su içeyi planlıyorum akşamlarıda yemek üstüne sirkeli ballı su içicem bakalım ne olcak

miray sen nasıl kilo verdin yaa:((

tatlişko özellikle ekledim ticker ı gaza gelin diye :((
bende inanamıyorum ama az yiyorum gerçekten midem de küçüldü sanırım dıyuyorum mesela dün sabah sandolozu içtikten sonra kurabiye yedim :( hemde çoook severim güzel de yaparım :p ( isteyene veririm ama rejim ruhuna aykırı:) misafirim gelmişti 3 tane kalmıştı ikisini yedim ) neyse ben onu yedim diye akşama kadar birkaç mandalina neskafe ve bir fincan bitki çayı ile durdum hiç doğru bişiy değil ama başka türlü veremedim malesef akşamda gayet güzel yedim azıcık azcık ama öyle doydum ki inanamadım kendime ilk zamanlar çok açlık hissediyorsunuz ama sonra alışıyor vucut,
bugünde temizlik var yardımcımla kahvaltı ettim öğlen ya azıcık pırasa yiyeceğim yada hiç bişiy ya boğazdan kesmezsen olmuyorrrrrrrrrr
ha alırsın böyle verirsen diyenlerde var almadım baktım alıyorum yine yemem ben şeyi keşfettim bir öğün çok yerseniz sonra yada ertesi gün az yiyin o zaman dengeleniyor bende bu işin expert i değilim sadece yaptıklarımı paylaşıyorum yanlış anlaşılmasın lütfen:))
burada amaç birbirimizi gaza getirmek ki zayıflayabilelimopuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kapsül hakkında yorum site tarafından yasaklandı canım .yorum alacağını sanmıyorum.bensabah ve akşam aç karnına 1 bardak ılık su içine1 yemek kaşığı ballı elmasirkesi içiyorum.ondan önce aktarlarda satılan 1 çay kaşığı toz sandoloz içiyorum.10 günde 400 gr. vermişim.1500 gr ve daha fazla verdiğini söyleyenler var fakat sağlıklı olduğunu sanmıyorum.bence yavaş yavaş.bir de gün içerisindemate çayı ve yeşil çay içiyorum.tatlı ve beyaz ekmek yopk.pilav makarna olursa en fazla 3 kaşık... kolay gelsin...

Back
X