• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

hoşbulduk canım ben 42 bedene razıyım bende iyi oluyor.on yıl öncesinde öyleydim.şimdi 52 bedenim.

kilo 100 ün üzerinde çok ince olmak istemiyorum 60 lı rakamları göreyim tamam.idealim 64 .yaş olarak

ta zaten daha azını kaldıramam,yani öyle incecik çıtır genç kız tipi bana gitmez zaten bu yaştan sonra..

bu sandaloz sakızını aldım ha başladım ha başlayacağım diye bir kaç kilo daha almışım şimdi kesin

başlayacağım ama sirke içemiyorum.hani şu elma sirke hapları varya onunla beraber alsam olmaz mı ki?

bi de sadece sabahlarımı alıyorsunuz .yoksa her öğün mü? ama ben çok kiloluyum ya 40 kilo falan

vermem lazım.

canım bende 30 kılo vermeliyim suan 103 kıloyum.sen kac kılosun.söyle her hafta tartılalım bırbırımıze söyleyelım.olurmu.hem emın ol kılosu fazla olanlar daha buyuk rakamlarda kılo verıyor.senın verdıgın kıloları okuruz insaallah gaza gelırız:içelim:::lepi:

hunter ben sabah aksam aynı alıyorum.aradada yesıl elma yıyorum.aksam 6 sonra bırsey yemıyorum.kaydirigubbakcemile4bu hızla devam durmak yok.

miray bişey sorabilirmiyim cnm?ben bu sandaloz sakızını ve sirkeyi içerken birde diyet yapsam nasıl olur acaba?daha hızlı verirmiyim??

canım ben şu anda 115 kiloyum ilk etapta en az 40 kilo vermem lazım sonrayavaş yavaş 10 kilo daha

vereceğim.geçen sene hiç birşey yapmadan sadece diyetle 125 ten 90 kiloya kadar zayıflamıştım ama

maalesef koruyamadım.birde ben hem sinir hem hormon hapları kullanıyorum.dr.bunlarda kilo vermeni

zorlaştırır dedi ama iş boğazını tutmakta bitiyor.

peki sen hiç verdin mi bu yöntemle ve diyette yapıyormusun?

of ben başlayalı 10 gün oldu ama daha 1 kilo verebildim oda günde 90 dk spor -sandaloz sakızı sirke -dikkatli yemek arada kaçamak yaptım bir türlü tatlı yemekten de kendimi alamıyorum çok değil ama aklım sürekli tatlılarda bende tatlı kesme isteği yaratmadı birde kabızlık durumunda şunu paylaşim. ben de sürekli kabızım akşamları sandaloz ve sirkeden yarım saat sonra bir bardak ılık suya biraz limon-bir çay kaşığı zeytin yağı ve bir tatlı kaşığı bal ekledim ve bu suyuda içtim . ozaman sabah bağırsaklarım acayip çözüldü şimdi bunu her akşam yapıyorum ve sabah wc den mutlu ayrılıyorum. bu arada domuz gribi nedeniyle doktorlar diet yapmayın diyorlar çünkü bağışıklık sistemi zayıflıyormuş .metabolizmaları mahfediyoruz varya rejim di haplar dı vs herşey herkese yaramıyor bakın sağlıcakla kalın

aç karnınamı içicez aktardan alırken sormayı unutum şimidede bebeğim fırsat vermiyor bakamıyorum kızlar bi yardımcı olun..

canım ben şu anda 115 kiloyum ilk etapta en az 40 kilo vermem lazım sonrayavaş yavaş 10 kilo daha

vereceğim.geçen sene hiç birşey yapmadan sadece diyetle 125 ten 90 kiloya kadar zayıflamıştım ama

maalesef koruyamadım.birde ben hem sinir hem hormon hapları kullanıyorum.dr.bunlarda kilo vermeni

a.s.bu yontemle degıl ama gecen sene bende 92 olmustum. hemde bır ayda tam 13 kılo verdım.saglıksız seylerle tabıkı.artık onlardan cok korkuyorum.ılk hedefın bence buyuk varmısın senın belırleyecegın gune kadar hedefımız 10 kılo olsun.ben 36 yasındayım sen?opuyorumnanaktana..

aç karnınamı içicez aktardan alırken sormayı unutum şimidede bebeğim fırsat vermiyor bakamıyorum kızlar bi yardımcı olun..

evet canım yemeklerden yarım saat önce ılık suyla içilecek..ben 50 dk önce içtim hala kendimi zorluyorum ki gidip kahvaltı yapayım ama canım hiç istemiyor

hunter sana moral olsun diye yazıyorum bende çok ağır psikiyatri ilaçları kulladım 3 yıl ve onlarla 1.5 yılda 30 kilo aldım 70 kilodan 100 kiloya:( çıktım ilaçlar azaldıkça 93 kilaya düştüm bu arada kortizonlu kremlerde çok kullanmak zorunda kaldım neyse doktoruma çok dert yandım kilolarımla ilgili ilaçlarımla ilgide tabi artık tedaviyi bırakmayı dahi düşündüğümü söyledim yorulmuştum sürekli elbise genişlet yenisini diktir:((derken doktorum dur dedi sana ek bir ilaç vercem dedi biz bu ilacı aslında epilepsi ilacı diye bilinir ama dedi sadece o hastalık için değil dedi biz bunu migren hastaları içinde veriyoruz dedi iştah azaltma ve kilo verme özelliği var bunun dedi bide sizde azda olsa dikkat ederseniz yediklerinize ayda düzenli en az 1.5 2 kilo verirsiniz dedi gerçekten öyle oldu ilk bir ay vermedim vucut ilaca alıştı sonra verdim şuanda 10 kilo o ilaçla verdim bide o hevesle diyetede girdim çok mutluyum kaydirigubbakcemile2

haaa ilacın adı topamax eşimede verdi doktoruna danış bir önce sor ilaca başlarkende 25mg dozla başlıyor çok düşük dozla başlıyo vucut ilaca alışsın diye ben şimdi 100 mg kullanıyom aylardır bana dediği düzenli kullanırsan azda dikkat edersen bu ilaçla en az 25 kilo verirsin dedi zemuszemus

anlamadığın bişey olursa yaz söylerim cnm çünkü acele yazdım yanlış yazdığım yerler olabilir

a.s.bu yontemle degıl ama gecen sene bende 92 olmustum. hemde bır ayda tam 13 kılo verdım.saglıksız seylerle tabıkı.artık onlardan cok korkuyorum.ılk hedefın bence buyuk varmısın senın belırleyecegın gune kadar hedefımız 10 kılo olsun.ben 36 yasındayım sen?opuyorumnanaktana..

evet ilk hedefim büyük ama kendimi rahat hissetmem için gerekli bu yüzden 40 dedim.

bu kiloyu yaz başına kadar vermek istiyorum.ama ilk etapta 10 kilo tamam okey diyorum.

süre 1 şubat olabilir sanırım bu süre gayet iyi.

bide ben şu sandaloz sakızını bütün yutyorum,çiğnemem mi lazım?sirkeyide bir bardak

suya koyup içsem olur mu? yoksa illaki sade mi içmem gerekiyor?

canım ben de 46 yaşındayım .senden bir hayli büyük..

hunter sana moral olsun diye yazıyorum bende çok ağır psikiyatri ilaçları kulladım 3 yıl ve onlarla 1.5 yılda 30 kilo aldım 70 kilodan 100 kiloya:( çıktım ilaçlar azaldıkça 93 kilaya düştüm bu arada kortizonlu kremlerde çok kullanmak zorunda kaldım neyse doktoruma çok dert yandım kilolarımla ilgili ilaçlarımla ilgide tabi artık tedaviyi bırakmayı dahi düşündüğümü söyledim yorulmuştum sürekli elbise genişlet yenisini diktir:((derken doktorum dur dedi sana ek bir ilaç vercem dedi biz bu ilacı aslında epilepsi ilacı diye bilinir ama dedi sadece o hastalık için değil dedi biz bunu migren hastaları içinde veriyoruz dedi iştah azaltma ve kilo verme özelliği var bunun dedi bide sizde azda olsa dikkat ederseniz yediklerinize ayda düzenli en az 1.5 2 kilo verirsiniz dedi gerçekten öyle oldu ilk bir ay vermedim vucut ilaca alıştı sonra verdim şuanda 10 kilo o ilaçla verdim bide o hevesle diyetede girdim çok mutluyum kaydirigubbakcemile2

canım yüksek tansiyon hastaları kullanabilir mi acaba bu ilacı .doktoruma sormam lazım(üfff aramızda kalsın ama benim doktorum biraz uyuz .boğazını tut diyo..pek ilaç vermek istemiyo) ama bu ilacı araştıracağım çünkü.sadece boğaz tutmakla olmuyor..

günaydın bende sabah sandalozumu sirkelil ballı suyumu içtim..kahvaltıda yeşil çay içtim..yanlız ben kilo almışım 71 değil 73.750 amanın adet öncesi şişkinliğidir inşallah..yani 10 değil 13 kilo vereceğim bu duruma göre..

günaydın bende sabah sandalozumu sirkelil ballı suyumu içtim..kahvaltıda yeşil çay içtim..yanlız ben kilo almışım 71 değil 73.750 amanın adet öncesi şişkinliğidir inşallah..yani 10 değil 13 kilo vereceğim bu duruma göre..

dün bu konudan bahsetmiştik bir arkadaşımız sandoloz ile şeker alınmaması gerekiyor demişti o yüzden bende sabah sirke+sandaloz akşam yemekten sonrada ballı sirke içtim,

not: yemekte portakal sıkmıştım nasıl midem yandı bir ağrı anlatamam acaba içmesem mi ballı sirke diye düşünürken bir arkdaş sarayda bu karışımı hazım için içiliyormus demişti. neyse diyeceğim şu içtim ve bir rahatlama üstelik yarım saat sonrada wc :lepi:

dün bel ve kalça çevremide not aldım bir hafta sonra ölçeceğim tekrar bakalım bu ballı sirke işe mi yarıyor yoksa kilo mu aldırıyor br kontrol etmek lazım kaç yapalım derken göz çıkarmayalım-tatlicadiarzu-

miray bişey sorabilirmiyim cnm?ben bu sandaloz sakızını ve sirkeyi içerken birde diyet yapsam nasıl olur acaba?daha hızlı verirmiyim??

günaydınlar,
sabah sabah ne güzel sohbet ilerlemiş:nazar:

Zilan zaten diyetsiz olmuyor ki bu sandolozun etkisi tokluk verdiği için yemek yemek istemiyorsun yani istiyorsunda yememeye çalışıyorsun:sinifsinif:

Back
X