prensesbee bişey sorabilirmiyim şu mavi ant gibi olan 50-60 arası fiyattaki kemermi bide sandaloz sakızını ne kadarlık aldık kaç para
Canım bu zayıflama kemerini kayınvalidem almıstım o yeterli sonucu görünce ondan ben ödünç aldım nakit 200ytl ama beş motorlu dehşet vuruyo basenlere 10dk fazla takılmıyor zaten 10 dk fazla takarsan dayanamazsın sanki saatlerce egzersiz yapmısgibi agrıyo kasların gunde uc kere 10ar dk toplam 30 dk sabah-ögle-aksam.Eger düzenli kullanırsan sonuc uç gün içerisinde görülüyor hemde farkedilir derecede selülitlerim cok azaldı basen bölgesindeki çıkıntılarım ii derecede düzleşti.Ben çok memnunum bölgesel sıkıntın varsa ii arastır en kuvvetli motorlu olana sahip ol derim.Piyasada cok alternatifi var ama biz arkadaslarla degerlendirdik en etkilisi bunun oldugu kanaatine vardık.Bu arada sandaroz sakızının 100gr 5 ytl aldım bir ay yeter bence.Fazlada abartmadan kullanmak gerek bence böbreklerden süzülürken belki fazlası kum etkisini görebilir böyle bir tehlikeye karsı en az 3lt su içmek gerekir diye düşünüyorum vücuttan rahat atılmasını adına.Şimdiden kolay gelsin canım