• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

prensesbee bişey sorabilirmiyim şu mavi ant gibi olan 50-60 arası fiyattaki kemermi bide sandaloz sakızını ne kadarlık aldık kaç para

Canım bu zayıflama kemerini kayınvalidem almıstım o yeterli sonucu görünce ondan ben ödünç aldım nakit 200ytl ama beş motorlu dehşet vuruyo basenlere 10dk fazla takılmıyor zaten 10 dk fazla takarsan dayanamazsın sanki saatlerce egzersiz yapmısgibi agrıyo kasların gunde uc kere 10ar dk toplam 30 dk sabah-ögle-aksam.Eger düzenli kullanırsan sonuc uç gün içerisinde görülüyor hemde farkedilir derecede selülitlerim cok azaldı basen bölgesindeki çıkıntılarım ii derecede düzleşti.Ben çok memnunum bölgesel sıkıntın varsa ii arastır en kuvvetli motorlu olana sahip ol derim.Piyasada cok alternatifi var ama biz arkadaslarla degerlendirdik en etkilisi bunun oldugu kanaatine vardık.Bu arada sandaroz sakızının 100gr 5 ytl aldım bir ay yeter bence.Fazlada abartmadan kullanmak gerek bence böbreklerden süzülürken belki fazlası kum etkisini görebilir böyle bir tehlikeye karsı en az 3lt su içmek gerekir diye düşünüyorum vücuttan rahat atılmasını adına.Şimdiden kolay gelsin canım

Öf ya çok kötü,
insan inanıp alıyor sonra işe yaramayınca çok üzülüyor,
Neyse bu sefer vericez ama kiloları, bende sauna şort aldım arada gidiyourm ama arada giymekle olmuyor tabi hergünde üşeniyorum kafamçokkarıştı
seninkinin linkini atarmısın bana özelden, kaslarım ağrıyor dediniz ya bir bakayım:))

Zalimi, bence toz sandolozu denemelisin hem masraflıda değil!

Selam canım benim msj 50 bulmayınca ozelden msj atamıyorum kimseye kusura bakma kullandıgım msaj kemeri rositell cok memnunuz arkadaslarımda aldılar aynı etkiyi onlarda görüyor internetten rositell diye arastırırsan bulabilirsin

11:gitme:

bende surekli 47 kg idim sonra ufak bi operasyon gecirdim serumlardan dolayı 8 kg filan aldim yıllarca 55 kg idim fakat su son 2 senede 65 oldum ideal kilom 59 cikiyor ama ben 55 olmam lazim :( yani nasil gider bu 10 kg alirken hic anlasilmiyor bi bakmissin almissin ama verilmeye gelince verilmiyor isde

11:gitme:

bende surekli 47 kg idim sonra ufak bi operasyon gecirdim serumlardan dolayı 8 kg filan aldim yıllarca 55 kg idim fakat su son 2 senede 65 oldum ideal kilom 59 cikiyor ama ben 55 olmam lazim :( yani nasil gider bu 10 kg alirken hic anlasilmiyor bi bakmissin almissin ama verilmeye gelince verilmiyor isde

desene hedefimiz 55 hadi bakalım hangimiz önce verecek:))

su masaj aletine bakıyorum ama çok var hangisi acaba :sinifsinif:
birde ben pek inanmam öyle şeylere ama prenses yarıyor diyor kaç cm inceldin prenses ölçtün mü?

bende alcam yarın kemerde sakızda sirkede in. kısa zamanda faydasını görürüm ideal kilom kaç acaba onuda bir hesaplayım 89.600 kg olmuşum ayyy düşüne biliyormusunuz 160 boya 90 kilo ıyy yaza kadar vereceğim kesin kendime 4 ay verdim gidecek bu kilolar yami cimi yok sonra beni istemeye gelecekler evleneceğim çocuklarım olacak çok mutlu olacağım :):):) hayaller işte onlarsız yaşanmıyor:):):)

bende alcam yarın kemerde sakızda sirkede in. kısa zamanda faydasını görürüm ideal kilom kaç acaba onuda bir hesaplayım 89.600 kg olmuşum ayyy düşüne biliyormusunuz 160 boya 90 kilo ıyy yaza kadar vereceğim kesin kendime 4 ay verdim gidecek bu kilolar yami cimi yok sonra beni istemeye gelecekler evleneceğim çocuklarım olacak çok mutlu olacağım :):):) hayaller işte onlarsız yaşanmıyor:):):)

niye hayal olsun ki insanlar neler basarıyor niçin sen basaramıyasın ki??sorun zaten vermek degıl sen bu kadar istedikten sonra zaten verirsin o kıloları önemli olan ne biliyormusun verdiklerini geri almamak benim ıkı bucuk ayda 23 kılo gibi bir rekorum var ama sorsan bir sene sonra 13 kg geri almıstım:oklava:Hadi şimdi hep birlikte basaralım nefsimiz bizi yönetmesin biz nefsimizi yönetelim.Mutlu haberlerini bekliyorum canımm

birde ben pek inanmam öyle şeylere ama prenses yarıyor diyor kaç cm inceldin prenses ölçtün mü?

Canım basenlerimden 6 günde 3,5 cm küçülme var regl olacagım için karnım hakkında net bir bilgi veremiyecegım yanıltıcı olmak istemem ama mide kısmım içine göçmüş diyebilirim:lepi:Üstelik en mutlusu nedir biliyormusunuz selülitlerimgözle görülür bir azalma var. popomda bayagı toparlandı 6 günde 3 cm ondan daha ne olsun kızlarrrrr.Bunlar kemerin marifetleri canlarıma.s

kızlarrr bişey sorcam yaa bu sirke bal meselesi ne yaa bide gerçekten kilo verdiriomu:bbo: bide sandalozla beraber yapılmaz herhalde hiç tatlı yememek lazım yaaa offf iice kafam karıştıkafamçokkarıştı

canım yüksek tansiyon hastaları kullanabilir mi acaba bu ilacı .doktoruma sormam lazım(üfff aramızda kalsın ama benim doktorum biraz uyuz .boğazını tut diyo..pek ilaç vermek istemiyo) ama bu ilacı araştıracağım çünkü.sadece boğaz tutmakla olmuyor..

huntercim tam bilemiyorum bu ilaç sana nasıl bir etki yapar tansiyonun varmış en güzeli doktoruna danışman tabi doktorunda gıcıkmış ama sana pek olumlu bişey söyliyceğini sanmam bazı gıcık doktorlar vardır kem küm ederler maalesef:( benim doktorum çok çok iyi çok yardımcı her konuda yeterki hastası iyi olsun ne gerekirse yapar kendisi neyse cnm ama gerekirse sen doktorunu değiştir bence ilacı araştır çünkü daha önceden piskiyatri ilaçları kullanıpta kilo aldıysan kilo biraz zor verirsin kendimden biliyorum illaki ilk hetapta bir desteğe ihtiyacın oluyor onlar zaten iştah açıyor uyku yapıyor ve haliyle kilo aldırıyor en azından onların bu etkisini ortadan kardırcak bişey verse doktorun yada bu tür yan etkileri olmayan ilaçlarla tedavini sürdürsen neyse ya çok uzattım Allah yardımcın olsun cnm bende çok çektim seni anladığımı belirtmek için konuştum k.i.b. üzülme şunuda unutma herşeyden önce sağlık önce sen iyi olmalısın nasıl olsa bir gün zayıflarsın herşey zayıflamak değil öptümmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

miray sirke ve sakız seni sayıflatırken bel ve basen bölgendeki yağlarınıda erittimi halk arasında öyle bir idia varda elma sirkesi bel ve basen bölgesindeki yağları eritiyor diye?

günaydın sandalozumu ve sirkeli suyumu içtim.çam balı katıyorum içine sanırım sorun olmaz .dün miğdem bulanmıştı bugün alıştım....yanlız grip olmuşum onun için diyet yapacak halde değilim..bebeğimde aynı birde 7 yaşında kızım var oda hasta alıyacağınız sadece içmekle yatiniyorum..lahana kapsülünüde dün öğlen içebildim...rahatsız olduğum için yüklenmek istemiyorum..
yanlız bu sabah kendi baskülümde tartıldım 70 kilo gösteriyor.dünde öğleden sonra çarşıda elektronik baskülde tartıldım 73.400 çıktım.ama ben sadece kendi baskülümü baz alıcağım....

Son düzenleme:
miray sirke ve sakız seni sayıflatırken bel ve basen bölgendeki yağlarınıda erittimi halk arasında öyle bir idia varda elma sirkesi bel ve basen bölgesindeki yağları eritiyor diye?

evet ben denedim.10 sabah birde gece yatrken kullanmıştım belden 8 cm göbekten 10 cm kalçadan 3 cm gitmişti. tecrübeyle denemiştir ama devam edemedim.bebeğim hiç uyumuyor gecem gündüzüm karışık .yanında nesfit yemiştim iki öğün sabah ve akşam ..
aklıma gelmişken sorayım sandalozda süt ürünü kullanmayın deniyor du sanırım ama ben nesfitte sütle yiyordum şimdi onu kullanamayacakmıyım..birde peynir yoğurt onlarıdamı tüketmek yasak ...vaktim olmuyor araştırmaya bire cevaplayan olursa sevinirim.bebeğim ağlıyor.

Kızlar bu sandaroz ve sirke gercekten net sonuclar veriyo bugun dordüncü günüm ve tam 1 kg vermişim üstelik sabah ve ögle yemeklerimi düzenli yiyorum yalnız aksam 7 den sonra hafif atıstırmalarla geçiriyorum iki dilim kepek ekmeğide yiyorum.Yalnız cok sevmeme ragmen tatlılardan tamamiyle uzagım djital tartının affı yoktur arkadaslar dört günde 1kg benim için yememe ragmen gayet ii bir sonuc 67 400 den 66 400 İnmiş bulunmaktayım hedefim 57.İnanıyorum sandoroz,sirke ve beşi bir yerde cay ile hedefime ulasmak hiçde zor olmayacak üstelik yiyerek ve sadece dikkat ederek:sm_cool:

Miraycım özelden gönderemedğim için burdan yazıyorum google rositell zayıflama kemeri diye yaz sahibinden....sitesinde 75ytl satılıyor ama dedğim gibi rositell zayıflama kemeri yazıcaksın google tahminimce 12.link olması lazım ordan incele dğier markalar için cok net bişey diyemiyecegım.Düzenli kullanırsan sandrozun yanına takviye olarak güzel sonuclar alacagına inanıyorum

Günaydın kızlarrrrrr,
bugün ashabım bozuk akannehir
bu sabah 64,9 geldim eee 2 gündür 64,4 tüm ne oldu da 500 gr fazla geldim anlamadımmafoldumben mafoldumben

oğlumda yemiyor zaten delirtti beni yani anlayacağınız bugün tersten kalktım merkür geri gidiyormuş ondan olmasın lülülülülülü

ya biri incelme varmı diye sormuş ya salı ölçtüm haftaya tekrar ölçücem bilmiyorum ki,
acaba iki gecedir ballı sirke içiyorrum o kilo aldırmış olmasın bana:( ama azıcık bala 1 tatlı kaşığı sirke ve yarım bardak su o kadar baldan bişiy olur mu ki??

birde sandalozla şu yiyilmeyecek diye birşey ben hiç bilmiyorum sırasında tatlıda yedim süt ürünlerinnide tüketiyorum hemde hergün :bbo:

Prensen özelden bir kaçtane attım onlar değil sanırım dimi?
hemen bekıyorum googleden 12. linke sağol şekerim:)

Günaydın kızlarrrrrr,
bugün ashabım bozuk akannehir
bu sabah 64,9 geldim eee 2 gündür 64,4 tüm ne oldu da 500 gr fazla geldim anlamadımmafoldumben mafoldumben

oğlumda yemiyor zaten delirtti beni yani anlayacağınız bugün tersten kalktım merkür geri gidiyormuş ondan olmasın lülülülülülü

ya biri incelme varmı diye sormuş ya salı ölçtüm haftaya tekrar ölçücem bilmiyorum ki,
acaba iki gecedir ballı sirke içiyorrum o kilo aldırmış olmasın bana:( ama azıcık bala 1 tatlı kaşığı sirke ve yarım bardak su o kadar baldan bişiy olur mu ki??

birde sandalozla şu yiyilmeyecek diye birşey ben hiç bilmiyorum sırasında tatlıda yedim süt ürünlerinnide tüketiyorum hemde hergün :bbo:

Prensen özelden bir kaçtane attım onlar değil sanırım dimi?
hemen bekıyorum googleden 12. linke sağol şekerim:)
bozma moralini bir iki gün oyle olur sonra bakmıssın bir anda bir kg gitmiş zaman zaman vücut su topluyor bence boyle zamanlarda sabr et ıkı uc gun tartılma bol bol su iç idrarla ödemi atıyor insan. sular sıcaga yakın ılık olsun derim.Yılmak yok arada vücut direnecek tabii hee bu arada bu gibi durumlarda 1 demet maydonozu bes su bardagı su ile 10dk kaynat gün boyu iç bak nasıl iniyor insan hemencecikzemuszemus

Back
X