• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

miraycım ben kemal kükrerin ballı elma sirkesiğ var onu nla içiyorum sandolozu 10 günde 400 gr verdim bu ölçü sabah kahvaltısından sonra...sadece sirkeylemi kullansam acaba...

miraycım ben kemal kükrerin ballı elma sirkesiğ var onu nla içiyorum sandolozu 10 günde 400 gr verdim bu ölçü sabah kahvaltısından sonra...sadece sirkeylemi kullansam acaba...

bence sadece sirke ile kullan çünkü sandaloz ile şeker bir arada olmıcakmıs bunuda burda öğrendim :) ve sabah wc ye git pijamalarını çıkar öyle tartıl ki bil ölçünü yemeklerden sonra ve kıyafetlerle yanılırsınız ya hep aynı kıyafetle tartılacaksınız ya çamaşırlarınızla çünkü digital tartılar çok hassas.
yemene dikkat ediyormusun? birde sandaloz öyle elma diyetindeki gibi çok verdirmiyor zaten :)

Sayın Kalliste,

Benim o bahsettiğiniz ürün hakkında olumlu ya da olumsuz ibir şey söylediğim yok. Şu an kullandığım 2 farklı yöntem için de geçerli. Yani dedim ki, o tabletler ve sirkeli ballı ılık su ya da aktardan alacağımız sandaloz un nasıl kullanılacağı hakkında bir düşünce birliği göremedim. Bazı mesajlarda yemeklerden önce, bazılarında ise yemekten sonra şeklinde görüş bildirilmiş. Benim de bu konuda kafam karıştı.

Sadece bu sorunun cevabını istedim. Yemeklerden önce mi, sonra mı?

Reklam yapmak ya da eleştirmek gibi bir niyetim yok.

Bilmem anlatabildim mi?

Saygılarımı sunarım.
İçiniz rahat olsun uyarım genel uyarıdır alıntı yaptığım mesajlarda ki üyelerimizi kapsayan bir uyarı değildir, mesajınızı diğer mesajlar gibi dikkatli okudum...Elma sirkesi ve sandaloz tabletini aldığınızı yazdığınız için bir sonra ki mesajlarınıza dikkat etmeniz amacıyla yazdım.. İyi paylaşımlar dilerim..a.s.

günaydın hanımlar...kalistenin uyarısını dikkate almanızı önemle rica ediyorum yoksa cezayı alırsınız, bu ikinci uyarısı banden söylemesi..
ben sandoloz sakızına başlayalı bende pek bir gelişme yok, bir sürü bitki içiyorum bu hafta yememe de çok dikkat ettim,sadece 200gr gitmiş

Dikkatiniz için teşekkür ediyoruma.s.

Günaydın Arkadaşlar
bugun gec kaldım sohbet ilerlemiş ...miroşcum naber oğluşun nasıl benımkı bu sabah kahvaltıyı duzgn yapmadı bırazını cıkardı yıka temızle pakla varya sabah berı mahfoldum.gecede sehpayı devırdı halıda cay lekesı çıkarmak ıcın sabah berı internette araştırma yaptım geceden lek cıkmadı sabah elma sirkesiyle sildim çıktı...Bu elma sirkesi nelere iyi geliyormus yaaa aklınızda olsun netten bi siteden ögrendim:)

arkadaşlar ben bir şey sorucam..sandalozla şeker alınmaması gerekiyo yazmışsınız da çayı kahveyi de mi şekersiz içmek gerekiyo? yani az miktarda bile şeker almamız etkiler mi?

tam bilemiyorum ama ben tek şekerl çay içiyorum ama sadece kahvaltıda bır ıkı çay çok fazla çay içen biri degilim sanırım bukadar etkılemez dıye düşünüyorum

arkadaşlar ben bu sandalozu aldım aktardan.toz olarak yokmuş ama.yuvarlak yuvarlak benimki.kırmaya çalıştım olmadı iyice toz gibi olmuyo.neyse çiğneyerek yutuyorum ama bu bi ağaçtan damlayara oluşan bi çeşit ağaç balıymış.gerçekten ellerim yapış yapış oldu onunla uğraşırken suyla da çıkmıyo.şimdi benim korkum bu midede nasıl eriyo acaba? eriyebiliyomu? yada bize bi zarar vermesin?sirkede bekletip içiliyo dedi aktar.Sanki mantıklı geldi gibi.bunu asitten başka bişey çözmez gibime geliyo.iç organlarımıza bi zararı olmasın yaa korktum valla.:(

ben blenderdan gecırdım toz halınde oldu kavanoza koydum kasıkla bır kasık agzıma alıyorum sonrada sırkelı suyu ıcıyorum

merhaba kızlar salı gününden beri sandalozu ve elma sirkesini içiyorum... salı günü 76.100 gramdım bugün tartıldım 75.500 olmuşum yani dört günde 600 gram... yemek olayınıda çok sıkı rejim yapmıyorum.. sadece dikkat ediyorum fazla kaçırmamaya ve tatlı yememeye... bakılımmmm nişana kadar 3 ay var sonuç ne olacak....

ben blenderdan gecırdım toz halınde oldu kavanoza koydum kasıkla bır kasık agzıma alıyorum sonrada sırkelı suyu ıcıyorum

bende havanda dövdüm sandalozu çok toz haline gelmesi ama su yardımıyla içiyorum... birde ben sadece sabahları işiyorum sabah akşammı yapmak gerekio arkadaşlarr...

küçük bir harf hatası kızlarr... içiyorum yazmak istemiştim aayyy utandım vallaa:kedi:

sadece sabahları aç karnına ıcıyorum akşam içmiyorum ama bnde bır kılo kaybı yok anlamadım neden

bende sabahları içiyorum akşamda sirkeli ballı su içiyorum ama sanki biraz fark oldu gibi bendede.inş daha da iyi olur hadi herkese kolay gelee

miraycım benim sandoloz 2 günlük kaldı...elma sandoloz karışımı içtiğim 2 gün sonra 15 gün olacak...bundan sonra sirke ılık su karışımı uygulayacağım...yediklerime dikkat ediyorum.sadece kahvaltıda 1 dilim kepek yada çavdar ekmeği...öğleyin çorba vb.akşam ekmeksiz olarak normal ailem için yaptığım ortak yemekten genelde pilav olur oda 3 kaşık...yeşil çay yada mate çayı günde 3 veye 4 bardak ...2.5 litre yada fazlası su....yinede 10 günde 400 gr verdim...özellikle ben ağustosta 71.700 gr dım...yediklerim aynı şekilde günde 1 bardak mate çayı içerek 69.400 e düştüm...yani tam 2.200 gr.elma sirkesi bitince sadece mateyle devam edeceğim öneririm...sağlıkla kalın...

kızlar nerdesiniz burda kımse yok....msnde boş.....koçişde arkadaşıyla gitti.:gitme:çocuklar uyudu.ööööffffff çok yanlızım çooooooooooooooooooook

Back
X