Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çörekotu eşime diyetisyen bir diyet listesi verdi hiç aç kalmıyor ve bir haftada 5 kilo verdiriyor istersen onu sana vereyim cnm ne dersin ağır bir diyet değil pahalı bir diyette değil çok güzel bir diyet bursalı ablam sanada verebilirim:))
kız civciv sen yanaklarına dolgu mu yaptırdın bacım?
internette red biber hapı dıye bırsey gordum
resimler koymuslar dogru mu bılemem
kullanan var mı?15 gün icsem yeter bana
çörekotu eşime diyetisyen bir diyet listesi verdi hiç aç kalmıyor ve bir haftada 5 kilo verdiriyor istersen onu sana vereyim cnm ne dersin ağır bir diyet değil pahalı bir diyette değil çok güzel bir diyet bursalı ablam sanada verebilirim:))
Ben bu elma sandaloz haplarini bitirdikten sonra bu sayfada reklami olan formulX3 hapindan almayi dusunuyorum bi zarari olurmu acaba arkadaslar????
kızlar haplardan bahsetmek yasak.ama bende sandaloz 3 kutu kampanyalıdan aldım fayda gormedım.sımdı 3 kutuya karsılık bana 5ın1 gonderıyorlar bugun gelecek aranızda bu urunden kullanan varmı canlarım bana yazarmısınız.opuyorumnanaktan mıroşcugum nerdesin?lmaz:zilancıgım nasılsın?kızlar hepınızı öpüyorum.Şeniz
teklifin için tşk ederim cnm opuyorumnanaktan o semti biliyorum bende karacabey ilçesinde oturdum 80.doğumluyum 80 kiloyum ama en az 65 olmak istiyorum inşlah hep beraber vercez kaydirigubbakcemile5