• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

öncelikle herkese günaydın:)) eşim karacabeye tayin oldu öğretmen olarak 2002 yılında 5 yılımızı doldurduk sağlık özründen mecburiyetten tayin istemek zorunda kaldık gaziantepe :sinifsinif: iki buçuk yıldır burdayız maalesef ordan ayrılmak zor geldi ama herşey nasip kısmet gelmeseydim ailemin yanına iyileşemezdim neyse böyle işte iyileşemeseydim kiloda veremezdim zemuszemus

öncelikle herkese günaydın:)) eşim karacabeye tayin oldu öğretmen olarak 2002 yılında 5 yılımızı doldurduk sağlık özründen mecburiyetten tayin istemek zorunda kaldık gaziantepe :sinifsinif: iki buçuk yıldır burdayız maalesef ordan ayrılmak zor geldi ama herşey nasip kısmet gelmeseydim ailemin yanına iyileşemezdim neyse böyle işte iyileşemeseydim kiloda veremezdim zemuszemus

canım buyuk gecmıs olsun.:bbo:cok guzel kılo vermıssın canım tebrık ederım.opuyorumnanaktan
sebayım bende bazen aksamları unutuyorum ama sankı bırkacgundur kılo verdım gıbı yarın tartılacagımopuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar akşama eğlencede çok kaçırmayız inş. ta verelim derken geri almayalım fazlasıyla

Ay delirecem internet ha bire kopuyor.
Ben de kendime bir tartı günü ayarlasam iyi olacak.Hergün tartılınca anlayamıyor insan.Hem daha azimli olurum belki.Tartı günü ne çıkacak acaba diye.
Bu akşamın benim için de bir özelliği yok ama yemeğe davetliyiz.İnşallah çok kaçırmam.

geçmiş olsun canım. a.s.

ben ne zaman vereğim şu kiloları bi bilsem.

bir de bu sandloz sakızını öğlen yemekten önce de içsek olur mu? yani günde 3 öğün?

selamlar, kuaföre gittim geldim :)
ay annem bende ya bir özgürleştim sormayın bu sabah 63,6 geldim hadi bakalım yeni yıla 63,5 la giriyorum inşalah devamıda gelirrrrrrrrrrrrrrrr:)))))

Bu gece neden önemli değil ki bence önemli bir yıl bitiyor yenisi başlıyor :)
yeni yıl yeni ümitler demek, bu yıl hepimiz hiç olmadığımız kadar incecik olalımmmmmmmmmm:)
kuaförde bir iltifat bir iltifat sormayın gitsin havaya girdim bilirsin kuaförler ayacip yalancıdır da kaydirigubbakcemile3

100 kilo olmuştum ilaçlardan kaydirigubbakcemile3 kızlar şimdi 80 nim :lepi:

bravoooooooooo, geçiş olsun, hastalık derken?

ay bende karacabeyde iki yıl oturdum doğa sitesinde :))
kalöriferli nadir sitelerden di yakaydirigubbakcemile3 ama hiç özlemiyorum desem yeri istanbuldan sonra cok zor gelmişti bana:kedi:

olur tabi neden olmasın acaba ben dayanamayıp hergün tartılacakmıyım bölesırnaşık şey bida cumaya tartilim ben en iyisi ya bide bu sandalozun şekere etkisi varmı acaba şutarafagitti acayip susuyorum dilim damağıma yapıştı diyolar ya doğrudelikafadulden off bi yan etkisi olurmu diye düşünmeden edemiyorum ama yok ya regl olcam sabaha belki onun vardır bir etkisi:roflol: saçmaladım iyice ay neden bu kadar susuyorum acaba ya şeker de yok bende ilk aklıma gelen de o oldu:hulya:

tamam canım ilk fırsatta özeline atacağımopuyorumnanaktan

delikafaduldenmiroşcugum sükür kavusturana canım nerelerdesındelikafadulden
canım yenı yıl tabıkı yenı ümıtler demek.bugece yapılan eglenceler bana göre degıl.ama herkesin düsüncesine saygım sonsuz.fakat dısarı cıkmadan sandalozunuzu ıçın.rejımde oldugunuzuda sakın unutmayın tamammı canlar:içelim:

delikafaduldenmiroşcugum sükür kavusturana canım nerelerdesındelikafadulden
canım yenı yıl tabıkı yenı ümıtler demek.bugece yapılan eglenceler bana göre degıl.ama herkesin düsüncesine saygım sonsuz.fakat dısarı cıkmadan sandalozunuzu ıçın.rejımde oldugunuzuda sakın unutmayın tamammı canlar:içelim:

aslında dışarıda eğlence konusunda sana katılıyotum kalitesiz yemek ve hizme için( ki en iyi yerde bile böyle neredeyse) dünyanaın parasını bayılmak çokta doğru değil :))

evet bir haftada verdiğimizi 1 saatte almayalım dimi,
bebekli olaraktan zaten mecbur evdeyiz belki anneme bırakıp bişiyler içmeye( alkolsüz malum emziriyorum mafoldumben ) çıkarız

Zalimi özelden attım şeker ama bir terslik var sanki :)

Emoş ne güzel boyun kadar kızın var harika ya nasl gidiyor onun kilo durumları

miroşcugum bayagı heveslendi arasıra siz takıp eder sorarsanız umarım rejıme devam eder.senınle yazışmak hosuna gıttı.okuldan gelınce hemen senın yazılarını okuyor.36 yasındayım 14
-13
-10
-9 yaslarında cocuklarım ne zaman buyuduler bende anlamadım.allah saglık versın hepımızınkı buyusun bızde gorelım ınsallah.buarada mıroşum 102 kılo olmusum.iyimi.2haftada 3 kılo sandalozla tabıkı.

Ay tam gidiyordum kimse yok diye baktım burdasın :) canım ne güzel yaaaaaaaaaaaaa hepside peş peşe maşallah nasıl büyüttün ayol onları :))))
bendde bebişin var sanıyordum yeni doğum yaptın sandım yani,
e artık zamanı gelmiş kilo vermenin ve 2 hafta da 3 kilo müthiş ayda 5 versen yeter tatlım ya bir senede ulaşşan istediğin kiloya yeter zaten kasmaya gerek yok dimi ama caymakta yokkkk:lepi:

Nuroşu daopuyorumnanaktan

ayy hiç kimse açık değil ya yanlız kaldım.bu ne tembellik ya yılın ilk günü böyle yapılır mı yani.insan yılın güzel ve enerjik geçmesi için hareketlenir.tabi bu işin şakası.herkesin yeni yılının kutlu, mutlu ve huzurlu geçmesi dileğiylehihoyyyt

yeni yılınız kutlu olsun kızlar...
güne sandalozumu sirkemi içerek başladım..ardındanda koşu bandında 25 dk yürüdüm (oğlum durmadığı için bu kadar az yürüdüm)ve üstüne greyfurt portakal suyumu içtim... güzelce duş alıp kendi karışımım yağımı sürdüm..bu kilolar gidecek başka şansları yok artık..

Back
X