• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

günaydın hepinize , sandalozun faydası olduğuna kesinlikle inandım, cuma cumartesi ve pazar içmedim ve çılgın gibi yedim, oysa sandaloz içtiğim zaman canım hiçbişey istemiyordu ..........bu sabah yine başladım, yağ yakıcı özelliği var mıdır yok mudur bilemem ama iştahımı kapadığı garanti, e bana bu da yeter

Günaydın ben de aynı şeyden bahsedecektim.Bende de şekerli şeyler yeme isteğini azaltıyor.Ve fazlaca susatıyor.Tuvalete çıkmamı da kolaylaştırıyor.Hafta sonu içemedim, acayip yedim:1no2:
Benim kafama takılan birşey var,acaba barsak tembelliği yapar mı bu sandaloz.Bırakınca sıkıntı yaşamayalımfisfisfis

Günaydın şekerlerrrrrr,
geçmişe bakamadım işim çok,
ama moralim acayyip bozuk ilk fırsatta değiştiricem cetvelimi çünkü bu sabah 64,5 geldimmmmmmmmmmmmmmmmmafoldumben mafoldumben mafoldumben
kociş 3 gün evdeydi bana yaptığına bakın mafoldumben

emoşcum evet ilgilenemedim kimseyle ama bugünde zor gibi gezmeye gidicem öpüyorum hepinizi,
durmak yok yola devam benim paşiko bağıyor gidiyorum muah

Günaydın Miroşşş
bnde aynı dertten müzdarip yılbası gecesınden berı 1 kılo aldım yaaaa evdekılerın agzı durmuyor yemek ıcmek cayın yanına bısey derken mecburen uyuyorsun arada okadar ugras vercem dıye ...umarım eskı dıyet moduna dönecem bugun...
sizler neler yaptınız nasıl gectı yılbası

Günaydın ben de aynı şeyden bahsedecektim.Bende de şekerli şeyler yeme isteğini azaltıyor.Ve fazlaca susatıyor.Tuvalete çıkmamı da kolaylaştırıyor.Hafta sonu içemedim, acayip yedim:1no2:
Benim kafama takılan birşey var,acaba barsak tembelliği yapar mı bu sandaloz.Bırakınca sıkıntı yaşamayalımfisfisfis

yaaa arkadaslar bnde tam tersı kabızlık oldu...sız nasıl kullanıyorsunuz..ben aktardan aldıgımı blenderda toz halıne getırdım..once bır kasık agzıma sonra sırkelı suyla yutuyorum..
tatlı yemıyorum ama cayı tek şekerle ıcıyorum...ve sadece sabah ıcıyorum...sız sabah akşammı içiyorsunuz...kılo veren ve ıncelen arkadasar kullanımlarını yazabılırseler sevınırım

Herkeze merabalar bi kac gundur yoktum arkadaslar Yeni yil size saglik huzur basari mutluluk kolay verilen kilolar getirsin insallah

slm bayanlar ya acaba bu sandalozu aktardan falanmı aldınız.yoksa şu elme sandaloz tabletlerindenmi kullandınız.merak ettim.hangisiyle zayıflıyorsunuz acaba

kesinlikle doğal olanını aktardan alıyoruz çiğneyip yutuyoruz çokta faydalı olduğunu düşünmekteyim çok güzel yağ yakıyor

yaaa arkadaslar bnde tam tersı kabızlık oldu...sız nasıl kullanıyorsunuz..ben aktardan aldıgımı blenderda toz halıne getırdım..once bır kasık agzıma sonra sırkelı suyla yutuyorum..
tatlı yemıyorum ama cayı tek şekerle ıcıyorum...ve sadece sabah ıcıyorum...sız sabah akşammı içiyorsunuz...kılo veren ve ıncelen arkadasar kullanımlarını yazabılırseler sevınırım

İlk haftada bende de kabızlık oldu ama şimdi çok güzel.Saat gibi maşallah.Sebebini ben de bilmiyorum.Bence biraz daha devam et.Ben de senin gibi kullanıyorum.Çayı da tek şekerle içiyorum.Henüz 1 kg verdim ama sindirimi düzenlediği için aldığım 100 gr sandaloz bitene kadar kullanacağım.

haha benim bitmek üzere yarına anca yeter 3 liralık almıştım kilosu 65ti yine alcam 35 mi 30 mu başka bir aktarda gördüm isteyenlere gönderebilirimde ucuz ucuz hani 100 liraya alacağınıza buradan alın ay ne diyorum ben ya boooool cana sıcak değil ılık değil orta karar sıcaklıkta su iç çok faydasını göreceksin benim çok iyileşti tuvaletim ikiside güzel çalışıyorkaydirigubbakcemile3

kızlar ben sandoloz sakızı form dıye bı toz almıştım
kına rengı gıbı
kullandınız mı benım 3 -4 kılo vermem gerektı
sanırım verıyorum tartılmadım ama ıstahım hıc kalmadı acaba bana zararı olurmu eczaneden almıştım
içinde sadece bıtkıler var ama gene de korkuyorum kullandınız mı

içeriğindekiler zaten kilo vermek için ...tartılınca haber veririmisin ..

iyi aksamlar arkadaslar ben bu hapları kullanmaya baslayali gunde en az 4 defa wc giriyorum acaba bu zararlımıdır :((( bi bilgisi olan varmı??

iyi aksamlar arkadaslar ben bu hapları kullanmaya baslayali gunde en az 4 defa wc giriyorum acaba bu zararlımıdır :((( bi bilgisi olan varmı??

günde 4 kez büyük tuvaletini yapıyorsan zararı olabilir normalde günde bir kez büyük tuvaleti yapmak yeterli sanıyorum. Bu İlaçların içinde mushil etkisi yapan bitkiler var yani bağırsakları çok çalıştırıyor yani bağırsakların normalin üstünde çalışıyorsa ileride bağırsak tembelliği olabilir. Dikkatli olmak gerekiyor. Sağlıklı günler diliyorum

günde 4 kez büyük tuvaletini yapıyorsan zararı olabilir normalde günde bir kez büyük tuvaleti yapmak yeterli sanıyorum. Bu İlaçların içinde mushil etkisi yapan bitkiler var yani bağırsakları çok çalıştırıyor yani bağırsakların normalin üstünde çalışıyorsa ileride bağırsak tembelliği olabilir. Dikkatli olmak gerekiyor. Sağlıklı günler diliyorum

evet anladım kumdeniz peki ne yapmam lazım acaba :((

günaydın ..arkadaşlar..bu sabah tartıldım 68 kiloyum..ölçülerimde süper çıktı .belimden 2cm..göbekten..3cm..kalçadan 2cm..gitmiş...yılbaşında ve ertesi iki gün dünyayı yedim yemeseydim heralde daha fark edecekti..çok mutluyum yola devam...cm cm incelmemnin verdiği mutluluğu yaşamayalı baya oldu...daha doğru düzgün diyette yapmıyorum birde spor bunlarıda eklesem iyi oacak...ama hiçbirşey yapmamaktan iyidir. değilmi..

günaydın ..arkadaşlar..bu sabah tartıldım 68 kiloyum..ölçülerimde süper çıktı .belimden 2cm..göbekten..3cm..kalçadan 2cm..gitmiş...yılbaşında ve ertesi iki gün dünyayı yedim yemeseydim heralde daha fark edecekti..çok mutluyum yola devam...cm cm incelmemnin verdiği mutluluğu yaşamayalı baya oldu...daha doğru düzgün diyette yapmıyorum birde spor bunlarıda eklesem iyi oacak...ama hiçbirşey yapmamaktan iyidir. değilmi..

Tebrikler canımalkisalkisalkis.Önceki kilonu bilmiyorum, ne kadar gitmiş.Ha bi de kaç günde?

merhaba nerdeyse bütün yazılanları okudum bende bu diyeti yapmayı düşünüyorum yanlız benım sorunum kalça ve basen göbegim hiç yok denilicek gibi basen ve kalcada nasıl işe yarıyo ltfen biri yardımcı olursa cok seviniirimm :gitme::gitme::gitme:

günaydın lılyum...bugun yıne kımse yok burda kızlar nerdesınız......
tnaydın canım,
moralim bozuk ya ne güzel kilo veriyordum şimdi aldım birazını ve veremiyorum ama durmak yok zaten hızla vermek istemiyoruz dimi :ecrin_bebek:
ben 14 şubata kadar 60 a düşmek istiyorum yaaaaaaaaaaaaaaaamafoldumben

Back
X