Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladım cnm onemli dgl fotografın yok sanirim sitede snn?
Kızlar
iki gece arayla acile kaldırılıyorum, bir anda sag karın boslugumda bır agrı baslıyor sonra agrı sırtıma yayılıyor ve nefes alamıyorum kalbım sıkısıyor ılkınde bayılmısım eşim kalpkrızı gecırıyorum sanmıs hemen acıle götürmüş....ilk gittigimizde Ekg yapıldı bısey yok kalple ılgılı degıl denıldı stresten denıldı yollandık eve....aradan ıkı gun gectı gece yıne sırt agrısı ölüyorum nefes alamıyorum ...gıttık acıle dr dedı panık atakmı var yok dedık tekrar ekg yapıldı normal kan tahlıllerınde karaciger bıraz yuksek cıktı agrım bıtıyor tekrar baslıyor bugun zor gecırdım yarın 10 dr gıdecegım ıc organlara tüm batın yapılacak ne çıkacak bılmıyorum ama safra kesesının yerı agrı olan yer...dıyorumkı bızım bu sandoloz sakızları orda bırıkıp taş yapmasın ....bu tarz bısey yasayan varmı...daha önce hıc yoktu bu tarz saglık sorunum sandoloza basladım elma sırkesıyle ondan sonra bır hafta ıcınde cıktı...Ne dersınız...yorumlarınızı beklıyorum...
nice yıllara,yorulmusdur ama tatlı yorgunluklar ne güzel yaa hep beraberkızlar günaydın herkese günlerdir yoktum kardeşlerim burdaydı tatil için kimisi romanya dan geldi kimisi karstan kimisi şanlıurfadan kimisi aksaraydan birde üstüne benim dogum günüm olunca o kadar yoğun geçtiki günlerim giremedim nete gerçi yokluğumu kimse farketmemişsizlere eşimin uyguladığı diyet listesi vercektim onu vereyim ben uyguladım eşim gibi çok veremedim demekki eşim gibi çok kilolu olmam gerekiyormuş:))çünkü eşim 144.5 olmuştu maalesef
son yıllarda yinede yazayım listeyi
ehehe bende de yokeyvahedigeldismilefısunn canım gecmıs olsun.bende safra kesesi yok olabilirmi acaba dikkat etmek lazım.alinda merhaba canım.
ehehe bende de yokeyvahedigeldismile
Kızlar
iki gece arayla acile kaldırılıyorum, bir anda sag karın boslugumda bır agrı baslıyor sonra agrı sırtıma yayılıyor ve nefes alamıyorum kalbım sıkısıyor ılkınde bayılmısım eşim kalpkrızı gecırıyorum sanmıs hemen acıle götürmüş....ilk gittigimizde Ekg yapıldı bısey yok kalple ılgılı degıl denıldı stresten denıldı yollandık eve....aradan ıkı gun gectı gece yıne sırt agrısı ölüyorum nefes alamıyorum ...gıttık acıle dr dedı panık atakmı var yok dedık tekrar ekg yapıldı normal kan tahlıllerınde karaciger bıraz yuksek cıktı agrım bıtıyor tekrar baslıyor bugun zor gecırdım yarın 10 dr gıdecegım ıc organlara tüm batın yapılacak ne çıkacak bılmıyorum ama safra kesesının yerı agrı olan yer...dıyorumkı bızım bu sandoloz sakızları orda bırıkıp taş yapmasın ....bu tarz bısey yasayan varmı...daha önce hıc yoktu bu tarz saglık sorunum sandoloza basladım elma sırkesıyle ondan sonra bır hafta ıcınde cıktı...Ne dersınız...yorumlarınızı beklıyorum...
canim yaaa bisi sorucam bu bnm buyuk bi sorunum aslinda bnm su icme gibi bi aliskanligim yokkkkızlar nerdesiniz....kımse yohmi....miroş noldu canım nerelerdesin.....
kızlar hangı rejımı yaparsanız yapın suyu ihmal etmeyın su icmedıkmı ac kalmanın faydası yok .helede sirkelı sıcak su.....süper....
Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
canim yaaa bisi sorucam bu bnm buyuk bi sorunum aslinda bnm su icme gibi bi aliskanligim yokkk(( icmesem 1 hafta icmem ama isyerinde bol bol cay iciyorum bu suyun yerini tutmaz ama kaybı onlermi sencee???