• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

tatlım çayda suyun yerini hic tutmuyormuş diye duydum.aksıne çay kabızlık problemi yaratıyormuş,

arkadasım bağırsaklarında gaz yapan her hangi bir gıda sana yaramıyor demektir. alerjik reaksiyon gösteriyo bağırsakların kullanmaya devam etme ya da sadece sandalozu iç sirke içme

tatlım çayda suyun yerini hic tutmuyormuş diye duydum.aksıne çay kabızlık problemi yaratıyormuş,
evt ama kabizda olmuyorum :))) aksine cok sık wc gidiorum is yerinde masamda kocaman bir bardak su koyuyorum gorup iciyim die ama cnm istemiyor aksama kadarda bitmiyor soda iciyorum bende gunde 1 tane alıskanlık yapmamız lazım suyu emosummm yanımızdan ayırmayalım sanki bizden bi parca olsun su yoxa biz olmucakmısız gibi dusunelim ne dersin ;)

arkadaşlar zayıflayan yokmu hiç yazmamışsınız.ben iki gün sonra tekrardan tartılacam.iki üç güne bir yani.herkez uygulama tarzını anlatırsa çok iyi olur bilmedigimiz şeyleri ögrenmiş oluruz.

aaaaaaaa ben yine kilo aldım fıttırcam ya niye böyle ama zaten nefes alamıyorum bide kiloyu arttırdık nolcak benim bu halim burada hava felaket net sürekli kopuyor fisuncum geçmiş olsun cnm o nefes ne kötüdür bilirim allah acil şifalar versin cnm çok geçmiş olsun 91 oldum bu arada babamın teyzeside ağırlaşmış yoğun bakıma kaldırmışlar kalpten

kızlar günaydın gercekten kılo vermeye basladın bu sabah bır kılo gıtmis oleeeey.ama kızlar hareketlı olmanın ve bol su içmenin faydası oldu.ve tabi sandalozun.iki gündür açıyorum klıplerı bır guzel döktürüyorum.sabah aksam...kızlar bugun benım evlılık yıldonumum.buyıl kocam için hicbır hazırlık yapmak ıstemıyorum 15 yıllık evlıyiz o bugunlerı hıc hatırlamadı.ne dersiniz kızlar ne yapayım sizce...ohaoldumsmile

kızlar günaydın gercekten kılo vermeye basladın bu sabah bır kılo gıtmis oleeeey.ama kızlar hareketlı olmanın ve bol su içmenin faydası oldu.ve tabi sandalozun.iki gündür açıyorum klıplerı bır guzel döktürüyorum.sabah aksam...kızlar bugun benım evlılık yıldonumum.buyıl kocam için hicbır hazırlık yapmak ıstemıyorum 15 yıllık evlıyiz o bugunlerı hıc hatırlamadı.ne dersiniz kızlar ne yapayım sizce...ohaoldumsmile

ŞenizEVLİKLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN ..a.s.a.s.
Bundan sonra tüm yıldönümlerine incecik gir inşallah....
hatırlamadıysa sende bişeycik yapma o zaman...akşam oturuken sadece bugünde evlilik yıldönümümüzdü de ...umursamaz bir şekilde sen öyle davranınca şaşırır bak gör ..:roflol:erkekler bizleri beklenti içinde görüp bişey yapmayınca egoları tatmin oluyor ama umursamayınca sıkılıyorlar..utanıyoralar demiyorum sıkılıyorlar....-tatlicadiarzu-fisfisfis

ben dün tartıldım 68 çıktım sizlere yazmak içinde her girişimde elektirik kesildi....santi bazındada 2 şer santim gitmiş..göbekten baya gitti ama çok gevşedi ya spor şart oldu iyice...belim 81 e düştü gömbeğim 11.aydan beri 105 den 94 e düştü en sonunda ama doğru düzgün diyet yapamıyorum dün akşama kadar ev işiyle uğraştım ama iştahta bir okadra açıktı..sinir oldum resmen..

fisunn geçmiş olsun...1 hafta önce bende akşam doğru iki gece rahtsızlandım..şiddetli gaz sancısı çektim yarım saat sürdü aniden başaldı rennii duo içince düzeldim bir dahada bişey olmadı ama sebebinide bilemedim...şimişdede takipteyim..hatta sabah sıcak su içine sandalozu koydum azda sirek bakayım bir ne olmuş eriyormu diye ama aynen duruyoır zayıflayacağız diye sağlığımızdan olmayalım..

ŞenizEVLİKLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN ..a.s.a.s.
Bundan sonra tüm yıldönümlerine incecik gir inşallah....
hatırlamadıysa sende bişeycik yapma o zaman...akşam oturuken sadece bugünde evlilik yıldönümümüzdü de ...umursamaz bir şekilde sen öyle davranınca şaşırır bak gör ..:roflol:erkekler bizleri beklenti içinde görüp bişey yapmayınca egoları tatmin oluyor ama umursamayınca sıkılıyorlar..utanıyoralar demiyorum sıkılıyorlar....-tatlicadiarzu-fisfisfis
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
teşekkur ederim tatlım.alsanaalsanasmile..aynen bende öyle yapmayı planlıyorum..fundayla mate acayıp iştah kapatıyor tavsiye ederim canlarbayanssulusmileolumunekankayizsmile

günaydın arkadaslar bende dün basladım sandoloz+elmasirkeli su insallah kilolarım gider benim size bir sorum olacak dün aksam dogum kontrol hapına basladım bir zararı olurmu sizce

Sandaloz beni acayip susatıyor arkadaşlar.Akşama kadar kendimi sudan alamıyorum.Sizi susatmıyormu?Hiç su içemediğinizden bahsetmişsiniz de:uhm:

Hafta sonu tartılacağım.İnşallah bu sefer vermişimdir.Aslında sandalozdan başka her akşam 45 dk spor yapıyorum.Uygulamaya çalıştığım bir diyette var ama olmuyooor.:çok üzgünüm:

günaydın arkadaslar bende dün basladım sandoloz+elmasirkeli su insallah kilolarım gider benim size bir sorum olacak dün aksam dogum kontrol hapına basladım bir zararı olurmu sizce

Sandalozun tam olarak vücuttaki etkisini bilmediğim için birşey söyleyemem.İstersen doktoruna bir danış.Ama hormonlara etki edeceğini pek sanmam.Doğum kontrol hapı hormonları etkiliyor biliyorsun.

Evlenme yıldönümünüz kutlu olsun canım.

Erkeklerin genellikle unuttukları doğum günleri ve evlilik yıldönümü tarihlerini, The Remember Ring isimli bir yüzük, ete kazırcasına hatırlatıyor. Hatırlatma yüzüğü, kullanıcının evlenme tarihini ve özel günleri unutmasına engel oluyor.

1103ringwh2.jpg

Bir mikro-termo hücresiyle bedendeki sıcaklığı toplayan yüzük, bunu evlenme yıldönümünden bir gün önce, bir saat boyu parmağa iletiyor. Yüzük kayıtlı olan o tarih geldiğinde parmağa 10 saniye boyunca 48 derece (120 F) ısı veriyor ve bu ısı uyarısını her saatte bir tekrarlıyor.

Tabii evlenme yıldönümünüzü hatırlamanız için sadece yüzüğü almanız yetmiyor, yüzlüğü o gün parmağınızda bulundurmayı da unutmamanız gerekiyor.

Beyaz altın ve sarı altın kullanılarak yapılmış 7 farklımodeli bulunan yüzük, 760 dolar fiyata satılıyor.

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
teşekkur ederim tatlım.alsanaalsanasmile..aynen bende öyle yapmayı planlıyorum..fundayla mate acayıp iştah kapatıyor tavsiye ederim canlarbayanssulusmileolumunekankayizsmile

evet bi kaçgündür içmeye başlamıştım ..sabah kahvaltıyı zor yaptım bu arada 1.5 dilim çavdar ekmeği yedim ama zorla. bneim için rekor bu yanında yumurtamı peynirimide yedim ama dediğim gibi hepsi çeyrek çeyrek anca zoraki inşallah hep böyle kesilir iştahım ..gitsin şu kilocukjarrrrrrrrrrrrrrrr...yanlız sandalozu dün araştırdım sıcak su ile içilmeliymiş ben soğuk suyla içiyordum sabah öyle içince acayip iştah kesiyor....guclubacismile

Hanımlar selam;
Elma&sandaloz hapını kullanan var mı?
Yoksa herkes sandoloz ve elma sirkesini doğal formunda mı kullanıyor merak ettim..
Cevap verirseniz sevinirim.Ben sirkeli su içemiyorum.Hapı işe yarıyor mu onu merak ettim..

Nice Yıllaraalkisalkisalkis

Yarın bizim de tanışma yıldönümümüz.Ben bazen yüzsüzlük yapıyorum.Bana almasını istediğim hediyeyi bile söylüyorum birkaç gün önceden.Ama ben de söylemedim bu kez.Bakalım bizimki hatırlayacak mı?opuyorumnanaktan

anuşkacıgım sagol tatlım bu konuda beni çok üzüyor benım kociş bir kere bile alyansını takmadıkıalsanaalsanasmile
bana önem vermiyo bu koca kızlar.onun içinde zayıflamayı çok istiyorum.ben çok uzerine düştüm ama artık tamam zayıflıyacagım...güzel giyinecegim....kıskandıracagım...yüz vermeyecegim....bayanssulusmile

Back
X