Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt ama kabizda olmuyorum :))) aksine cok sık wc gidiorum is yerinde masamda kocaman bir bardak su koyuyorum gorup iciyim die ama cnm istemiyor aksama kadarda bitmiyor soda iciyorum bende gunde 1 tane alıskanlık yapmamız lazım suyu emosummm yanımızdan ayırmayalım sanki bizden bi parca olsun su yoxa biz olmucakmısız gibi dusunelim ne dersintatlım çayda suyun yerini hic tutmuyormuş diye duydum.aksıne çay kabızlık problemi yaratıyormuş,
kızlar günaydın gercekten kılo vermeye basladın bu sabah bır kılo gıtmis oleeeey.ama kızlar hareketlı olmanın ve bol su içmenin faydası oldu.ve tabi sandalozun.iki gündür açıyorum klıplerı bır guzel döktürüyorum.sabah aksam...kızlar bugun benım evlılık yıldonumum.buyıl kocam için hicbır hazırlık yapmak ıstemıyorum 15 yıllık evlıyiz o bugunlerı hıc hatırlamadı.ne dersiniz kızlar ne yapayım sizce...ohaoldumsmile
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmileŞenizEVLİKLİLİK YIL DÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN ..a.s.a.s.
Bundan sonra tüm yıldönümlerine incecik gir inşallah....
hatırlamadıysa sende bişeycik yapma o zaman...akşam oturuken sadece bugünde evlilik yıldönümümüzdü de ...umursamaz bir şekilde sen öyle davranınca şaşırır bak gör ..:roflol:erkekler bizleri beklenti içinde görüp bişey yapmayınca egoları tatmin oluyor ama umursamayınca sıkılıyorlar..utanıyoralar demiyorum sıkılıyorlar....-tatlicadiarzu-fisfisfis
günaydın arkadaslar bende dün basladım sandoloz+elmasirkeli su insallah kilolarım gider benim size bir sorum olacak dün aksam dogum kontrol hapına basladım bir zararı olurmu sizce
kızlar günaydın gercekten kılo vermeye basladın bu sabah bır kılo gıtmis oleeeey.ama kızlar hareketlı olmanın ve bol su içmenin faydası oldu.ve tabi sandalozun.iki gündür açıyorum klıplerı bır guzel döktürüyorum.sabah aksam...kızlar bugun benım evlılık yıldonumum.buyıl kocam için hicbır hazırlık yapmak ıstemıyorum 15 yıllık evlıyiz o bugunlerı hıc hatırlamadı.ne dersiniz kızlar ne yapayım sizce...ohaoldumsmile
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
teşekkur ederim tatlım.alsanaalsanasmile..aynen bende öyle yapmayı planlıyorum..fundayla mate acayıp iştah kapatıyor tavsiye ederim canlarbayanssulusmileolumunekankayizsmile