• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Nice Yıllaraalkisalkisalkis

Yarın bizim de tanışma yıldönümümüz.Ben bazen yüzsüzlük yapıyorum.Bana almasını istediğim hediyeyi bile söylüyorum birkaç gün önceden.Ama ben de söylemedim bu kez.Bakalım bizimki hatırlayacak mı?opuyorumnanaktan

sebay tatlım nice yıllar...ben ondan hediye beklemiyorumki..hatırlasa kuçucuk bir buse kondursa yanagıma yeter.sevgi sözcügüde etmez..sadece benimki bekleyendir....ööffff kızlar kusura bakmayın bugun çok duygusalım işte...halbukı 1 kılo daha vermişim buna bakalım demi kızlar.. sabah açtım müzikleri bir güzel oynadım.acayıp ter attım.inadına inadına zayıflıyacagım....
bayanssulusmile ...eşimi kendime AŞIK edecegim.......bayanssulusmile

Benim de bir beklentim yok tabi, ama bazen muzurluğum tutuyor işte.

Bugün azimli gördüm seni.Gerçi her zaman pozitifsin ama biraz da hırs eklenmiş sanırım.Hadi bakalım.Hepimize kolay gelsin.Kadın isterse yapamayacağı şey yoktur.:lepi:

Emoşcummmm nice senelere arkadaşıma.s.
ay evet öyle yap çatlasın bütün kocişleer :))))

Sebay tanışma yıldönümü ay onuda kutluyorsunuz yani:nazar:
kayınvalidemler geldi okuyamadım bile ne yazıldığını ama şöyle bir baktım fisun yazmamış merak ettim çok yaa:(

kafamçokkarıştıÇok üzgünüm çoook tartilmaya cok korkuyorummmmm :( ya hayla ayni kilodaysamm ya butun herseyi bosa yapmissammmm....!

kafamçokkarıştıÇok üzgünüm çoook tartilmaya cok korkuyorummmmm :( ya hayla ayni kilodaysamm ya butun herseyi bosa yapmissammmm....!

haklısın canım ya,

ama bence tartıl ki belkide bu yöntem yaramadı sana boşuna eziyet etme kendine

fisunn geçmiş olsun...1 hafta önce bende akşam doğru iki gece rahtsızlandım..şiddetli gaz sancısı çektim yarım saat sürdü aniden başaldı rennii duo içince düzeldim bir dahada bişey olmadı ama sebebinide bilemedim...şimişdede takipteyim..hatta sabah sıcak su içine sandalozu koydum azda sirek bakayım bir ne olmuş eriyormu diye ama aynen duruyoır zayıflayacağız diye sağlığımızdan olmayalım..

bu suyun içinde bekletmeyi birkaç arkadaş daha yapmıştı ama hesaplayamadığınız bir şey var mide asidi zeytin çekirdeğini eritip yok eden muhteşem bir asit midemizin eritemediği parçalayamadığı tek şey soğan zarıdır sonuçta midemizde su yok allah bilir neler çalışıyor bilmiyoruzki ama eti koyalım suya bakalım eriyecekmi olmaz alıntı yaptığım arkadaş lafım sana deil yanlış anlama midemizde yediklerimiz suyla parçalanmadığını anlatmak istedim kusura bakmayınkötükedihüso

Sandalozun tam olarak vücuttaki etkisini bilmediğim için birşey söyleyemem.İstersen doktoruna bir danış.Ama hormonlara etki edeceğini pek sanmam.Doğum kontrol hapı hormonları etkiliyor biliyorsun.

çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için inşallah etkisi olmaz

miroş bilemiyorum nasıl aldım o kiloları ama deli gibi yiyorum yarın hiç bişey yemesem mi diyorumeyvahedigeldismile

miroş BİLEMİYORUM nasıl aldım o kiloları ama DELİ GİBİ YİYORUM yarın hiç bişey yemesem mi diyorumeyvahedigeldismile
aslında neden aldığın malum be şekercimalsanaalsanasmile
böyle yersek daha çook bekleriz zayıflayalım diye en istikrarlımız emoş hadi emoş göriyim senikaydirigubbakcemile5

doru valla aah ahh oturmucam bundan sonra sofraya acaba şu elma diyetinden mi yapsam sonuçta aslında öle diyorum ama çoğu aparatif meyvedir yoğurttur süttür böle ama nedendir bilmem belkide ödem vardır yüzük parmağımı sıkmaya başlamış yine maydanoz suyumu içsemboshayallersmile

anuşkacıgım sagol tatlım bu konuda beni çok üzüyor benım kociş bir kere bile alyansını takmadıkıalsanaalsanasmile
bana önem vermiyo bu koca kızlar.onun içinde zayıflamayı çok istiyorum.ben çok uzerine düştüm ama artık tamam zayıflıyacagım...güzel giyinecegim....kıskandıracagım...yüz vermeyecegim....bayanssulusmile

Ben üç yıl önce 16 kilo verdim. Eşim o güne kadar hiç kilolarımdan şikayetçi olmamıştı. Ama zayıflayıp 38 beden bir manken gibi olunca adamın bana bakışı değişti.bayanssulusmile Ne kadar şikayetçi değilmiş gibi görünse de yeni halimi çok beğendiğini defalarca belli etti.a.s
Buna rağmen şu anda onun için değil kendim için zayıflamak istiyorum. Aynaya baktığımda ben kendimi beğenmeliyim.:kedi: Başkalarının hatta kocamın bile düşünceleri önemli değil. Bence olaya sen de böyle yaklaşmalısın.
Unutma, önce senin duygu ve düşüncelerin, sonra başkalarınınki...

senmy0.gif
kibgq5.gif

arkadaşlar benimde 10 kg kadar fazlam var 162 boyum 61 kiloyum hayatımda bu kiloya sadece hamileliğimde gelmişdim hep 52 - 55 arası gidip geldim evlendikden sonra ondan öncede 49 kiloydum hamilelikden sonrada 49 kiloya düşdüm şimdi çalışmıyorum 1,5 yıldır evdeyim ve kilo alışım tavan yapdı resmen bir türlü durduramadığım bir iştahım var 3-4 ayda 8-9 kilo aldım çok kötüyüm hiçbrşeyimin içine giremiyorum kocaman bir göbek hamile gibi :( yardım edin işe yarıyormu bu sandaloz gerçekden neredeyse bütün forumu okudum kimi ii demiş kimi değil demiş bazısı kullanmış ama yanında sıkı rejim spor falan yapmış ne yapmak lazım bunun hapıda var 1 ay da 14 kilo falan diyor reklamlarda hapı daha mı iyidir acaba bir aydınlatın beni ne olur

çooookkk mutsuz

özlem

Ben üç yıl önce 16 kilo verdim. Eşim o güne kadar hiç kilolarımdan şikayetçi olmamıştı. Ama zayıflayıp 38 beden bir manken gibi olunca adamın bana bakışı değişti.bayanssulusmile Ne kadar şikayetçi değilmiş gibi görünse de yeni halimi çok beğendiğini defalarca belli etti.a.s
Buna rağmen şu anda onun için değil kendim için zayıflamak istiyorum. Aynaya baktığımda ben kendimi beğenmeliyim.:kedi: Başkalarının hatta kocamın bile düşünceleri önemli değil. Bence olaya sen de böyle yaklaşmalısın.
Unutma, önce senin duygu ve düşüncelerin, sonra başkalarınınki...

senmy0.gif
kibgq5.gif

sagol anuşkacıgım çok haklısın tabi kendimi gaza getiriyorum. miroşunda dedigi gibi ben kafaya koydum zayıflıyacagım..daha oncede çok kez rejım yaptım.kacamaklarım vardı yani kendımı kandırıyordum:olmaz.ama bu sefer oyle degıl.19 gun oldu baslayalı ve ben tam 4 kılo verdim nasıl sence iyimiyim?:uhm:

sagol anuşkacıgım çok haklısın tabi kendimi gaza getiriyorum. miroşunda dedigi gibi ben kafaya koydum zayıflıyacagım..daha oncede çok kez rejım yaptım.kacamaklarım vardı yani kendımı kandırıyordum:olmaz.ama bu sefer oyle degıl.19 gun oldu baslayalı ve ben tam 4 kılo verdim nasıl sence iyimiyim?:uhm:

19 günde 4 kilo süper canım. En sağlıklısı yavaş kilo vermek zaten. Ayda 3 veya 4 kilo verin diyor uzmanlar.
Ben 4 ayda 16 kilo vermiştim.

Selam Arkadaşlar
Geçmişiokudum bana iyi dileklerini yollayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum....
Kızlar verilmiş sadakam varmış...Çok zor bişey yaşadım...en son yazdıgım gün salı gecesıde acile kaldırıldım,inanılmaz agrılar çekiyordum.Hiç birşeyi anlamıyorlar kan testi yapıldı kan degerlerım en son ypılan tatlillerden cok yükselmişolarak cıktı acile evden doktor çagrıldı üst batın ultrasonu yapıldı safra kesesındeproblem oldugu çamurlaştıgı ve iltihap oldugu söylendı doktor acil yatış istedi ameliyata alacagız dedı eşim bir kaçdr göstermeden hemen amelıyat olmaz dedı dr ıle tartıştı o gece eşimden ımza karsılıgı benı hastaneden cıkardı doktor sorumluluk kabul etmıyorum dedı...Nerden bılecegız bu kadar son noktada oldugumuzu o gece eve geldık sabah 10 da baska dr randevumuz vardı gece yapılan tahlıller tekrarlandı ek tahlılller yapıldı ust batın tekrarlandı ve kendımı amelıyat mamasında buldum...Çünkü safra kesesı çamur haline gelmiş aşırı iltihaplanmış patlama aşamasındaymış ve patladıgı zaman o kişinin kurtulma sanşı yokmus ıcorganlara safra yayılıyorus ve dırekt ölümcülmüş...Doktor dedıkı saat degıl dakika farkıyla hayatını kurtardık...Arkadaslar2 ay öncesınden başlamış belirtıler haberımız yok sırt ve bel agrısından emar bıle cektırmıstım bışey cıkmamıstı.....sırt ve bele vuran agrınız varsa dogum yenı yapmışsanız özelleıkle kılolu bebek (4 üzeri) dogurmussanız acılen safraya baktırın .Yaptığın bir iyilik ...krşılık bulmus allah cocuguna bagıladı dedıler halen soktayım nasıl atlattım....cok acım agrım var yatakta uzanmıs laptop yanımda vakıt gecırmeye calışıyorum....Hepinize tekrar teşekkur ederım...

Back
X