• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

geçmiş olsun canım hoşgeldibn bende giremmiyorum bu aralar nasılsın?

tşk ederim şimdi daha iyiyim 6 tane iğne yiyince iyi oldum kaydirigubbakcemile3 pek giremiyorum çocuklarla uğraşmaktan seyrek giriyorum sonra giripte anlatırım kısaca öpüyorum kızlar opuyorumnanaktan

günaydın miroşum......opuyorumnanaktanbugunlerde hıc ıyı degılım.gecengun moralım cok bozuldu sureklı yedım ve kılolar aynen geri,,,,,,,

günaydın miroşum......opuyorumnanaktanbugunlerde hıc ıyı degılım.gecengun moralım cok bozuldu sureklı yedım ve kılolar aynen geri,,,,,,,
günaydın canımmm, neden noldu ki?
ay 4 kilo geri gelmemiştir canım ya,
bende 64 te kaldım bu ara midem kötü veremiyorum kaldım:gitme:

selam arkadaşlar bende katılmak istiyorum aranıza..
emzirdiğim için diyet vs yapamıyordum ama burayı takip ediyorum..
sütüm bittiğinden beri sandoloz ve ballı sirke yapıyorum bazı akşamları unutuyorum..
4 kilo verdim..ve daha yolum çok uzun mayısa kadar 10 kilo vermem lazım..
bu arda sansolozun yanı sıra zamanım oldukça yüzüyorum.sitede yürüyüş yapıyorum ve sabahları oğlum izin verirse plates yapmay çalışıyorum...

uyarın için teşekkürler ..bel ve sırt ağrım yok aniden gaz sancısı çektim iki akşam üstüste ..korkottu çünkü çok şiddetliydi..şu ana kadar birdaha olmadı...

Merhaba,
aslında forumu uzaktan takip edenlerdenim. Ama şikayetlerini okuyunca yazmak istedim.
Ben de bundan yaklaşık 1 yıl evvel sirkeli su içerek güne başlıyordum. Sonraları midemde başlayıp sırtıma vuran bir ağrı oluşmaya başladı. Nefes alamayacak duruma gelip, yerde kıvrandığımı biliyorum. O günden sonra kalan sirkeyi banyoda saçım için kullandım:)
Muhtemelen sizde de aynı etki olmuş olabilir.
Umarım tez zaman içerisinde sıkıntılarınızı atlatırsınız
Kolay gelsin

miroş cok canım sıkkın.napıcaz..tek problemım su ıcmemek onun ıcın gıtmıyolar.toplasan 3.4 gunde 1kılo su ıcmedım...ac acınada su aklıma gelmıyoooooooo.

miroş cok canım sıkkın.napıcaz..tek problemım su ıcmemek onun ıcın gıtmıyolar.toplasan 3.4 gunde 1kılo su ıcmedım...ac acınada su aklıma gelmıyoooooooo.
al bendende o kadar su dolu bardagı onume masama koyuyorum emosssss ama yok cnm hic istemiyorkiii 4 gunde 1 lit. anca iciyorum o hapları seninle aynı gun alıp kullanmaya baslamısdım ilk hafta tartıldıgımda aynı kilodaydım 1 gram bile vermemisdim aradan 2 hafta daha gecdi 3 kilo vermisim :S

göbek bendede duruyor arada alıp vermelerimle yaklaşık 15 gün civarı oldu 4.5 kilo verdim sandaloz sakızı hiç su içmeyen annemi bile susatıyr çok su içtiğim için veriyorum herhalde bugünde elma diyet,ne başladım

kızlar nasılsınız mırocugum bugun yıne 101 kılodayım herhalde odem vardı vucudumda.cıvcıvım hadi canım gayret su ıçmeden olmuyor.sende benım gıbı kararlısın anlasılan.gunde 3 lıtre suyumuzu içmiş olsaydık ınanıyorum 3 haftada 6,7 kılo vermıs olurduk.yarım kıloluk hazır sular varya kafana dık daha rahat ve daha cok su içiliyo canım.her su içtınmı dıye sorucam sana tamammı tatlım.bak yoksa ben senden cok kılo verırsem utanırsın sonra:kedi:

Bir süre kendinizi zorlarsanız sonrasında vücut kendisi istiyor zaten suyu.Ben suyu büyük bir zevkle içiyorum.3 lt olmasa da 2 lt kesin (çay hariç).:içelim:

benim bu sandaloz sakızından yeni haberim oldu dönünce hemen alıcam :) elma sireksini zaten yazdan beri ara ara unutsam da içiyorum ve içmeye başladığım zaman ilk haftadan direk midemde rahatlama ve düzleşme oluyor, böyle çok yediğim zamanlarda fln içince hemen rahatlatıyor. şimdi yurtdışındayım ben bu sandaloz sakızını hiç görmedim ama türkiyeye dönünce ilk işim sandaloz sakızı denemek olcak :)

Merhaba,
aslında forumu uzaktan takip edenlerdenim. Ama şikayetlerini okuyunca yazmak istedim.
Ben de bundan yaklaşık 1 yıl evvel sirkeli su içerek güne başlıyordum. Sonraları midemde başlayıp sırtıma vuran bir ağrı oluşmaya başladı. Nefes alamayacak duruma gelip, yerde kıvrandığımı biliyorum. O günden sonra kalan sirkeyi banyoda saçım için kullandım:)
Muhtemelen sizde de aynı etki olmuş olabilir.
Umarım tez zaman içerisinde sıkıntılarınızı atlatırsınız
Kolay gelsin

İçtiğiniz elme sirkeli ılık suyun içine bal koyun. Bal, sirkenin mideye vereceği zararı hafifletiyor.
Ben midemden rahatsızım ama sirke hiç dokunmadı.

al bendende o kadar su dolu bardagı onume masama koyuyorum emosssss ama yok cnm hic istemiyorkiii 4 gunde 1 lit. anca iciyorum o hapları seninle aynı gun alıp kullanmaya baslamısdım ilk hafta tartıldıgımda aynı kilodaydım 1 gram bile vermemisdim aradan 2 hafta daha gecdi 3 kilo vermisim :S

Canım, ne hapı içiyorsunuz, merak ettim.

kızlar bu sandaloz sakızının tadı nasıl.kötü ise kesinlilke çiğneyemem ben.bide elma sirkesi ile beraber kullanılması şartmı?

Back
X