• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

aslında tat konusu kişiden kişeye değişiyor ben çok sevdim içinden bişey çıkmazsa reçine gibi çok güzel kum gibi çiğneniyor ama kardeşimde kullanıyor ama tadından memnun deil hiç beğenmiyor selincim fiyatı aktardan aktara değişiyor aktarları dolaş istersen fiyatlarını sor ben bir aktardan 35e birinden 65e aldım ama diyorum 2 liralık alayım bayada gidecek aslında ama bizde ortak çok annem ve kardeşimde içiyor

gnaydn06sp51nh2.gif

İçtiğiniz elme sirkeli ılık suyun içine bal koyun. Bal, sirkenin mideye vereceği zararı hafifletiyor.
Ben midemden rahatsızım ama sirke hiç dokunmadı.

Merhaba,
Burdan takip ettiğim kadarıyla, sandaloz sakızı ile birlikte tatlı tüketmek, kilo alımına neden oluyor. Bal kullanmak ne kadar doğru olabilir.
sirke yerine limonlu su kullanmak alternatif olabilir mi?

Merhaba,
Burdan takip ettiğim kadarıyla, sandaloz sakızı ile birlikte tatlı tüketmek, kilo alımına neden oluyor. Bal kullanmak ne kadar doğru olabilir.

Sirke içemeyen bazı arkadaşlar limonlu su içiyor sanırım ama, denemek lazım.

Merhaba,

Bal dediğim bir çay kaşığı canım. Bunun bir zararı olduğunu sanmıyorum.
Ben limon suyu ve greyfurt suyunu haricen tüketiyorum.

neden sandalozla birlikte tatlı tüketmek kilo aldrsınki nen mayıstan beri kullanıyorum vallahi tatlımıda yiyorum herşeyden azar azar yiyorum ama kilo veriyorum
genel anlamda zaten tatlı fazla tüketilirse aldırı ama sandalozla beraber talı yemek sanmıyorum benim bildiğim kadarıyla 5i bir arada çayla beraber tatlı tüketimi olmayacak

canım sen bunları nasıl eklıyorsun.:1no2:dıyetteyız unuttunmu.bıze manken resımlerı gonderırsen daha gaza gelırız tatlımmm:içelim:

Ben iradenizi ölçüyorum.cokacimcoook Bakalım bunları görünce de diyete devam edebiliyor musunuz diye...kötükedihüso

Merhaba,
aslında forumu uzaktan takip edenlerdenim. Ama şikayetlerini okuyunca yazmak istedim.
Ben de bundan yaklaşık 1 yıl evvel sirkeli su içerek güne başlıyordum. Sonraları midemde başlayıp sırtıma vuran bir ağrı oluşmaya başladı. Nefes alamayacak duruma gelip, yerde kıvrandığımı biliyorum. O günden sonra kalan sirkeyi banyoda saçım için kullandım:)
Muhtemelen sizde de aynı etki olmuş olabilir.
Umarım tez zaman içerisinde sıkıntılarınızı atlatırsınız
Kolay gelsin

safra kesene baktır arkadasım aynı sorunla ben acıl amelyata alındım dr kontrolune gıttıgım bır ande..gecmıste yazılarımı bulursan olayı tamolarak anlarsın saglıgını ıhmal etme

neden sandalozla birlikte tatlı tüketmek kilo aldrsınki nen mayıstan beri kullanıyorum vallahi tatlımıda yiyorum herşeyden azar azar yiyorum ama kilo veriyorum
genel anlamda zaten tatlı fazla tüketilirse aldırı ama sandalozla beraber talı yemek sanmıyorum benim bildiğim kadarıyla 5i bir arada çayla beraber tatlı tüketimi olmayacak

Merhaba canım. Ne kadar zamanda ne kadar kilo verdiğini merak ettim. Bir de yaptığın her şeyi özetler misin? Ben kilo veremiyorum da...

slmlar nasılsınız geriye dönük okuyamadım ama sandaloz alcam yarın yinezemuszemus

offf her sabah toz sandalozu yutuyorum
üstüne sirkeli suyu iciyorum, oy sen misin içen bilmiyorumkismile
bir kıvrım kıvrım kıvranıyorum ki sormayıneyvahedigeldismile
kg aldıgımı bılmeme ragmen hala kadayıf cıkolata yiyorum
yedikce sirke miktarını arttırıyorum sanki sirke napıcaksa
gerçek çözüm garanti veriyorum maranki diyeti 7 gün yapın
isterseniz yaglı lımon suyunu ıcmeyın lavmanı yapın
o duzende beslenın gobek fılan kalmıcak
hic cekeme su sıra kış vakti of hersey zor geliyor bilmiyorumkismile

ama moralim kötü biraz:(( ortanca oğlumdan dolayı geçen gün öğretmeni haber yolladı oğlunuz arka sıradan tahtadaki yazıları göremiyor gelinde konuşalım dedi:((gittim kısa kesiyim konuştuk doktora götürün dedi doktora götürdük çocukğun gözleri miyop çıktı:(( gözlerinin derecesi 1 dereceymiş işin kötü kısmı iyileşmezmiş ömür boyu derecesi hep artarmış çocuk büyüdükçe 18 yada 20 yaşında lazerle ameliyat etmemiz gerekebilirmiş:(( o bile kesin çözüm değilmiş senağlama ondan giremiyom günlerdir doğru dürüst öncesinden ben rahatsızdım sonra oğlum böyle olunca sizler nasılsınız

ben her sabah sırkelı su içiyorum
sandaloz kullanmıyorum emzırdıgım ıcın ıcılebılır mı bılmıyorum
sırkelı suya bal karıstırınca bulantı yapıyor bende
sade ıcıyorum ama cok buyuk bır kupayla ıcıyorum su cok olunca mıdeyı yakmıyor ustune tekrar bır bardak su ıcıyorum bu sekılde hıcbır zararı yok

ama moralim kötü biraz:(( ortanca oğlumdan dolayı geçen gün öğretmeni haber yolladı oğlunuz arka sıradan tahtadaki yazıları göremiyor gelinde konuşalım dedi:((gittim kısa kesiyim konuştuk doktora götürün dedi doktora götürdük çocukğun gözleri miyop çıktı:(( gözlerinin derecesi 1 dereceymiş işin kötü kısmı iyileşmezmiş ömür boyu derecesi hep artarmış çocuk büyüdükçe 18 yada 20 yaşında lazerle ameliyat etmemiz gerekebilirmiş:(( o bile kesin çözüm değilmiş senağlama ondan giremiyom günlerdir doğru dürüst öncesinden ben rahatsızdım sonra oğlum böyle olunca sizler nasılsınız

Geçmiş olsun canım.Benim de yeğenim de vardı (oğlun kaç yaşında bilmiyorum ama) çocuğun büyüme döneminde bazen geçici miyop görülebiliyormuş ileriki zamanlarda geçiyormuş.Yeğeniminki geçti.Ailenizde varmı?

Canım, geçmiş olsun; ama hiç üzülme. Ben de 8 yaşında gözlük takmaya başladım ve 35 yaşına kadar da taktım. Numarası hep ilerledi. Sonra karar verdim ve lazerle ameliyat oldum. Şimdi o kadar rahatım ki anlatamam. 8 yıldır çok güzel görüyorum.
Ayrıca kızım da miyop. Zamanı gelince onu da ameliyat ettireceğim.

Back
X