• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

denemekte fayda var h sonu aktardan alıp denicem bendede 10 kg fazla var :S gelişmeleri yazarım inş işe yarar :34:

:nazar:ben başlayalı bir hafta oldu 2 kilo verdim hemde yağlardan gitti çok mutluyum sizlerle paylaşmak istedim ve çokda araştırdım internetten bu formülükullanan çok kişi varmış.zaten elma sirkesinin faydaları saymakla bitmez kesinlikle 10 kilomu verene kadar devam ve ayrıca hiç açkalmadım heşeydende yedim tatlı hariç TATLI bozuyor bu formülün yapısını etkisini azaltıyormuş (dondurmada dahil)inşallah işinize yarar ben çok memnun kaldım komşudan ALLAH RAZI OLSUN ve birde beşi biyerde çayı kullanırsanız bununla beraber harika olurrr.zayıflayında duaedin bana:nazar:

hemen denicem inşaallah başarılı olurumm başındada sonundada dua edicemm hepimizee..:66::65::46:

bende bugün başlıycam allah kısmet ederse eşimde kullanmak istiyor sonuçları yazarım arkadaşlar konuyu dünden beri okuyorum çok inandım sandoloz sakızının zayıflattığına:52:

Selam arkadaşlar ben 17 yaşındayım boyum 1.60 kılomda 61 yazılanlar çok ilgimi çekti sandaloz sakızını kullanmak istiyorum fakat bana bir zararı olur mu ?:44: şimdiden teşekkürler :)

bende aranıza yeni katıldım.
ben de bugün burada bu sandaloz sakızının etkilerini okudukdan sonra bu sandaloz sakızını aldım. tabiki elma sirkesini de. yarın kısmetse başlayacağım. bakalım sonuç ne olacak. bende gizli şeker de var hal böyle olunca zararı olur mu bir bilgisi olan var mı??? bendde elektrikli değirmendde öğüttüm ve çay kaşığı ile alıp içmeyi düşünüyorum. sanırım bir problem olmaz. bunu yanlız sabahları mı yapacaz yoksa bazı arkadaşların yazdığı gibi sabah - akşam mı??

bana cvp veren olursa çoooooooooook mutlu olacağım. herkeze başarılar ve hayırlı günler....:58:

millet deneyenler ve olumlu sonuç alanlar yazsalar bizde bilgi sahibi olsak??? bende bugün başladım fakat sandaloz sakızını çiğnediğimde midem acaip bulanıo kendimi zor tutuorm napmalıyım?

ben aranızda yeniyim ve burada olmakdan dolayı çok mutluyum.
bende 2 gündür sandaloz sakızı ve sirke kullanıyorum.
sanki daha toparlandım gibi. ama bu sabah tartıya çıkdığıma şok oldum 1 kilo almışım nasıl olur bu
çok moralim bozuldu. lütfen bana bir yorum yazın. tşk ederim
kendinize iyi bakın.:nazar:

Son düzenleme:
ben 4 gündür içiyorum sandaloz +sirkeli suyu ama 1 kilo aldım. nasıl oldu bu????????
yanlız tatlıya karşı olan düşkünlüğümü bir türlü atamadım üzerimden arada kaçamak oluyor yani.
bıraksam mı devam etsem mi???? allaha emanet olun.

:87:
ben 4 gündür içiyorum sandaloz +sirkeli suyu ama 1 kilo aldım. nasıl oldu bu????????
yanlız tatlıya karşı olan düşkünlüğümü bir türlü atamadım üzerimden arada kaçamak oluyor yani.
bıraksam mı devam etsem mi???? allaha emanet olun.

merhaba sandaloz sakızı ile zayıflama çılgınlığı en son 2008 lerde gördüm forumda şimdi de birkaç kişi deniyor sanırım.ben de deniyorum ama regl döneminde olduğum için kilomda bir sabitlenme yok.tatlıya karşı zaaf ben de de var.kuru erik yiyorum günde 2 tane bakalım napıcaz.

:88:

kızlarxxxxxxxi tavsiye ederim.. duyma tavsiye vs. değil klinik araştırmalarla kanıtlanmış zayıflattığı.. sadece zayıflatmıyor bir çok da faudası var netten araştırın ;) ben bizzat kuzenimde 12 kilonun hooop diye gittiğini gördüğümde inancım ikiye katlandı bende kullanıyorumm zaten ama sadece zayıflama için değil.. dıştan bi krem var onu sürüyorum basuruma.içten tedavi için de bios life s i kullanıyorum lütfen daha fazlası için araştırın.. sağlıklı günler...

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar yakında yeniden sandalozuma başlıyorum,malümm bahar geliyor. sık sık yazışırız

selam kızlar yakında yeniden sandalozuma başlıyorum,malümm bahar geliyor. sık sık yazışırız

merhaba pelincan.burayı iki sene önce okuyup tavsiye ettiğin yönteme uyarak güzel kilo vermiş ve kızkardeşimin düğününe çıtır bir şekilde gitmiştim 57 kilo ile.peşinden 59 kilo ile hamile kaldım ve 24 kilo alarak 83 ile doğuma gittim.doğumda sadece 4 kilo gitti.bebeğim şu anda 10 aylık.emzirdiğim ve birde hemen adet görmeye başladığım için yavaşda olsa gitmeye başladı.bir aydırda yediklerime dikkat ederek 3 kilo kadar verdim.şu anda 70 kiloyum.yeniden denemek istiyorum.ama bebeğimide emziriyorum.emzirenler yapabilirmi bu formülü senin bilgin vardır.ben bir haftadır sabahları elma sirkesi ve bal karışımı içiyorum zaten.bir çay kaşığı kadar sandalozdan nolurki deyip başlayasım var ama bilmiyorum.bu konuda bana bilgi verebilirmisin.ayrıca kolay gelsin.verdiğin kiloları buraya yazki bizde hırslanalım.

Back
X