• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

tamam arzuhan buradan yazışalım destek olalım birbirimize
ben yine dayanamadım 2 ısırımlık çikolata yedim
ya fazla zaman olmadı ama ben bu sandolozu toprak sanıyorum
o yerkenki hissettiğim şey normaldede ağzıma geliyor içim kalkıyor

ayy bırakıcammı yoksa ben

herkese nrb.1 hafta kullandıktan sonra bıraktım.sporla beraber yaparım die sandalozu.çünki tek başına sadece sandoloz veyadiet yetmiyo.bunu anladım.yani sporsuz olmuyo.sporu bişr yaşam tarzı haline getirmek lazım.yani bir süreliğine başlanıp bırakılacak bişi değil.onun için ben hem sandoloza hemde spora başlıycam p.tesi.umarım bu sefer çabuk pes etmem.

kadriyecim haklısın canım ben de 60 kilodan 75 kiloya çıkan biri olarak seni çok iyi anlıyorum :(sanalozumu aldım bugün yarın başlıyorum Allah'ım herkese yardımcı olsun gelişmeleri yazcam kızlr :):lepi:hihoyyyt

kızlar benim de size bi sorum olck belki daha önceden de sorulmuştur ama lütfen kusura bakmayın... :delphin: şimdi bu sandalozün şekerli gıdalarla tüketilmemesi gerekiyor ya kuru kayısı buna dahil mi, bi de şu k_flakeslerde dahil mi olur acaba çünkü onlarda da tatlandırıcı var da, eğer yiyebileceksek ondan da almak istiyorum da... :CüvCüv:

günaydın kızlar
mrb.jasmine kuru ya da taze meyveler yenebiliyor sanırım ama k-flaks i bilmiyorm
ama ben de yicm ondan,hatta belki 2 hafta hergün günde 2 kez k-fleks yapıcm reklamlardaki gibi :))

deneyim onu da bi diyorm yaa ne bileyim.

Gunicen hoşgeldin sen de aramıza,arkadaşların dedeği gibi dayan biraz ben de senin gibiyim miden ağzıma geliyo her içişte idare etcm biraz napayım :( :çok üzgünüm:

birsamcım seni ilk sayfalarda okumuştum sandalozda,tekrar o günlerdeki kararlılık ve azimle tekrar aramızda görmek isteriz yani seni :)) p.tesi bekliyoruzsüprizzzzz

kadriyecim evet desteğe devam da ben de cozutuyorum bugünlerde,dengesiz ve gereksiz besleniyorm:(
o yüzden bu aralar biraz durck sanırım benim kilo verme olayı

çikin_f sen de hoşgelmişsin sana da sağlıklı ve bol kilo vermeler...a.s.
Bu arada aynı kilodayız cnm boyun kaç senin?

arzuhan günaydın, tşk ederim cevap için... :içelim: eee peki madem bende bugün markete gittiğimde alayım da yarından itibaren k_flakese de başliim.. buyrunnnnnnnnn hanımlar sakın sakın moralinizi bozmayın kilo dediğin ey nedir ki vercz elbet bi de içemeyen arkadaşlar inanın bende çok zor içiyorum hele hele sandalozun tadı midemi bulandırıyo ama 2 dk sonra ne tadı kalıo ne bişesi çok çok zorlanıyosanız yanınızda su bulundurun ve hemen ardından suyu için belki faydası olur.. hadi bakaılm koly gelsin hepimize..a.s.

günaydın kızlar
mrb.jasmine kuru ya da taze meyveler yenebiliyor sanırım ama k-flaks i bilmiyorm
ama ben de yicm ondan,hatta belki 2 hafta hergün günde 2 kez k-fleks yapıcm reklamlardaki gibi :))

deneyim onu da bi diyorm yaa ne bileyim.

Gunicen hoşgeldin sen de aramıza,arkadaşların dedeği gibi dayan biraz ben de senin gibiyim miden ağzıma geliyo her içişte idare etcm biraz napayım :( :çok üzgünüm:

birsamcım seni ilk sayfalarda okumuştum sandalozda,tekrar o günlerdeki kararlılık ve azimle tekrar aramızda görmek isteriz yani seni :)) p.tesi bekliyoruzsüprizzzzz

Arzuhancım çok teşekkür ederim canım :) Bu sabah itibariyle tartıldım ve 23.05.2009-05.06.2009 tarihleri arasında 4 kilo vererek 71.900 kiloya indim :)hihoyyyt:sm_cool:çooook mutluyum :) Sabah bununh şerefine hemen sandolozumu yuttum ama doğru miktarda yuttuğumdan emin değilim hatta toz haldeyken yutamadım direk sirkeyle sürükledim :) bakalım :)umarım çok başarılı oluruz kızlarrrr öss sınavıyla bana hediye gelen 15 kilomun 4ü gitti kaldı 11 kilo :))))))))))))))))))))))))))))):nazar:

Son düzenleme:
Ya kızlar bu içilecek gibi bişey değil çamur gibi bişey istifra ettim ilk günden. İnternette bunun kapsülü var onu deneyen oldu mu??

yok canım denemedim ama dün aktara gittiğimde onun da çok etkili olduğunu söyledi.Fiyatını da öğrendim 55 lira

cikin f sadece sandolozlamı verdin 10 günde bu 4 kiloyu
neler neler yaptın
ben bugün hafif bişeyler yedim kahvaltıda.
bakalım akşama kadar tutabilecekmiyim kendimi
birde tartıyı sakladım bir kaç gün çıkartmıyacağım dayanabilirsem

birde vücudumda incelmeler var göbekte fakat kilo aynı
sandoloza yeni başladım ama 3 haftadır elma sirkesi içiyordum
yani bir şekilde etki yapıyor...

kadriyecim merhaba :)ben inanılmaz kiloyu kafama takan biriydim ama inanılmaz.anneme ablama sevgilime herkese günü zindan edecek derecede yani.her gün hiç devamı gelmeyen diyetlere giip kendi duygularımı alt üst ettim.21 haziranda erkek arkadaşımın ablasının düğünü var elbise bakarken elbiseden çıkan kollarımın tombişliği ve göbeğim canıma tak etti :) annem dedi ki seni ben ele alıyorum.bir de yanlış olmuş 23ünden itibaren verdim bu dört kiloyu.

annem her sabah bana sıcak su içine limon sıkıp içirtti.kahvaltım kepekli ekmek az peynir bol domates ve salatalıktan oluşuyor. kafama göre ara öğüm yiyorum yani bir tabak mevsim meyvesi ya da yarım gevrek vc. öğlen evde ne varsa bir kase yiyorum ya da çorba yapıyorum onu yiyorum akşam yine evde ne piştiyse inanır mısın kızartma bile yedim ama az.yani sadece tadını alıyorum öle patlayana kadar değil.ve gece 8den sonra meyve ve bol su dışında hiçbir şey yemiyorum canım.

sandaloza daha bugün başladım ve iştahım yok kahvaltı edemedim şu an aldım önüme 10 tane erik 4 adet muşmula onu yiyorum.yani aslında bedenimi dinliyorum.o bana canının istediğini belirtiyo ben de ona göre yiyorum.ama ekmeği nerdeyse kahvaltı dışında hiç yemiyorum.ve bol bol su ve soda içiyorum.canım benim yaptıklarım bu :)umarım faydası olur sana da :CüvCüv:

bir de canım 2-3 saatte bir sürekli bir şeyler atıştır.bu bir adet erik domates salatalık yani herhangi bir şey bir lokma ekmek de olabilir yani metobolizman sürekli çalışsın ve açlık sinyali beynine gitmesin yani ben öle yapıyorum.sürekli yani mesela 10 da kahvaltı ettim 12de 1 yaprak marul yiyorum roka ya da meyveli soda.a.s.

ayy nasıl verdn kısss sadece sandolozla mı

yok canım düzenli olarak sandolaz+elma sirkemi içiyorum sabah akşam.saat 9,30-10 gibi 2 dometes 2 salatalık peynir ve 1 dilim kepekli ligt ekmek .
öğlenleri duruma göre değişiyo ama çogunlukla çilekli yogurt.akşmaları da ekmeksiz yemek.
ayrıca sporumuda yapıyorum düzenli
böle işte :dance::teytey:

arzuhan günaydın, tşk ederim cevap için... :içelim: eee peki madem bende bugün markete gittiğimde alayım da yarından itibaren k_flakese de başliim.. buyrunnnnnnnnn hanımlar sakın sakın moralinizi bozmayın kilo dediğin ey nedir ki vercz elbet bi de içemeyen arkadaşlar inanın bende çok zor içiyorum hele hele sandalozun tadı midemi bulandırıyo ama 2 dk sonra ne tadı kalıo ne bişesi çok çok zorlanıyosanız yanınızda su bulundurun ve hemen ardından suyu için belki faydası olur.. hadi bakaılm koly gelsin hepimize..a.s.

rica ederm ya ne demek gördükçe cvp.yazıyorm işte napiim :))
ben de p.tesi başlayım k-flekse diyorm hadi bakalım

ayrıca diğer kızlar size de yazcm bu ne hız yaa maşallah kilo vermeler verdikçe yazmalar süpersiniz,yetişemiyorm cvp yazmaya :)

yazcm birazdan hepinize

Back
X