• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sandaloz Sakızı ve Elma Sirkesi ile Zayıflama Deneyimlerimiz

Ya arkadaşlar birkaç gün önce sordum kimse cevap vermedi bu sandaloz karışımı çamur gibi bişey içemiyorum ben istifra ettim, internette bunun kapsülleri satılıyor ilacını alıp deneyen var mı??

cnm içmedm ben
ama kapsül sonuçta ilaç kullanmamanı tavsiye ederm bn Şeniz

Ya arkadaşlar birkaç gün önce sordum kimse cevap vermedi bu sandaloz karışımı çamur gibi bişey içemiyorum ben istifra ettim, internette bunun kapsülleri satılıyor ilacını alıp deneyen var mı??

canım bende malibuya katılıyorum ne olursa olsun gene ilaçtır içinde bi ton kimyasal vardır.. ne kadar bitkisel, doğal derlerse desinler ben güvenmiyorum...

elma sandolozu kullanan hiç görmedim ama diğer ürünleri azda olsa kullanan tanıyorum

sandalazun doğalı varken ne gerek var ki böle şeylere.ama şunu unutmayalım hiç bir şey tek başına mucize yaratmaz.hem spor azcık diet bi de böle destek olcak ürünler.ha bide su su su.ha bişi daha:)5 i bir yerde gibi bitkisel çaylar

arkadaşlar ben 1,5 haftadır kullanıyorum vede çok faydasını gördüm ama ben 5i biryerde çay içemiyorum midemi bulandırıyor ben yemeklerden sonra yeşil çay içiyorum yasemenli bide yemeklerime dikakt ediyorum tatlı kesinlikle yemiyorum şekerli çay kola bunlarıda hayatımdan çıkardım vede sandaloz sakızı müthiş derecede tokluk hissi veriyor ilk sıralar biraz zor geldi ama şuanda memnumum kullanmanızı tavsiye ederim sandaloz sakızını ben aktardan aldım macunsuz dedim elma sirkesiyle beraber günde 2 defa kullanıyorum bide 7 den sonra meyve falan yiyorum ben arada pilav yiyorum ama bir kaşık

Mutlaka doğal içtiğiniz gibi değildir ama bunu da hiç içemiyorum, yoğurtla karıştır dediler sanki kına yiyor gibi iğrenç bişey oluyor :(

kızlar beşi bir çayını içemeyenlere bi tavsiyem olcak..
ben öyle yapıorum sizde deneyebilirsiniz :)
içine limon sıkın..limonunda zayıflamaya etkisi var sonuçta ve içmenizi kolaylastırır yerimseniben

hihoyyyt:bugün tartı günümdü kızlar 1.5 ayda 3 kg haftada yarım kg ediyor moralim bozuluyo ama yinede devam edicem nolur bana destek verin zayıflar gurubuna bende katılmak istiyorum .o ruh halini hiç tatmadım:1no2:

cok iyi netice alan oldumu su sandaloz sakizindan :( herseyi deniyorum bi bu kalmisti :d

başladıysan sakın vazgeçme canım benim haftada yarım kg gidiyo ama mezurada dahada belli oluyo 8 santim eksildi şimdilik basenden tartıl ama bide mezurayla kontrol et gelişmeleri yazarsan sevinirim
cadıarzu

kızlaaarrrr günaydıınnnhihoyyyt
nasılsınız bakalım,keyifler nasıl,kilolar ne alemde? iyisinizdir inşallah maşallah :))

benim iyi gidiyordu 1 hafta olmadan 1 kilo verdim derkeeeennnn adet oldm,balon gibi şiştim
tartıda 1-1,5 kilo fazla çıktm,ama çok ödem topladı bu sefer vücudum:çok üzgünüm:
inş.düzelir kilom yine

bunun dışında belim falan baya inceldi,ne yaptıysam gitmeyen yanlarım yok oldu gibi bişi
yani ben gidişattan memnunum şimdilik

telepaticim sen de bozma morali ağır ağır gayet temkinli ilerliyorsun işte ne güzel
3 3 tür,sevin bence

bak sana moral olsun ben 3-4 ay diyet+spor yaptım ama verdiğim kilo toplam 4 tü biliyormusun
o yüzden hiç kaçırma tadını aynı tempo devam

ben bu sandalozdan ümitliyim valla,herşey güzel olacaka.s

Canlarım günaydınnnn :) 05/06/2009-09/06/2009 arasında toplam yarım kilo vermişim biraz moralim bozuldu ama tartı günüm değildi cumartesiyi de bekleyemedim :oklava: işte böle arzuhancım bence süper verdiğin kiloya aynen dönersin sıkma tatlı canını öpüyorum hepinizi :)

sağol çikinim desteğin için
seninde 5 günde yarım kilo o da iyi bence,hadi bakalım incez biz 60 lara öyle geliyo valla bana :))

Merhaba arkadaşlar benimde 5 kilo kadar bir fazlam var bu diyet çok ilgimi çekti denemek istiyorum Sandaloz sakızını nerelerden bulabilirim ?

Back
X