- 25 Ağustos 2014
- 21.005
- 50.156
- 798
- Konu Sahibi Green girls
Gecinmeye gonlu var mi yok mu, insanca soylesin.. Sen evliligin duzelsin diye çabalıyosun, "koleniz olayim, istediginiz gibi davranin" diyerek bi seyler yapmıyosun.. Değiştigini ve cabaladigini gördüğü halde boyle tepene cikiyor, asagilamaya calisiyorsa, bi kendine gelmesi lazim.. "Ben geçmişte şunu yaptim, o yuzden boyle yapiyorlar" diye goklere cikarma esini de ailesini de.. Eski hatalari (duzeltmeye cabaladigin halde) bahane edip intikam alacaksa, oyle evlilik olmaz, hic bi sey olmaz.. Ya bitecek ya da adam gibi surecek..Zaten ben degismeye basladim artik laf soyledinde arsizca ben de laf veriyom aglamaktansa laf veriyom ama insan olan karsisindakini ezmeye calismaz ama daha cok yapiyo degistimide farkedio onada tepkili zatn
"Kavga et, çemkir, o yapinca sen de yap" demedim, asla da demem, bi yere varilmaz o sekilde..
Kendini surekli "bunlari hakeden", esini de "ne yapsin hakli adamcagiz" pozisyonunda gorursen bi yol alamazsin..
Esinle konus, ikiniz icin evliliginiz icin cabaladigini, haddini aşmamasini, intikam pesindeyse bu isi surdurmek zorunda olmadigini vs soyle..
Evlilik bu, boyle sey olmaz..