Sanirim Agresif davrandim

size laf söyledikçe sizde tepkinizi koyun kaynanan gil ne diyo
Ne diycek bi ara onlarin yanindada asagiliyodu tepki gosteriyolar yapma noye oyle dedin kiza diye ama benimki onlarada bagirdi bah siz karisinca ortada bisey yokken var saniyo da bilmem ne dedi. Zaten onlar evlenmeden once esim icin evlendirekde senden bi kurtulak derlermos eltim anlatiyo. Yemek yuzunden annesinide kac kez aglatmis kadin aglaya aglaya yemek hepmis buna. Simdi evlendiya anasi datli oldu evlenmeden once etmedini birakmamis simdi el gizi girdi araya anam anam anam dio baska bisi yoh

Bunu sana söyleyebiliyorsa sıkıntının sende olduğunu düşünürüm. Eşin ruh hastası o bellide sen kendine bunu nasıl söylettirebiliyorsun. Bu kadar pasif olmayın ya hiç mi bir duruşunuz yok.
Bende tepki vermeye baslayinca zaten adam daha cok ustume gelmeye basladi hani beni bastiramassin dio

Evet tatlım asabi davranmışsın hemen özür dile af dile bi daha yapmıycam sahip de ayrıca evliliğiniz için değil ama u agresifliğin için doktora git

Bende tepki vermeye baslayinca zaten adam daha cok ustume gelmeye basladi hani beni bastiramassin dio
öyle diyosa yol vereceksin neyine katlanıyorsun böyle şeymi olur kölemisin sen yoksa evin hanımı mı? Evlilik böyle bir şey değil.

Yemek gecikti diye bağırmış, tencere tava itmiş, "ayağımı öp demiş,daha bunlar ne ki ben daha neler yapacağım sana" demiş, siz de diyorsunuz ki "agresif mi davrandım"?
Yapacak yorum bulamıyorum...

Hah o senin dedin oyle olmuyor yemek yetismeyecek ben sunu bunu yapip yok. Benimki oglen menuyu ayarlar aksama naparsan yap onun istedi menuyu yapacan cunku aksama kadar o yemegi akli0nda dusunuyo midesini ona gore hazirliyo gercek su boregide zaman aldi bide ilk defa yapiyordum bezelerin acilabilmesi icin dinlenmesi gerektini bilmiyordum

peki arkadaşım

hayatında ilk defa gerçek su böreği yapan biri bu kadar huysuz adama ben bilmem su böreği neden demiyor

muhtemelen benden küçüksünüzdür yaşım 40 a yakın hayatımda gerçek su böreği yapmadım, yapanı görmedim dahi

eşim su böreği isterse al akşama yiyelim birlikte derim

ya da bu işe girişeceksen tüm siteleri tarar önce öğrenir sonra başına geçerim

bu arada hamurun dinlenmesi gerektiğini bilmeden su böreği açmaya kalkmak da ilginç

eşinizi olduğu gibi kabul etmeyin zira o sizi olduğu gibi kabul etmeyip kendi kalıplarına sokmaya çalışıyor

"benim adım hıdır elimden gelen budur, beğenmeyen oturup kendi yapar" diyebileceğiniz adamlarla evlenin

öyle diyosa yol vereceksin neyine katlanıyorsun böyle şeymi olur kölemisin sen yoksa evin hanımı mı? Evlilik böyle bir şey değil.
Ya soyluyorum anlamiyoki. Sen bana boyle davranamassin dedim tmm defol bi yat uyu hele sen diyo. Belki diyorum belki duzeliriz. Her evlilikte sikinti olur diyorum sabir diyorum ama bosa diyorum galiba

peki arkadaşım

hayatında ilk defa gerçek su böreği yapan biri bu kadar huysuz adama ben bilmem su böreği neden demiyor

muhtemelen benden küçüksünüzdür yaşım 40 a yakın hayatımda gerçek su böreği yapmadım, yapanı görmedim dahi

eşim su böreği isterse al akşama yiyelim birlikte derim

ya da bu işe girişeceksen tüm siteleri tarar önce öğrenir sonra başına geçerim

bu arada hamurun dinlenmesi gerektiğini bilmeden su böreği açmaya kalkmak da ilginç

eşinizi olduğu gibi kabul etmeyin zira o sizi olduğu gibi kabul etmeyip kendi kalıplarına sokmaya çalışıyor

"benim adım hıdır elimden gelen budur, beğenmeyen oturup kendi yapar" diyebileceğiniz adamlarla evlenin
Gorumcemden gordum yapilisini ama tabi surekli basinda degildim. Bi disari ciktim baska seylerle ugrastim geldim. Hamuru yugurup hemen acarim sandim ama yumurtali oldugu icin bezeler acilmiyo diye dinlenmesi gerekiyormus bilmiyordum. Benimkide cani osterse yaptirir evet yasim kucuk 24

İlk defa yapılacak hele ki uğraşı gereken bir yemeğin yanına her ihtimale karşı yedek yemek hazırlanmalı diye düşünüyorum
Ama burda mesele koca olamayan kişinin yaklaşımı

Börekleri az yesin kendine uşak tutsun

Ya soyluyorum anlamiyoki. Sen bana boyle davranamassin dedim tmm defol bi yat uyu hele sen diyo. Belki diyorum belki duzeliriz. Her evlilikte sikinti olur diyorum sabir diyorum ama bosa diyorum galiba
Valla sizin caresizliğinize mi üzüleyim, ezikliğinize mi üzüleyimi mantıklı düşünemediğinize mi üzüleyim, psikopat bir kocanız olmasına mı üzüleyim hangisine üzüleyim bilemedim. evlilik bu değil.

Yine ben bugun aksam yemegi biraz gecikti ilk defa yapmaya kalkistim yemek yuzunden. Esim ewe geldinde direk sofraya oturur yoksa sinirlenir ama bi yarim saat bugun beklerim dedi. Ama yemek degil bi saat 1.5saat zaman alacakti. Ocagim bozuk yavas yanio o sebebde tetikliyo. Tabi ben bu sinirlenecek die korku panik ve bunlarin tetikledigi reflekslerle benimki niye gec kaldi yemek dedi bende hamurun dinlenmesi gerekiomus bunu bilmiyodum oyuzden dedim. Oda bana ben biliyorum sen nasil bilmiyon dedi panik ve korkuyla ya bilmiyodum isdw ne var.dedim bagirarak. Tabi buda tencereyi tavayi eliyle ittirdi ters cevirdi doktu. Bende devam ettim yemegi pisirdim. Uyuyodu kaldirmaya calistim bu aradada kaldirirken ozur dilerim yemek gec kaldi diye ona sinirlendim bagirdim dedim. Bana dediki ayagimin ustunu op ozur dile dedi. Yapmadim. Sana neler yapacam bunlar neki sen gorursun sana ne yapacami ben biliyom dedi. Cokmu agrasif davrandim¿¿¿{
Bunlar ailecek (annesi ve kocan) seni oyle bi sindirdiler, oyle bi suc bastirdilar ki, her seyde kendini suclu onlari hakli goruyosun.. Ne demek ya "ayagimin ustunu öp"?! Hala agresif mi davrandim diyebiliyorsun..
Eski olaylarda tamamen kendilerini hakli gormeni sagladilar.. Sen duzeltmeye çabalıyosun, adimlar atip ugrasiyosun, esin azıttıkça azıtıyor, takdir edip destek olmasını gectim, surekli sorun cikarip tehdit ediyor (sen goreceksin, daha bunlar iyi gunlerin vs tarzinda).. Inanilmaz sekilde basarmislar kendini surekli suclu ve yetersiz hissetmeni.. Bi kendine gel ya..

Tmm dedim haklisiniz dedim yeterince esim kirdi soyliceni soyledi. Yeter siz daha fazla rencide etmeyin yetti bana tmm
Rencide olma, aklini basina al, nasil sindirmisler seni, goremiyosun ne bicim bi sey yaptiklarini.. Daha kendinde suc ariyorsun..
Adamin ölümcül hatalar yapiyor, sen kendini sebep görüp "ben şöyle dedim diye mi oldu, ben yan baktim ondan mi oldu" diyerek hakli gormeye calisiyorsun, görüyorsun da, sorun tam olarak bu..
Kotu bi tepki verdiysen karşılığı idam cezasi mi olmali?
"Bagirmasam oyle tepki vermeyecekti belki de" demissin, cok mu normal o tepkisi? Baska tepki mi yok? Tetikte bekledigi, bilincli olarak yaptigi da o tehditlerinden belli..

Yine ben bugun aksam yemegi biraz gecikti ilk defa yapmaya kalkistim yemek yuzunden. Esim ewe geldinde direk sofraya oturur yoksa sinirlenir ama bi yarim saat bugun beklerim dedi. Ama yemek degil bi saat 1.5saat zaman alacakti. Ocagim bozuk yavas yanio o sebebde tetikliyo. Tabi ben bu sinirlenecek die korku panik ve bunlarin tetikledigi reflekslerle benimki niye gec kaldi yemek dedi bende hamurun dinlenmesi gerekiomus bunu bilmiyodum oyuzden dedim. Oda bana ben biliyorum sen nasil bilmiyon dedi panik ve korkuyla ya bilmiyodum isdw ne var.dedim bagirarak. Tabi buda tencereyi tavayi eliyle ittirdi ters cevirdi doktu. Bende devam ettim yemegi pisirdim. Uyuyodu kaldirmaya calistim bu aradada kaldirirken ozur dilerim yemek gec kaldi diye ona sinirlendim bagirdim dedim. Bana dediki ayagimin ustunu op ozur dile dedi. Yapmadim. Sana neler yapacam bunlar neki sen gorursun sana ne yapacami ben biliyom dedi. Cokmu agrasif davrandim¿¿¿{

Siz iyimisiniz !
Lütfen yanlış yazmış olun.
Yada çok mu safsınız ne agresif davranışlığı ya hu!
Adam ayak öptürmekten bahsediyor sizde acaba çok mu sinirli davrandım diye hata bulmaya çalışıyorsunuz.
İletişim yolunuz bu şekilde ise birşey diyemiceğim.
Fakat doğrusu yemek konusunda hassas ise erken hazırlamanız veyahut kendisi ile güle güle hazırlamanız.
Olmadımı yetişmedimi canın sağolsun canım karım diğerine yaparsın demesi .
İlginç bir ilişki !

Siz iyimisiniz !
Lütfen yanlış yazmış olun.
Yada çok mu safsınız ne agresif davranışlığı ya hu!
Adam ayak öptürmekten bahsediyor sizde acaba çok mu sinirli davrandım diye hata bulmaya çalışıyorsunuz.
İletişim yolunuz bu şekilde ise birşey diyemiceğim.
Fakat doğrusu yemek konusunda hassas ise erken hazırlamanız veyahut kendisi ile güle güle hazırlamanız.
Olmadımı yetişmedimi canın sağolsun canım karım diğerine yaparsın demesi .
İlginç bir ilişki !
Bende zaten ona kiziyorum ya ben tepki verdiysem kocam da tmm askim 1saate yiyek sen yapta nezaman piserse yeriz desen nolurdu diom suc senin sen baslattin dio

Bende zaten ona kiziyorum ya ben tepki verdiysem kocam da tmm askim 1saate yiyek sen yapta nezaman piserse yeriz desen nolurdu diom suc senin sen baslattin dio
Güzel arkadaşım yaş kaç ?
Eski konunuz var mı bilmem,ama sizi eziyor resmen !
Buna neden mÜsade ediyorsunuz zorunuz nedir.

Bunlar ailecek (annesi ve kocan) seni oyle bi sindirdiler, oyle bi suc bastirdilar ki, her seyde kendini suclu onlari hakli goruyosun.. Ne demek ya "ayagimin ustunu öp"?! Hala agresif mi davrandim diyebiliyorsun..
Eski olaylarda tamamen kendilerini hakli gormeni sagladilar.. Sen duzeltmeye çabalıyosun, adimlar atip ugrasiyosun, esin azıttıkça azıtıyor, takdir edip destek olmasını gectim, surekli sorun cikarip tehdit ediyor (sen goreceksin, daha bunlar iyi gunlerin vs tarzinda).. Inanilmaz sekilde basarmislar kendini surekli suclu ve yetersiz hissetmeni.. Bi kendine gel ya..
Zaten ben degismeye basladim artik laf soyledinde arsizca ben de laf veriyom aglamaktansa laf veriyom ama insan olan karsisindakini ezmeye calismaz ama daha cok yapiyo degistimide farkedio onada tepkili zatn

Back
X