Sanirim Agresif davrandim

Mune aplaam!kizilcigin sopasi dıştan yakar şerbeti içten!bazen insanın aklını başına alması için gerekiyo dost acı söyler misali...
Tecrübemle sabittir,yoksaaa..."niyetimiz kimseyi kırmak diildir,ordakini buraya koymak diildir"....

Mune aplaam!kizilcigin sopasi dıştan yakar şerbeti içten!bazen insanın aklını başına alması için gerekiyo dost acı söyler misali...
Tecrübemle sabittir,yoksaaa..."niyetimiz kimseyi kırmak diildir,ordakini buraya koymak diildir"....
Oyuzden burdayim suclu olup olmadimi ogrenmek yanlisimi dogrumu hatami duymak icin. Ama en buyuk hatayi ilk evlendimizde cazgir kendini savunan degildim simdi yeni yeni kendime laf soyletmemeye calisiyom bana dioki sana akil verenlerin kafasini kirarim dio yeni arkadas edindim onlari kasdediyo

ben şok...sakayim deyin bana adam yemeği döküyor yetmiyor birde ayağımı öp diyor öylemi ve sizde ben agresif davrandım diyorsunuz pardonda piskolaga görünün herşeyi kendinizde buldukça adam coşacak hem bu ne yemek sevdası bi günde olmasın hamile kalırsanız kokuya hasas olursanız ne olucak ....ben kac gündür yemek yapmıyorum adam insaatta calisiyo hamilelik zorluğu beni yapamıyorum bi gun kısır bi gun hazır börek yada yumurta falan pişiririm ki bu ben hamile degilkrnde aynıydı bazen yemek düşünmek yerine bi kahvaltı hazırlarim bi afiyet yeriz oh mis
..cok alistirmissiniz

Oyuzden burdayim suclu olup olmadimi ogrenmek yanlisimi dogrumu hatami duymak icin. Ama en buyuk hatayi ilk evlendimizde cazgir kendini savunan degildim simdi yeni yeni kendime laf soyletmemeye calisiyom bana dioki sana akil verenlerin kafasini kirarim dio yeni arkadas edindim onlari kasdediyo
ahaaa işte dişli oluncada böyle oluyo

Ya dun gelmis ne diyor biliyormusun ben ozel hastanede calisiyorum ya orda psikolog ve psikiyatri ucretsiz bi gorun diyor gittinde duzelecegine eminim diyor. Durup dusunuyorum ya bana neler yapiyorsun diom konusuyom oyle seyler soyluyoki sen abartiyon sen boyle oldun icin boyle falan dio gene sucluymusum gibi dusunuyorum. Onun yuzunden kucuk seylerede yalan soyler oldum istemsiz. Onun verdi tepkiler yuzunden. Mesela yesillikleri sirkeyle yikamamis olim ogun icin dioki yesillikleri sirkeye bastinmi evt diom. Anliyo yalan soyledimi gene soyleniyo. Hatta buraya bu konulari yazmamin sebebide o zaten. Bana hep sen suclusun sen soylesin dedi icin disardan bakilan goze ihtiyacim oldu icin yazdim

"Asıl hasta sensin senin tedavi olman lazım" desene sen de.. Senin boyunduruk altındayken kaçamak yalanlar söylemen hastalık değil çaresizlik yüzündendir. Onun seni buna zorlaması ise hastalıktır..

Biraz klişe bir sözdür ama senin haberin yok belli ki. Psikolojik danışmanlar bize gerçek hastalar gelmez, gerçek hastaların hasta ettiği insanlar gelir der..

Neden çekiyorsun bu çileyi? Bir de çocuk istiyormuşsun. Sakın yapma çok pişman olursun.
Yemek için bunları yapan manyak çocuk için neler der hiç düşünebiliyor musun? Çocuk sağlam ve akıllı insanların işidir. Sizin gibi çiftlerin değil..

"Asıl hasta sensin senin tedavi olman lazım" desene sen de.. Senin boyunduruk altındayken kaçamak yalanlar söylemen hastalık değil çaresizlik yüzündendir. Onun seni buna zorlaması ise hastalıktır..

Biraz klişe bir sözdür ama senin haberin yok belli ki. Psikolojik danışmanlar bize gerçek hastalar gelmez, gerçek hastaların hasta ettiği insanlar gelir der..

Neden çekiyorsun bu çileyi? Bir de çocuk istiyormuşsun. Sakın yapma çok pişman olursun.
Yemek için bunları yapan manyak çocuk için neler der hiç düşünebiliyor musun? Çocuk sağlam ve akıllı insanların işidir. Sizin gibi çiftlerin değil..
Katiliyorum tabiki. Rabbim nasip edmiyor demek ki sebebi var diye hic uzulmedim zaten.

Dedim zaten doktor seni iyilestirmeden benim iyi olmam imkansiz dedim ama kimi tinlarki

Ay sinir oldum kocana. Sen de çalışıyormuşsun hoş çalışmasan da insanın yemek yapamadığı gün olur. Biz yemeksiz kalırsak iki yumurta kırıp yiyoruz maksat karın doyurmak değil mi. Taviz verme kocana ne demek ayak öpmek. O öpsün senin ayaklarını yemeği dökmüş terbiyesiz.

saka gibi bi tartisma ve sonucu ayagimi op ne yaa oldu sirtimdada tasiyimmi deseydin

Ay sinir oldum kocana. Sen de çalışıyormuşsun hoş çalışmasan da insanın yemek yapamadığı gün olur. Biz yemeksiz kalırsak iki yumurta kırıp yiyoruz maksat karın doyurmak değil mi. Taviz verme kocana ne demek ayak öpmek. O öpsün senin ayaklarını yemeği dökmüş terbiyesiz.
Onun cani ne cekerse ogun onu yeriz. Sen ona deki makarna yapacam aksama de eve baktin makarna yok tekrar arayip yok pilav yapacam de bitti o makarna ister giderain artik markettenmi alirsin kaynanadan mi bilmez illaki makarna olacak

Onun cani ne cekerse ogun onu yeriz. Sen ona deki makarna yapacam aksama de eve baktin makarna yok tekrar arayip yok pilav yapacam de bitti o makarna ister giderain artik markettenmi alirsin kaynanadan mi bilmez illaki makarna olacak
Allah yardımcın olsun arkadaşım ama çekilmez bu adam.

Bunu sana söyleyebiliyorsa sıkıntının sende olduğunu düşünürüm. Eşin ruh hastası o bellide sen kendine bunu nasıl söylettirebiliyorsun. Bu kadar pasif olmayın ya hiç mi bir duruşunuz yok.

Back
X