Sanirim Agresif davrandim

Ayağımın üstünü öp mü

Sen napıyosun allasen?Bir de agresif mi davrandım diyorsun.Kendinize saygınız olsun biraz yahu.Vahşi gelmiş vahşi gidecek insanlara bu kadar taviz vermek nedir.

Yarım saat beklemeye razı olmuş şehzade, ama aslında 1 buçuk saat sürermiş kadın gerim gerim gerilmiş.. Detayı atlamayalım..

Green girls kaç kurtul o adamdan. Çok çok ciddiyim. Psikopatın teki o. Sakın çocuk falan yapma. Seni sevmiyor, değer vermiyor, köle gibi kullanılıyorsun... Emin ol şu işkence dolu hayatına dışarıdan baksan ben nasıl katlanmışım bu manyağa dersin..

Ya dun gelmis ne diyor biliyormusun ben ozel hastanede calisiyorum ya orda psikolog ve psikiyatri ucretsiz bi gorun diyor gittinde duzelecegine eminim diyor. Durup dusunuyorum ya bana neler yapiyorsun diom konusuyom oyle seyler soyluyoki sen abartiyon sen boyle oldun icin boyle falan dio gene sucluymusum gibi dusunuyorum. Onun yuzunden kucuk seylerede yalan soyler oldum istemsiz. Onun verdi tepkiler yuzunden. Mesela yesillikleri sirkeyle yikamamis olim ogun icin dioki yesillikleri sirkeye bastinmi evt diom. Anliyo yalan soyledimi gene soyleniyo. Hatta buraya bu konulari yazmamin sebebide o zaten. Bana hep sen suclusun sen soylesin dedi icin disardan bakilan goze ihtiyacim oldu icin yazdim

Bahane deyildi zaten. Su boregi hamuru yogurdum hamuru yumurta ile yoguruldu icin rahat acilabilmesi icin bi saat beklemesi gerekiyormus ben onu bilmiyordum. Evt dogru anlamissin. Ben tartismayi sevmem sakin sessizzz biriyim. Oda herseyini cirkeflikle yaptiracana inanan biri.

Lütfen bu gerçek olmasın

Ne evlilikler ne sapkın manyak kocalar var

Yemek olmadıysa peynir ekmek yeseymiş
Bu ne ya sen kölesi misin

Adamın sana saygısı yok. Sana böcek kadar değer vermiyor. Sen üzerine düştükçe bu daha da artacak. Memnun etmeye çalıştıkça daha çok açığını arayacak. Seninkisi stockholm sendromu. Yani işkencecisine aşık olma kısır döngüsü. Kurtuluşun yok. Çünkü cesaretin yok.

İşin gücün varmış, neden sana değer vermeyen bu adamdan kurtulmaya çalışmıyorsun? Yarın bir gün çocuk yaparsın, çocuğunu da elinden alıp seni kapının önüne koyar bu adam. Bak yaşayacaklarını yazdım buraya. İlerde açar okursun.

Bosanmak icin neyi bekliyorsun ?
Yemegin icine tuz katmayi unutup öldürülmeyi mi ?

Hah o senin dedin oyle olmuyor yemek yetismeyecek ben sunu bunu yapip yok. Benimki oglen menuyu ayarlar aksama naparsan yap onun istedi menuyu yapacan cunku aksama kadar o yemegi akli0nda dusunuyo midesini ona gore hazirliyo gercek su boregide zaman aldi bide ilk defa yapiyordum bezelerin acilabilmesi icin dinlenmesi gerektini bilmiyordum

Ben iskencesine asik falan degilim bu durumdanda hosnup oldugumu yazmadim zaten. Sadece bosanmak icin cesarete ihtiyacim var. Calistim is gunlukcu falan

Hayır.Herkesin bir tahammül sınırı var.Ne var yani insanlık hali.Bir günde peynir ekmek yesin.Bunun için kalp kırmaya değer mi.
Isde bende onu dedim. Ben gerginim yemek yetismedi diye sende askim sakin ol 1 saat sonra yesekde olur deyip sakinlestirsen ne olurdu dedim. Yooo o zaten yarim saat gec kalabilir yemek sikinti olmaz demia zaten

öpseydin bence ! Diyecek kelime,kuracak cümle bulamıyorum.Neden bu kadar ezdiriyorsun kendini? Madem huyunu biliyorsun niye tartışmalara mahal verip niye seni ezmesine izin veriyorsun ?

Isde bende onu dedim. Ben gerginim yemek yetismedi diye sende askim sakin ol 1 saat sonra yesekde olur deyip sakinlestirsen ne olurdu dedim. Yooo o zaten yarim saat gec kalabilir yemek sikinti olmaz demia zaten
Tatlım sen bu adama ne demiş olursan ol yine o haksız.Kendini suçlama.Saygısız bir kere.Yemek filan bahane.

Agresif mi?bence agresiflik diil sizinki!
Gorgusuzluk aile terbiyesi almamissiniz yazik
Koca denince akan sular durur!ayağını öpmek ne demek üstünü öpüp altını yalamaliydiniz!
Kirli donlarıni toka yapıp tepenizde taşımalı,abdest aldığı suyu okuyup icmeliydiniz!
Kk daş sen kafayı bi yeremi vurdun Allah'in aşkına!

eski konularını okudum. bi de çocuk istiyorum filan demişsin. ne çocuğu allah aşkına boşan ya.
Hani kadinlar cocuklari cok sever bi donem ister ya bide uzerine sikinti cikinca daha cok ister hah iste o piskoloji cocuk istoyorum ama bu adama degil sanirim cozum belli de benim cesaretim yok

Yasin kac ?
Annen baban ne diyo bu duruma ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…