• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sanırım aldatildim ...

Sanırım aldatıldım ne demek neden kesin olmayan birşey için bukadar acele ediyorsun.saniyormusun,kesinmi bunu bı öğren derim..

Sanırım aldatıldım ne demek neden kesin olmayan birşey için bukadar acele ediyorsun.saniyormusun,kesinmi bunu bı öğren derim..
Bu kadarını da kendi cabamla öğrendim .
Bile isteye onun evine gitmiş.
Gitmeyebilirdi de .
Milyon dolarlık bir iş değil ki ...
Hem aldatmak yalnızca fiziksel anlamda olmuyor ki .
O kız bizi aylarca rahatsız etti ve bunun üzerine onun olduğu ortama isteyerek gitmesi beni çok ama çok rahatsız etti .
Kırdı üzdü.
Parçaladı..
Siz olsanız nasıl bir tepki verirdiniz?
Eşiniz sizi aylarca rahatsız eden sevgilisinin evine isteyerek gitmiş olsa, bunu işi bahane ederek yapsa , kız sonra defalarca arasa :KK42:

asla affetmem.. evlenince de bu gitmeler olacaktır ve ozaman iş miş kalmayacaktır... bu riske giremezdim ben kafamı neden yorayım ki

Nişanlın ne iş yapıyor diye soruldu?
Aldatmış bu bariz zaten.
Engelle her yerden ama öncesinde anasına danasına seni aldattığını nişanı attığını da söyle.

Hayırlı geceler;
Konu çok uzun ve karmaşık özet geçmek gerekir ise ; Nisanlim olacak şahıs bile isteye iş bahanesi ile profesyonellik adı altında eski sevgilisinin evine gitmiş.
Ama bana olayı çok farklı anlatmıştı..
Meğerse bilerek gitmiş ve iş bu mecburdum diyerek kendini savunuyor..
Asla mecbur değil kendi işi ve reddebilirdi ...
O kızla ilgili çok fazla şey yaşandı..
Ve ben şu anda inanılmaz kotuyum.
Intikam almak istiyorum ama değer mi onu bilmiyorum...
Olanı biteni anlatmaya dahi gücüm yok,kalmadı...
Bana yardım edin lütfen :KK42:

Ateşle barut yan yana durmaz, 2 eski sevgili aynı evde yakınlaşabilir, öpüşmek hatta belki daha fazlası, asla güvenemezdim.

Üzülme degmez en azından nişanlıyken gerçek yüzlerini görmüşsün.. Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Nişanlın ne iş yapıyor diye soruldu?
Aldatmış bu bariz zaten.
Engelle her yerden ama öncesinde anasına danasına seni aldattığını nişanı attığını da söyle.
Şirketi var ..
Mimarlık ve projelendirme prefabrik konut vb birçok alanda bu yüzden gidiliyor sürekli her yere .
Aklim çok karışık orda neler olduğunu bilmek istiyorum..

Back
X