xxxozxxx .!.:
KIZLAR HEPİNİZE SELAMLAR SİZE BİR KONU HAKKINDA FİKİR SORMAK İSTİYORUM ;
EŞİMİN BAZI HAREKETLERİNDEN RAHATSIZ OLDUĞUM İÇİN DÜN TELEFONUNU KARIŞTIRDIM HEMDE ONUN YANINDA , BAKABİLİRSİN HİÖ SORUN YOK DEDİ VE BİR ERKEK ARKADAŞIYLA YAPTIĞI KIZ MUHABBETİNİ GÖRDÜM ;
AYNEN ŞÖYLE ;
BİR ARABADAN BAHSEDİYOR ARKADAŞI EŞİMDE İÇİNDEKİ GÜZEL Mİ DİYOR ,ARKADAŞI "YOK OLUM GÜZEL OLSA SENİ ÇAĞIRIRDIM , KADIKÖYDE ÖPÜŞÜRDÜNÜZ" DİYOR SONRA BU SOHBETE GÜLÜYORLAR
(KADIKÖY BU ARADA EŞİMİN ARKADAŞLARIYLA ARALIKLARLA İÇMEYE GİTTİKLERİ Bİ YER )
SİZDE Mİ BENİM DÜŞÜNDÜĞÜMÜ DÜŞÜNÜRDÜNÜZ LÜTFEN FİKİRLERİNİZE ÇOK İHTİYACIM VAR
aynen canim yanlış yere acmisim sanirim burda daha fazla kisiye ulaşırım diye burda actimBu konu dün de açılmadı mı yia ???
yok canim esim soruyo guzelmi diye arkadasida guzel olsa sana haber verirdim kadikoyde opusurdunuz diyoİyi de adama güzel mi demiş arkadaşı. O da güzel olsa öpüşürdünüz demiş.
Öpüşürdüm dememiş ki.
Aldatma neresinde bunun anlayamadım.
Eşine sormadın mı ne söyledixxxozxxx .!.:
EŞİMİN BAZI HAREKETLERİNDEN RAHATSIZ OLDUĞUM İÇİN DÜN TELEFONUNU KARIŞTIRDIM HEMDE ONUN YANINDA , BAKABİLİRSİN HİÖ SORUN YOK DEDİ VE BİR ERKEK ARKADAŞIYLA YAPTIĞI KIZ MUHABBETİNİ GÖRDÜM ;
AYNEN ŞÖYLE ;
BİR ARABADAN BAHSEDİYOR ARKADAŞI EŞİMDE İÇİNDEKİ GÜZEL Mİ DİYOR ,ARKADAŞI "YOK OLUM GÜZEL OLSA SENİ ÇAĞIRIRDIM , KADIKÖYDE ÖPÜŞÜRDÜNÜZ" DİYOR SONRA BU SOHBETE GÜLÜYORLAR
iste bundan emin olamamak cok sinir bozucu surekli gozumun önünde bu ani canlandiriyorum ve deliriyorumYani hos degil evet ama belki erkek muhabbeti yapmislardir. Bu mesajdan kesin aldatiyor demek dogru olmaz derim.
Bu ne lavobolilikxxxozxxx .!.:
AYNEN ŞÖYLE ;
erkek muhabbeti cok abartiyosun diyo asla bi açıklama özür ya da gönlümü alma gibi bi ataktada bulunmuyo bugun biraz disari cikicam dedi eger cikarsan bi daha bu kapidan giremezsin dedim bi msj ya amma abarttin dedi gitmedi evet ama ha var ha yok ayni sey yaniEşine sormadın mı ne söyledi
Demek ki arkadaşı kız ayarlıyo eşine ben öyle anladım yada birbirlerine ayarlıyolar
iste bundan emin olamamak cok sinir bozucu surekli gozumun önünde bu ani canlandiriyorum ve deliriyorum
Evli bi erkeğin muhabbeti bu şekilde mi oluyomuş kierkek muhabbeti cok abartiyosun diyo asla bi açıklama özür ya da gönlümü alma gibi bi ataktada bulunmuyo bugun biraz disari cikicam dedi eger cikarsan bi daha bu kapidan giremezsin dedim bi msj ya amma abarttin dedi gitmedi evet ama ha var ha yok ayni sey yani
Ee esine sormadnmi bu ne demek diye burda bize tahmin yurutturene kadar :)xxxozxxx .!.:
AYNEN ŞÖYLE ;
komik degil burda caresizlikten fikir almaya calisiyorum ona tabibi sordum erkek muhabbeti deyip gecistirdi ve sonra konusunu bile acmadi konuşmuyorum ben oda konuşmuyo bisey diyonce bi msj amma abarttin diyoEe esine sormadnmi bu ne demek diye burda bize tahmin yurutturene kadar :)
aynen oyle yer belirtmesi direk banada onu düşündürdu hemde o muhabbeti yaptigi kisiyle o yere içmeye giderlerBana yaşanmış bir olaya referans veriyor gibi geldi. Özellikle sonrasında karşılıklı gülmeleri bunu gösteriyor. Bir olayı hatırlattı ve güldüler.
Aksi halde durduk yere kadıköyde öpüşürdünüz demesi, ve sadece gülmeleri çok saçma.
evet malesef bende direk onu düşünüyorum ve sanirim bu düşünce asla aklimdan cikmayacakNet bir şekilde daha önce kadıköyde bir kızla öpüştüğünü düşünürdüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?