SANIRIM ALDATİLDİM

komik degil burda caresizlikten fikir almaya calisiyorum ona tabibi sordum erkek muhabbeti deyip gecistirdi ve sonra konusunu bile acmadi konuşmuyorum ben oda konuşmuyo bisey diyonce bi msj amma abarttin diyo
Komik bir yani yok zaten senin konuyu hafife alip esini dinleyip konuyu onunla kapayip burda acman sikinti. Umarim ilk kez boyle biseyle karsilasmissindr yani o telefonu kirma raddesine getirirdim ki iso bdaha cesaret edemesin. Aynisini sen yapsan esinin tepkisi neolurdu sen ammada abarttin diyince ne tepki verirdi empati duygusunu ayaga kaldrmamissin adamin.

Komik bir yani yok zaten senin konuyu hafife alip esini dinleyip konuyu onunla kapayip burda acman sikinti. Umarim ilk kez boyle biseyle karsilasmissindr yani o telefonu kirma raddesine getirirdim ki iso bdaha cesaret edemesin. Aynisini sen yapsan esinin tepkisi neolurdu sen ammada abarttin diyince ne tepki verirdi empati duygusunu ayaga kaldrmamissin adamin.
neler soyledim telefonu firlattim suratina bi tane carptim konuyu kapatmadim sadece fevri davranmak istemedigim icin fikir almak istiyorum

aynen oyle yer belirtmesi direk banada onu düşündürdu hemde o muhabbeti yaptigi kisiyle o yere içmeye giderler

Beklemediği bir anda telefonunu alın. İlgili arkadaşına eşinizin ağzından mesajlar atın. Öpüşme olayıyla ilgili.

Arkadaşının tepkisinden vereceği cevaplardan anlarsınız meselenin aslını.

Ancak henüz görüşmemiş olmaları lazım. Hatta yüksek ihtimal şuan bile haber uçurmuştur süphelendiğinize dair.

Haber uçurduysa da arkadaşı panikleyecek saçma tutarsız mesajlar atacak.

Çok zor değil ortaya çıkarmak. Ancak çıkardığınızda ne yapacaksınız? Fazlasını bilmek ister misiniz? Şu haliyle unutması daha kolay olabilir sizin için

Bakin burada olumlu, olumsuz yorum alacaksiniz daha cok kendinizi dolduracaksiniz. Esinizi en iyi siz tanirsiniz. Her evlilik, her karakter farklidir. Herkes boyle muhabbetler yapmaz ama esiniz belki bu tarz muhabbeti seviyor da olabilir.
ben erkeklerin bu kari kiz muhabbetinden nefret ederim ve derdim ki hep allahtan esim boyle bi insan degil ama 14 yillik evliyim demekki taniyamamisim diyorum

neler soyledim telefonu firlattim suratina bi tane carptim konuyu kapatmadim sadece fevri davranmak istemedigim icin fikir almak istiyorum
Bdaha o mekana gondrmeyecegini bi sure dile getir o pskolojik baskiyi hissetsin kestirip atma uzeri kapanacak bi konu degl sakasi bile olmaz bi evlilikte boyle seylerin

Kesinlikle fevri devranmamışsınız. Nasılsın demek gibi sıradan olmuş. Çok güzel gizler bundan sonrasını. Sınavda çıkacak soruları vermişsiniz eline

Beklemediği bir anda telefonunu alın. İlgili arkadaşına eşinizin ağzından mesajlar atın. Öpüşme olayıyla ilgili.

Arkadaşının tepkisinden vereceği cevaplardan anlarsınız meselenin aslını.

Ancak henüz görüşmemiş olmaları lazım. Hatta yüksek ihtimal şuan bile haber uçurmuştur süphelendiğinize dair.

Haber uçurduysa da arkadaşı panikleyecek saçma tutarsız mesajlar atacak.

Çok zor değil ortaya çıkarmak. Ancak çıkardığınızda ne yapacaksınız? Fazlasını bilmek ister misiniz? Şu haliyle unutması daha kolay olabilir sizin için
canim ilk gördüğümde dedimki msj at arkadasina suan dedim dur ben yaziyorum dedim sacmalama ne diceksin beni rezilmi etmeye calisiyosun falan deyip elimden telefonu aldi evet ayni isyerinde calisiyolar mutlaka söylemiştir

Kesinlikle fevri devranmamışsınız. Nasılsın demek gibi sıradan olmuş. Çok güzel gizler bundan sonrasını. Sınavda çıkacak soruları vermişsiniz eline
canim benim fevri davranmak derken alacağım karardan bahsediyorum.. ilk gördüğüm de ertesi gun direk adliyeye gidecektim sonra dedimki fevri olma bi netlestir sonra

canim ilk gördüğümde dedimki msj at arkadasina suan dedim dur ben yaziyorum dedim sacmalama ne diceksin beni rezilmi etmeye calisiyosun falan deyip elimden telefonu aldi evet ayni isyerinde calisiyolar mutlaka söylemiştir

O anda bir fırsatınız varmış. Ancak tahmin ettim beni rezil edeceksin vs diyip üste çıkacağını.

Bence sizin aklınız net. Bir öpüşme olduğuna eminsiniz. Şüphelenme aşamasını geçmişsiniz.

Bunu o da bilsin. Erkek muhabbeti yalanına inanmadığını bilsin.

Ben olsam, kiminle nasıl bir durumda öpüştüğünü itiraf etmeye zorlardım. Anlatacağı yarım yamalak hikayeyi de detaylarıyla sorgular, açığa kabuştururdum. Sonra bakardım ne yapacağıma.

O anda bir fırsatınız varmış. Ancak tahmin ettim beni rezil edeceksin vs diyip üste çıkacağını.

Bence sizin aklınız net. Bir öpüşme olduğuna eminsiniz. Şüphelenme aşamasını geçmişsiniz.

Bunu o da bilsin. Erkek muhabbeti yalanına inanmadığını bilsin.

Ben olsam, kiminle nasıl bir durumda öpüştüğünü itiraf etmeye zorlardım. Anlatacağı yarım yamalak hikayeyi de detaylarıyla sorgular, açığa kabuştururdum. Sonra bakardım ne yapacağıma.
evet canim ne derse desin daha once yasanan bi olayin geyigini yapmislar nasil konuştururum dayanabilir miyim bilmiyorum ama evet oldu derse zaten devamini anlatmasina izin vermem direk kovarim evden

evet canim ne derse desin daha once yasanan bi olayin geyigini yapmislar nasil konuştururum dayanabilir miyim bilmiyorum ama evet oldu derse zaten devamini anlatmasina izin vermem direk kovarim evden

Sakin olduğunuza ikna ederek konuşmanız lazım.

Bir şekilde olayı anlatmanın tek çıkış yolu olduğunu düşünmesi, ve bundan zarar görmeyeceğine inanması lazım.

Yine de olayı yarım yamalak basitleştirerek anlatacaktır. Yani genelde bir anlatırsa üçtür.

Daha önce Kadıköy'de kiminle öpüşmüşki eşiniz ? Yani direk aklıma bu gelirdi benim.

Eşiniz içindeki güzel mi derken zaten amacı belli, arkadaşıda onun huyunu biliyor ki şakayla karışık cevap veriyor

Ben direk daha önce böyle bir durum yaşandı ki böyle bir cümle kuruyor diye düşünürdüm.

Bir de esprisini yapıp gülüşüyorlar, mutlaka bir mazisi vardır bu olayın.

Back
X