sanırım aldatılıyorum ((

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
canım beniim yok kırılmadım estagfurullah bu aralar cok alıngan ve duygusalım dün bi film izledik ağlanıcak bi sahne yoktu ama ben hıçkıra hıçkıra ağladım eşim de panikliyor tabi ama ona hamilelikten dolayı olduğunu pek anlayamıyor hemen bişey mi oldu canını kim sıktı falan diyo ama benim elimde olan bişi değil ki.. biraz önce uyandım ve acayip karnım kasılıyor bugün doktor randevum var umarım kötü bişey çıkmaz bıtanem ya..

sakın korkma ilk zamanlarda benim adet agrısı gibi agırıyordu ki çok uzun sürüyordu panikle doktora gittik eşimle gayet normal dedi hatta ben inanmadım baska doktora gittim o da çok normal bebek rahime yerleşiyor o yüzden ağırıyor dedi. dün de ben doktora gittim 3 lü test soncum çok iyi cıktı risk yokmus bi de oğlum olacağını öğrendim :D

sakın korkma ilk zamanlarda benim adet agrısı gibi agırıyordu ki çok uzun sürüyordu panikle doktora gittik eşimle gayet normal dedi hatta ben inanmadım baska doktora gittim o da çok normal bebek rahime yerleşiyor o yüzden ağırıyor dedi. dün de ben doktora gittim 3 lü test soncum çok iyi cıktı risk yokmus bi de oğlum olacağını öğrendim :D

ayy canımmm maşallah yaa kızım olursa benim de oğluna vericem kızımı tamam :))

bazı arkadaslara cok sert tepkı vermıs olabılırım kusura bakmayın.. kalp kırmayı sevmem asla kımsenın de canını sıkmak ıstemem.. ben buraya bı konu actım ve sızınle paylastım ancak bı uyenın kesın aldatılıyorsun dıye bı yorum yapması canımı sıkmaktan zıyade yaktı.. her neyse kalbını kırdıgım arkadaslardan ozur dılıyorum.. yalnız su da var dogru ve ısabet bı evlılık yapmısım dıye de bı yorum okudum kı bunu yapan burda konustugum bı arkadastı.. kımse yanlış bı evlılık yapmamıstır burda eşleri kıyaslamak cok sacma geldı.. sızın esınız sıze haber vermıs olabılır benım kı vermıyor demedım sadece ılk kez oldugu ıcın moralım bozuldu dedım.. hepınıze tesekkurler elestırenlere de destek olanlara da..

Tatlım bahsini ettiğin arkadaş ben oluyorum sanırım.

Maksadım seni üzmek değildi.
Kıyaslamak babında da söylemedim.

Beni de eşimle aramda bazen problemler oluyor.Eşinin yaptığını görünce , benim eşimin davranışları normalmiş, o kadar da olurmuş demek ki, diye düşündüm.

Sağlıklı bir hamilelik geçirmeni umarım

Tatlım bahsini ettiğin arkadaş ben oluyorum sanırım.

Maksadım seni üzmek değildi.
Kıyaslamak babında da söylemedim.

Beni de eşimle aramda bazen problemler oluyor.Eşinin yaptığını görünce , benim eşimin davranışları normalmiş, o kadar da olurmuş demek ki, diye düşündüm.

Sağlıklı bir hamilelik geçirmeni umarım

canını sıkma arkadasım o tepki banaydı :)

hadi yaaa ikiz mi çok sevindim yaaaa :)

evet canımm bende çok sevındım doktor dedı kı ıkısı de cok ıyı eşimle aynı anda ikisimi ! diye bi tepki verdik evet ikiz dedi doktor nasıl ağladımm sevıncteeen :)

evet canımm bende çok sevındım doktor dedı kı ıkısı de cok ıyı eşimle aynı anda ikisimi ! diye bi tepki verdik evet ikiz dedi doktor nasıl ağladımm sevıncteeen :)

wawwwwww supriz yumurta gibi olmustur bu size cok değişik bi durumdur herhalde siz bir bebk yerine iki bebek karninizda cok güzel birşey bu biraz zorlar ama sizi muthiş birşey ayrica cok sanslisiniz 2 cocouk sahibi olacaksiniz ilk hamileliğinizde ailenizde varmi ikiz peki

wawwwwww supriz yumurta gibi olmustur bu size cok değişik bi durumdur herhalde siz bir bebk yerine iki bebek karninizda cok güzel birşey bu biraz zorlar ama sizi muthiş birşey ayrica cok sanslisiniz 2 cocouk sahibi lacaksiniz ilk hamileliğinizde ailenizde varmi ikiz peki

benim ailemden yok da eşimin var canım. ya eevt buyuk bı surprız oldu bide ben kontrole gıtmeden önce komsularımdan bırı gormustu benı hamılemısın dıye sordu nerden anladın dedımm karnına baksana dedı 3 aylık mı dıye sormustu yoo daha bellı degıl demıstım :)) sızce karnımın buyuk olması normal mı

benim ailemden yok da eşimin var canım. ya eevt buyuk bı surprız oldu bide ben kontrole gıtmeden önce komsularımdan bırı gormustu benı hamılemısın dıye sordu nerden anladın dedımm karnına baksana dedı 3 aylık mı dıye sormustu yoo daha bellı degıl demıstım :)) sızce karnımın buyuk olması normal mı

hmmm eşinin genleri daha baskin cıkmıs o zamn normaldir herhalde senin diğerlerinden tabiki farkin olcak ikiz bebek taşiycaksin hamile olan arkadaslr daha ii bilirler bunu ben gormustm bebegi ikiz olan biraz buyuktu haliyle karni ama alakasida olmayabilir karninin içi genis olanlarin belli olmyormus diye biliyorum daha kucuk gorunuyormus onlarin ee tabi sen şimdi calişiyosun izine ayrilrsin kamupersenolisin herhalde dimi

hmmm eşinin genleri daha baskin cıkmıs o zamn normaldir herhalde senin diğerlerinden tabiki farkin olcak ikiz bebek taşiycaksin hamile olan arkadaslr daha ii bilirler bunu ben gormustm bebegi ikiz olan biraz buyuktu haliyle karni ama alakasida olmayabilir karninin içi genis olanlarin belli olmyormus diye biliyorum daha kucuk gorunuyormus onlarin ee tabi sen şimdi calişiyosun izine ayrilrsin kamupersenolisin herhalde dimi

çok zorlamıyorlar şu an için yok kendi bürom var da 1 2 ay kadar daha çalısabılırım bana kalırsa canım

çok zorlamıyorlar şu an için yok kendi bürom var da 1 2 ay kadar daha çalısabılırım bana kalırsa canım

kendi buronsa sorun olmaz herhalde eger senin işini yapabilecek gözun arkada kalmayack kişi varsa olur ne kadarlik dedi doktor bebekler için

ne güzel ya allah analı babalı büyütmeni nasip eder inşallah :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X