sanırım aldatılıyorum ((

• Konu Sahibi Konu Sahibi Puxhu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet canımm bende çok sevındım doktor dedı kı ıkısı de cok ıyı eşimle aynı anda ikisimi ! diye bi tepki verdik evet ikiz dedi doktor nasıl ağladımm sevıncteeen :)

Bu bugüne kadar kk da okuduğum en ama en güzel mesaaaaaaaj
Sanki doktor bana vermiş ikiz haberini
Allah bana da versin inşallah ikiz bebek
Çok istiyorum yaaaa
Canım ya çok sevindim hayatımda aldığım en güzel haber olsa gerek
İnşallah çok mutlu olun ya valla çok sevindim benn :16::16::16:

neyse buldum ama şimdi de şeye takıldım mesajın altında doğum takvimi gibi birsey yapmıs bazı arkadaşlar o nasıl yapılıyo :S

çok zorlamıyorlar şu an için yok kendi bürom var da 1 2 ay kadar daha çalısabılırım bana kalırsa canım

şuanlık zorlamaz anca 5. aydan sonra bel ağrın falan cıkar zorlar seni canım benim dayımın karısının da ikizleri vardı 5. aydan sonra zorladı ama senin simdi çok ii beslanmen gerek 3 kişilik vitamin, protein, karbonhidrat falan vs. alman gerek çok dikkatli olmalısın :D

bazı insanlar saçma şekilde üstünüze gelsede korkularınızın asılsız çıkmasına ve ikizlerinizin olmasına çok sevindim Allah analı babalı büyütsün :nazar: :81:

bazı insanlar saçma şekilde üstünüze gelsede korkularınızın asılsız çıkmasına ve ikizlerinizin olmasına çok sevindim Allah analı babalı büyütsün :nazar: :81:

çok sagol canım benım adama ıkız de dogurucam daha aldatma gırısımınde bulunmaz herhalde aldatmıyodu zaten benım aslan kocişim de :DD

Maşallah demeyi unutmul olabilirim
Maşallah 41 kere :16:

ayy tatlım Allah razı olsun tarıf edılemez bı duygu bu gercekten Allah ım ısteyen herkese nasıp eder ınsallah..

şuanlık zorlamaz anca 5. aydan sonra bel ağrın falan cıkar zorlar seni canım benim dayımın karısının da ikizleri vardı 5. aydan sonra zorladı ama senin simdi çok ii beslanmen gerek 3 kişilik vitamin, protein, karbonhidrat falan vs. alman gerek çok dikkatli olmalısın :D

canım ben dogru beslenmıyorum acıkcası dıkkat etmıyorum yanı hamılelıge alısamadım galıba bı de sıgara kullanıyorum ne yazık ki

Hayir, iki kisilik uc kisilik yemene gerek yok bu halk arasindaki bir inanis.
Tebrik ederim, Allah kucagina da almayi nasip etsin saglikli bir sekilde.

canım ben dogru beslenmıyorum acıkcası dıkkat etmıyorum yanı hamılelıge alısamadım galıba bı de sıgara kullanıyorum ne yazık ki

sigarayı hemen bırak canım.ikiz bebekler daha sorunlu olur:34:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X