• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sanırım aldatılıyorum .

canım hayatın merkezi bir erkek dediğin benim bebeğimin babası tabikide merkezi hayatımın .yere kapandım valla .çok kötü bir durum allah kimseye yaşatmasın .

yapmayın lütfen...
Eşiniz elbette önemli ama siz ondan daha önemlisiniz şuan.
Çocuğunuzun babası elbette ama bu dünyada hayatın merkezi sizsiniz.
Siz çok değerlisiniz bunu unutmayın ve rahatlamaya çalışın.

yaaa delırcemm.. allah bılır o kadında evlıdır... yaa dunyanın cıvısı cıktıı... sen kadını tanıyormusun pekı tatlım???

tanımıyorum ama evli değil çünkü facede yazmıyor birşey .foto falan yok hiç .kendi fotoları var kadının .duvarında hep şarkılar paylaşmış ya çok komik beni terk ettin vs vs sözler var hep sanki kadının kocası şaka gibi .traji komik .

Ama bisey var ki ben evliligimi kurtaramasam bile , asla kolay kolay bosanmayacagim bekliyorum kendimi guclu hissettigim anda esyalrini topla git diyecegim , ve mahkeme de bosanmak istemiyorum diyecegim ona nikah ozgurlugunu vermeecegim, istedigine kolay ulasamayacak.
Esimi sevmiyorum artik ,duyduklarim yasadiklarim inananilmaz seyler.. Ama benim daha minicik bir oglum var onun sucu ne :(( neden babasiz buyusun iste bu dusunce beni kahrediyor :(( seni cok iyi anliyorum

yapmayın lütfen...
Eşiniz elbette önemli ama siz ondan daha önemlisiniz şuan.
Çocuğunuzun babası elbette ama bu dünyada hayatın merkezi sizsiniz.
Siz çok değerlisiniz bunu unutmayın ve rahatlamaya çalışın.
canım çok sağol moral vermeye çalıştığının farkındayım .

Ama bisey var ki ben evliligimi kurtaramasam bile , asla kolay kolay bosanmayacagim bekliyorum kendimi guclu hissettigim anda esyalrini topla git diyecegim , ve mahkeme de bosanmak istemiyorum diyecegim ona nikah ozgurlugunu vermeecegim, istedigine kolay ulasamayacak.
Esimi sevmiyorum artik ,duyduklarim yasadiklarim inananilmaz seyler.. Ama benim daha minicik bir oglum var onun sucu ne :(( neden babasiz buyusun iste bu dusunce beni kahrediyor :(( seni cok iyi anliyorum

yapmayın lütfen birbirinizi gaza getirmeyin, sakin olun.

canım alıyorum seni inan bana .bebeklerimiz ne olucak bende onu düşünüyorum .kendimi asla düşünmüyorum .

bence bir sakınleşmene yardımcı olacak birşeyler yap ilaç,bitki çayı iç rahatlamaya çalış sakin düşün.
ama kesinlikle telefonda konuşma yüzyüze tepkisine bak,belkide sadece eşine sarkmıştır yüz vermemiştir eşinde.
buarada face msjlarını kaydet yada prıntscreen ile ekran görüntüsünü al kendine mail at sende kalsın ,msjları siler üste çıkmak için yok öyle bişey falan der sende kanıt olsun.
ama kesinlikle sakin olmak zorunasın allah yardımcın olsun

kaydettim canım msjları .yok belli varmış ilişki yazdıklarından biizmki bitirmiş duvarda ne şarkılar paylaşılmış .

Emin olmadan panik yapmayın.. :50: Belki de gerçekten çok eski bir olay..Kadın takmış kafasına yıllar sonra da bulunca dökülmüş.Olabilir neden olmasın ki¿ Ne garip insanlar var neler yapıyorlar..

tanımıyorum ama evli değil çünkü facede yazmıyor birşey .foto falan yok hiç .kendi fotoları var kadının .duvarında hep şarkılar paylaşmış ya çok komik beni terk ettin vs vs sözler var hep sanki kadının kocası şaka gibi .traji komik .

ona sorsan senden daha cok sevıyodur esını senden daha cok tanıyordur esını.. emın ol oyle der.. allahım boye kadınlardan uzak tutsun herkezın yuvasını... sen bır karar verebıldın mı su anlık.. facedekı mesajları bıryere sakla ama guu saatı ve tarıhı dahıl.. elınde kanıt olsun. yerın bırgun sılerse esın mesajları bırseyı kanıtlayamazsın..

Emin olmadan panik yapmayın.. :50: Belki de gerçekten çok eski bir olay..Kadın takmış kafasına yıllar sonra da bulunca dökülmüş.Olabilir neden olmasın ki¿ Ne garip insanlar var neler yapıyorlar..

keşke öle düşünmek istiyorum ama dediğim gibi zayıf bir ihtimal yeni bir olay gibi duvarda bir sürü şeyler paylaşmış kadın .

off yaa noluyo bu insanlıgaa :((((( aldatan aldatanaaa. neden pekii??? karında bulamadıgın ne veyaa kocanda bulamadıgın nee? madem istemiyosun boşan neden insanların gurularıyla oynanırr :(((( böyle yazılar okudukca evlilikden korkar oldum. dünya başına yıkılmıştır şimdi. inşallah sana bunları yapanlarda cezalarını bulurlar.yadaaa inşallah anladıgınız gibi degildirrr :31: ne dicegimi şaşırdım valla öfkem çok büyükkk böyle insanlara .. RAbbim kimseye yaşatmasın bu acıyı..

nıkah ozgurlugu vermesem nolcak tatlım.. erkek ıcın nıkah bır engel mı..?? hıcte umrunda olmaz.. kadın onemser nıkahıı.. kendını yıpratırsın emın ol!!

Asla gaza getirmiyorum seni , sadece face tel den bir gorusme soz konusuysa esini al karsina konus ,belkide bir sans verebilirisn esine
, arkdaslarin dedigi gibi benim evliligim esimin beyninde hayatinda bitmis,bendede bitti ama ogluma her baktigimda guc kazanmak yerine yerine kendimi cok gucsuz hisediuorum , tek uzuntum :( biricik oglum herseyim
Ve biz bunlari yasarken oglunu bile gormeyecek kadar gozu kor olmus:(

ona sorsan senden daha cok sevıyodur esını senden daha cok tanıyordur esını.. emın ol oyle der.. allahım boye kadınlardan uzak tutsun herkezın yuvasını... sen bır karar verebıldın mı su anlık.. facedekı mesajları bıryere sakla ama guu saatı ve tarıhı dahıl.. elınde kanıt olsun. yerın bırgun sılerse esın mesajları bırseyı kanıtlayamazsın..

kadın şiirler paylaşmış şarkılar hep ayrılık .çok sevdim şöle böle arabesk şeyler .eşim arebeskden nefret eder asla tarzı değildir buda garip de neyse .öle der canım haklısın benden iyi tanıdığı kesin ama ben beklemezdim bu kadar vicdansız olduğunu bilmiyordum .o başından beri biliyordu .hani diyeceğim bilmiyor kadın evli olduğunu ama bebekle fotosu var eşimin benle bide hep profil fotosunu benle yada bebekle yapardı .yani görmemsi imkansız .sevgili olduğumuzdan beri ikimiz fotoları oluyordu profilde.

off yaa noluyo bu insanlıgaa :((((( aldatan aldatanaaa. neden pekii??? karında bulamadıgın ne veyaa kocanda bulamadıgın nee? madem istemiyosun boşan neden insanların gurularıyla oynanırr :(((( böyle yazılar okudukca evlilikden korkar oldum. dünya başına yıkılmıştır şimdi. inşallah sana bunları yapanlarda cezalarını bulurlar.yadaaa inşallah anladıgınız gibi degildirrr :31: ne dicegimi şaşırdım valla öfkem çok büyükkk böyle insanlara .. RAbbim kimseye yaşatmasın bu acıyı..

amin canım çok zor günler yaşıyorum .heyecan aramış demek ki bilmiyorum ki .

Asla gaza getirmiyorum seni , sadece face tel den bir gorusme soz konusuysa esini al karsina konus ,belkide bir sans verebilirisn esine
, arkdaslarin dedigi gibi benim evliligim esimin beyninde hayatinda bitmis,bendede bitti ama ogluma her baktigimda guc kazanmak yerine yerine kendimi cok gucsuz hisediuorum , tek uzuntum :( biricik oglum herseyim
Ve biz bunlari yasarken oglunu bile gormeyecek kadar gozu kor olmus:(

canım eşinde bir garip öle bir kadın için yuvasını yıkıyor hemen .benimki okadar saf değildir sen alınma .benimki o tarz kadınla evlenmez demek istedim .zaten çıkıyormuş adam baksana .

Faceden esın gıbı yaz bence tlfndan gorusseler bıle anlamaz senın yazdıgını :44:

ahh su internet yararı var ama zararı daha fazlaaa.. akıllı kullanmak gerek ama artık öyle namus kavramı kalmadı pek çok üzgünümm:(((((

kadın şiirler paylaşmış şarkılar hep ayrılık .çok sevdim şöle böle arabesk şeyler .eşim arebeskden nefret eder asla tarzı değildir buda garip de neyse .öle der canım haklısın benden iyi tanıdığı kesin ama ben beklemezdim bu kadar vicdansız olduğunu bilmiyordum .o başından beri biliyordu .hani diyeceğim bilmiyor kadın evli olduğunu ama bebekle fotosu var eşimin benle bide hep profil fotosunu benle yada bebekle yapardı .yani görmemsi imkansız .sevgili olduğumuzdan beri ikimiz fotoları oluyordu profilde.

işte allem edıp kullem edıyor bu erkek mılletı tatlım.. hiçbir zaman bağlanmayacaksın hıcbırseye körü körüne diye bı laf var ya.. hakıkaten dogru.. ıste baglanırsan yıkımı cok zor oluyor.. fotografınızı koyuyorsa bılmemesı ımkansız tatlım.. esın sana nasıl davranıyor pekı?? davranıslarında cınsel hayatınızda bır farklılık yomu??

Back
X