cnm öncelikle dikkat ettiğim şey başkalarından bahsederken hep popüler güzel muhteşem tarzı kelimeler kullanmışsın, neden bi başkasını gözünde bukadar büyütüosunki, kendinle barışık olmayı dene bence eminim daha rahat görüceksin gerçekleri yerimseniben
diğer bi taraftan aldatma olayında yok beni sayıklamış yok sewişirken beni sewdiğini demiş falan bunlar tamamen arkasına sığınılcak şeyler:umursamaz: sakın kandırma kendini affetmek için..
bide şunu anlamadım bunlar sewişmişmi yoksa muhabbetmi etmişler, ne diyalog yaşamışlar ya iş başındayken -tatlicadiarzu-
bide şunu anlamadım bunlar sewişmişmi yoksa muhabbetmi etmişler, ne diyalog yaşamışlar ya iş başındayken -tatlicadiarzu-
Rivayete göre ; bunlar tam işe koyulmuşken..O kız sevgilime beni sormuş.Noldu o kız fln demiş o esnada..Çok seviyorum demiş.sositososito kızda kızmış tabi..madem onu seviyorsun benim koynumda ne işin var fln demiş.ama ikiside alkollüymüş.iş üzrndeyken benim adımı sayıklayınca kız bunu yataktanda evden de atmış..
eğer bu bizim ayrılık dönemimze denk geldiyse..O kdar müthiş bi kızlayken her erkeğin amacı olan bi işi yaaprken benim adımı sayıkladığı için sevinmelimiyim yoksa adi pislik deyip üzülmelimiyim şaşakaldım inanın
a.s.
of yaa..:sinifsinif: bide ilk duyduumda kendi kendime sevinmiştim aptalalr gibi..o kadar mükemmel biriyleyken bile beni hayal etti ve kovuldu diye..!!
ALLAHIM NE KDAR SALAKMIŞIM!!! :gitme: bizim 1 aa ayrı olduumu zdönem vardı..o zman yapmış olamazlarmı..tanrım çıldrıcam yaa...
KIZLAR TAMAM ÇOK KIZDIM KENDİMEDE..!! BENDE GAYET HOŞ BİR KIZIM..VE ONLARDAN ÇOK ÇOK DAHA İYİ BİRİYİM!! O 'NU HAYATIMDAN TAMAMEN ÇIKARDIM..!!! vereliniortak
Sizin "üzülmemeniz" için uydurulmuş bir rivayettir muhtemelen... Velev ki gerçek olsun, eşinin adını dövme yaptırıp, vücudunda geniş çaplarda yazdırıp başkasıyla birlikte olanlar var...Her beraberliklerinde "eşlerinin adı geçiyor." Bu durumda, o kadınların da rahatsız olmaması hatta sevinmesi mi gerek...(Ayrıca "iş üstü" mü terapi seansı mı belli değil;
- "noldu o kız?"
- "çok seviyorum"
İnandırıcılıktan yoksun...)
Rivayet... Adınız gerçekten geçse ve o kız kovmaya yeltenseydi de "mükemmel "erkek arkadaşınız "eğer onu sevsem neden burda, yanında olayım?" derdi ve "karizmatik yakışıklılığıyla" gönlünü alarak kaldığı yerden devam ederdi...(Aşk-ı memnu ve daha birçok "hovardalık" hikayesi olan yapımda geçer böyle mevzular...)
O zaman neden ayrı olduğunuz ispatlanmış olurdu; adam cinsellik peşindeymiş ve ayrılmış sizden... Şehveti sizin aşkınıza, bağlılığınıza tercih etmiş. Bu daha fena değil mi?
Bu kadar ani verilen kararlar aynı hızda "unutulur"... Bu adamın "karizmatik yakışıklılığıyla" aklınızı karıştırmasına izin vermeyin ve manevi değerlerinize uygun, sadakatinize layık, kendinizi kandırarak bahaneler bulup rahatlamak zorunda kalmayacağınız bir ilişkiye yelken açın... vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?