Artık hayat kalitesi fln kalmadı.kendi haline kalıpta bugün şunu yapayım su arkadaşıma gideyim yok.annemde hep müdahale.artik bana müdahale etmemesini söyledim.bende çocuk değilim ki kırk yaşına yaklaştım dedimSizi ne kadar aşağı çekiyor ya, çok kötü. Hayat kalitenizi düşürüyor resmen bencilliğiyle. Bence kalbini kırmadan çok fark etttirmeden araya mesafe koyun. Bahaneler uydurun ve onun dediklerini duymazdan gelin. Geldiğinde evde yok gibi davranın vs. Hayatınızı yaşayın biraz.
Hem ne müdahale etmek.biri gelir kardeşim gergin bende olduğu için söyler ablamda şu var diye hemen arar.ne işi var niye gelmiş.insanin moralini altüst eder.artik kimseye gitmiyorum kimsede gelmiyo.rahat ol dedim.
Hadi kırılmasın üzülmesin dedim hep ama sürekli böyle.hep yükleniyor.artik bunalıyorum.bu sefer kırdım galibae açmayın telefonu, neden açıyorsunuz ki? ya da sanane deyin, bu kadar zor olmamalı. siz izin verdiğiniz için size müdahale ediyor.
Ne kadarda benziyoruz gbi benm annemde baya kardeslerm hakkında beni delirtir kafamı sisirir surekli konsuur hatta kendi laf geciremez sen konus der bende cok sıkıldım artık gecen bıkdımmmmm diye bagırdım yani adma olmayan insanlara ben nabablrm dedim annelerede evlat ayrımı yapmasın ama b zahmet erkek krdesnie hala harclıkmı veriyor bde 30 yasındaSlm arkadaşlar.moralim çok bozuk.daha öncede konu açmıştım.otuz yaşında kardeşim var.askere gitmek istemedi bir türlü.suan bedelliyi yatırdı bekliyor.surekli bir iş sıkıntısı var.evde çok stres yaşıyorlar.gunde iki paket sigara içiyor.haliyle harçlıkları yetmiyor.her sabahta bana gelir derdini paylaşmaya.iyi hoş kardeştirler bende çok bunalıyorum üç çocukla.bazen kafamın kaldirdigida oluyor kaldırmadığı da.anbemide her aradığında ondan yakınıyor.annemdede evlendiğinden beri sürekli beni yönetme isteği var.okadar çok arkadaşım vardı ama hiç birini begendiremedim anneme.yok onu beğenmedim bu tehlikeli o ile bu böle.ona gitme buna gitme zarar götürsün diye diye artık annemin laflarını duymamak için hicbiyere gitmiyorum neredeyse.zaten kardeşim muhafız gibi başımda.zamaninda defalarca söyledim anne bak bunu frenleyelim ben misafir kabul edemiyorum.misafirim geliyor Cat kardeşim.hic dinlemedi.ablana git ablana git.bende üç çocuk var zaten kafa bibdunya.kebdimede vakit ayırmak istiyorum.sabir sabir bugüne geldik.cok bu aldığım daraldigim zamanlar oldu.abbem derdini anlatır kardeşim derdini anlatır.kafa oluyor bu dünya.sabah kardeşim geldi annemi anlattı anlattı gitti.oglen annem geldi.gelsigi gibi başladı anlatmaya.anne kafam kaldırmıyor dedim yok.sonra bende patladim.kendide farkında zaten kardesimden nefes alamadigimin. Ama maalesef hep kendini haklı çıkardı.yine kötü ben oldum.hayatimi etkilediğini kaldıramadığı mi söyledim.yik bundan sonra gelmeyiz yok ile yok böle.soyledigim için suçlu oldum.cekti gitti kötü birşey mi yaptım sizce.kafam bı dunya suan
Gizleme gibi bı durumum yok çünkü hep telefon trafiği var.bazen nefes alamıyorum.bazen TV'nin sesi açık oluyor kim var nerdesiniz.Biraz ketum ol.herşeyini anlatma annene.işine geleni anlat.kim geldi kime gittin.nerden bilecek sen söylemezsen.birini mi eleştirdi ben çok seviyorum çok iyi biri deyip kapat konuyu .
Bugünkü olaydan sonra kaç saat oldu kafamı toparlayamadim.cocuklara bile ilgi gosteremedim bu aksamIyi yapmissin
Bosver
Annedir tamam da 30 yasindaki oglunu habire..ablana git ablana git.diye yollayamaz sanaa
Aynnde öyle.hep onların sorunu onların derdi.birde ben birşey diyince süs tamam ağzıma tikadilarmi deliriyorum.bugun sinir krizi geçirdim resmen.anneme çok çok kiriliyorum.nefes aldırmıyor bana.sonrada kalkıp sen biyere gitmiyosun etmiyosunArtık sizin kendi çocuklarınız var. Anneniz ve kardeşinize annelik yapıyorsunuz resmen. Bırakın biraz kırılsınlar. Size yazıl değil mi?
Artık misafir kabul edemiyorum kendimde gitmiyorum kimseye.surekli radar gibiler.zaten hep moral bozukluğu.surekli annem stresini bana akıttığı icin.simdiye kadar hep hadi kurmayın diye sabır sabır.evime kim girdiyse şimdiye kadar hepsini eleştirdi.artik insanlardan koptum ikisi sayesindeOkurken daraldım. Bir kaç gün arayıp sormayın vicdan yapıpta. Kardeş de olsa 30 yaşında adamın sürekli sizin evinizde ne işi var.
Misafir gelemiyo siz gidemiyorsunuz. Bu sizin hayatınız değil ki. Onları yaşıyorsunuz.
Evet benim hayatım olduğunun farkında değil.hersey ona göre olacak.hep maddi sikintidadir.iki tane maaş giriyor evlerine kira yok.ben kiradayim ayrıca ev aldık.ama hep benden beklenti içindedir.bes lira bile borç alsam öderim onu.yok desen inanmaz zaten.hicte uzulmez.varsa yoksa oğulları.ama bole yaptığı sürece de oğullarından gün görmüyor.cunku çok haksızlık yapiyorOğlunun derdi ile seni yorarken kızının huzurunu bozmuşta haberi yok. Yada haberi var ama işine gelmiyor. Kusura bakma ama evlisin Kendine göre senin de problemlerin vardır çocuklarla , esinle vs. (Allah dert vermesin) öyle bir durumda annen dinler mi seni? Nedense ben hiç dinleyecegini tahmin etmiyorum. O yüzden hiç kendini üzme. Ne kadar annen de olsa senin de bir hayatın var
Siz artık ayrı bir aileye sahipsiniz. Evlendikten sonra istesek de istemesek de doğup büyüdüğümüz aile ikinci planda. Annenizin ve kardeşinizin buna saygı duyması lazım. Evinize misafiriniz de gelir siz de gidersiniz sırf anneniz hoşlanmıyor diye olmaz öyle. Sizin hayatınız nerde.Artık misafir kabul edemiyorum kendimde gitmiyorum kimseye.surekli radar gibiler.zaten hep moral bozukluğu.surekli annem stresini bana akıttığı icin.simdiye kadar hep hadi kurmayın diye sabır sabır.evime kim girdiyse şimdiye kadar hepsini eleştirdi.artik insanlardan koptum ikisi sayesinde
Artık kimseye gelip gitmiyorum.hic arkadaşım kalmadi.aradiginda komşu fln varsa diyemiyorum komşum var diye.bu durum çok bunaltmaya başladın beni.sanirim kırıldı hiç aramadı bende aramadım.cok kırgınım çünkü.bazen okadar düşmanca laflar ediyoki ustuneSiz artık ayrı bir aileye sahipsiniz. Evlendikten sonra istesek de istemesek de doğup büyüdüğümüz aile ikinci planda. Annenizin ve kardeşinizin buna saygı duyması lazım. Evinize misafiriniz de gelir siz de gidersiniz sırf anneniz hoşlanmıyor diye olmaz öyle. Sizin hayatınız nerde.
Basinsagilsun arkadaşım.bende bişey olurda sonra üzülürüm diye kirmamaya çalışıyorum.ama hayatımı berbat etkiledi.bende ozeniyorum ev oturmasına bı arkadaşıma gideyim.kebdime bakmaya bile fırsatım yok.hrp kardeşimin askerlik derdi iş derdi para sıkıntısı.sizi iyi anlıyorum herkes size anlatıyor. bende de öyle bir durum oldu. annem rahmetli olunca. babam ablam erkek kardeşim abim hepsi bana anlatıyordu birbirini. kimse anlaşamıyordu. kafa kalmadı. hem çalışıyorum hem çocuk. tam 4 sene böyle gitti. şimdi duruldular gerçi babamı kaybettim bu arada. sadece iyiki kırmamışım babamı diyorum aklıma geldikçe. insan vicdan yapıyor ailem diye ama kafa da kaldırmıyor. ben artık hepiniz yetişkinsiniz kararınızı verin diyip işin içinden çıkıyorum.
Annem gittiğinden beri Aramadım oda beni aramadı kızdı sanırım.icimdende aramak gelmedi açıkçası.kizimin sınavı var bugün çocuğuma konsantre olamadım.kocamafa anlatamıyorum bunları.kendimi sikmaktan artık basım dönüyor her yerim ağrıyor.Okurken daraldım. Bir kaç gün arayıp sormayın vicdan yapıpta. Kardeş de olsa 30 yaşında adamın sürekli sizin evinizde ne işi var.
Misafir gelemiyo siz gidemiyorsunuz. Bu sizin hayatınız değil ki. Onları yaşıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?