Sanırım annemi kirdim

Ayy darlandim. Gelin hanim cocuguyla gezemicekse yapmasaymis ya. Bu ne boyle of yani. E küs kalsin ya hic uzulme. Sana onlardan fayda yok.

Ayy darlandim. Gelin hanim cocuguyla gezemicekse yapmasaymis ya. Bu ne boyle of yani. E küs kalsin ya hic uzulme. Sana onlardan fayda yok.
İşte annem bunları ayarlayamadi.bende uctane çocuk var.ben yakinmiyorum hiç.gelin hanım pazara gidecekmiş kabul etmemisim.bigunumude yeğenlerime ayirabilirmisim. Ben burda çocuktan bikmisim.bir senedir kişiler.iki bayramdır anneme bile gelmiyorlar.bunun suclusuda benim.he p sus hep sus diye bastırdı annem.bundan sonra susmucam.annemin yaptıklarını düşündükçe sinir oluyorum

Günah kecisi ilan etmisler seni. Geri adım atma vicdan yapma. Ikizleri olan insana ne cocugu ya.

Ben bir sürü panik atak ve depresyondan sonra anladım ki: hickimseye yaranamazsin! Küçük parmağını versen kolunu koparırlar ve sonunda senden kötüsü yok. Hic üzülmeyin. Ara sıra böyle patlamak lazım yoksa insanlar ne yaptıklarını anlamıyor asla

Annemden emdigim sütü ödedim gibi bişey.yinede oğullarını bir anlatirki.insanlarin yanında.bugun aramadilar.bende aramak istemiyorum zaten.babamida doldurmuştur simdiye

Günah kecisi ilan etmisler seni. Geri adım atma vicdan yapma. Ikizleri olan insana ne cocugu ya.
Gelinde iki tane ikiside okul çağında.ama oturdumu ile bı yakinir.gezemiyorum iş yapamıyorum.ben yakinmiyorum bile annem alıştırdı ama.ben tek cocukluyken abimin kızı bendeydi hep.gezmeye gitsem arkamdan getirir bırakır.dugune gitsem düğüne gelir bırakır.heryere benle birlikte gezdi çocuk.neymis galasını seviyormuş.valla ben hiç sevemiyorum yeğenlerimi aklıma bile gelmiyor.okadar tiksindim

Annemden emdigim sütü ödedim gibi bişey.yinede oğullarını bir anlatirki.insanlarin yanında.bugun aramadilar.bende aramak istemiyorum zaten.babamida doldurmuştur simdiye

Yapacak birses yok. Bir hoplar bir ziplar alışır. Siz çok taviz vermişsiniz zaten. Övsün hep oğulları, sonunda hep yine begenmedikleri kızlarına kaliyorlar hep. Siz icinizi ferah tutun. 3 yavrunuz var. Onları ve kendi sağlığınızı düşünün

Anne yapma dedikçe annem hep ısrarlı.kafam kaldırmıyor diyorum telefonu kapatıyorum zil çalıyor bakıyorum kardeşimle göndermiş.

Dünden beri kafa gitti eminim ki kendilerini haklı görüyorlar.

Dünden beri kafa gitti eminim ki kendilerini haklı görüyorlar.

Kendilerini hakli gördükleri haklı oldukları anlamına gelmez. Bizim bir akrabagimiz babamdan bir sürü para kaçırdı. Ona sorsan babam almancı olduğu için ihtiyacı yokmuş, yani ona göre problem yoktu. Ama bu haklı olduğu anlamına geliyor mu? Gelmiyor işte. Kul bilmiyorsa Allah biliyor. Biraz kafanızı dinleyin bu olaylardan. Aramamalari su anda daha iyi

Kacgundur annemle görüşmüyoruz.uzuluyorum ama çok baskı yaptığı için daraliyorum.

Önce entrikalı yollara başvursaydın keşke. Kardeşin geldiğinde çocukları bırak başına. Surda yarım saat isim var de git 2 saaten önce gelme. Bir kaç kere tekrarlayınca zaten gelmezdi.

Ayrica kardeşinle nasıl iletişimin var bilmiyorum ama ben bunalmazdım kardeşimden ya. Arkadaş gibiyiz. Bin komşuya değişmem kardeşimle gecirdigim vakti.

Kardeşimle iletişimimiz iyi ama.ben sürekli stresinden kendini salmasindan daraliyorum.surekli bunalım halı.benimde kendimce sirumluluklarim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…