- Konu Sahibi omrumcehep
-
ilişkinizin genel durumundan bahsetmemişsiniz....aranızdaki bi konuşmayı anlatmışsınız.sadece buna bakılarak nasıl yorum yapılabilinirki
haklısınız.ben daha önce de actıgım konularda bahsetmıstım.şimdi es geçmişim.genel anlamda ilişkimiz tartışmaların bir anda çıktığı dha sonra birbirimizden özürdilediğimiz şekilde .ne onunla ne onsuz misali.ama erkek arkadasım maalesef cok inatcı.onun inadı yüzünden yıpranıyoruz.ben de ona karsı cok hassasım yelkenleri suya indiriyorum çok zıttız.alttan alıyorum genel anlamda ama bazen ben de bunalıyorum.artık ilişkimizin cok yıprandgnı düşünüyorum o yüzden mi yalnız olmak istyor ne yapmalıyım cunku hiç böyle bişey yaşamadık.
sürekli sorunlar yaşadığımız erkek arkadaşım şark'a gidiyor ve şırnak'a gidiyor.ikimiz de zor durumdayız ve gerginiz ben her gün her dakıka aglıyorum yalnızım.o ise bu dertten olsa gerek bana uzak ve geri çekilmiş vaziyette.bu beni iyice umutsuzlaştırdı.artık diyorum ki oraya giderse ya daha kötü olursa diye.ben sürekli ağlıyorum birbirimize destek olamayacak kadar uzağız.dün akşam da tartıştık ve bana bugun tavırlıydı.ben de böyle mi olcaz dedim ne istyorsun yalnız mı bırakayım ne istyorsun dedim.o da yalnız bırak dedi.ben inanamadım ne olursa olsun demezdi.gercekten mi dedim evet dedi öyle olsun dedi.ve bana birden titreme geldi kızlar nefessiz kaldım o da bağırmaya başladı bunu unutmucam dedi doktora git dedi hasta mısın dedi.ben de yeminler ettim bilerek yapmadım bağırma dedim birden nefesim kesildi dedim.o an bağırmak istedim gerçekten .kapattık sonra ben şimdi geldım kendime.sanırım benim sinirlerim bozuldu.ne yapmalıyım?ben ona sinirli davranmadım ama çok bunaldı ters davranıyor.ben artık yoruldum.lütfen fikirlerinize ihtiyacım var onu bu dönemde yalnızda bırakmak istemyorum sonucta zor br süreç ama kızgın.öfkeli ve yalnızlık istiyor.öyle işte.yıprandım.
Canim senin yaşadığın durumları ben de yaşadım. Şunu bil ki bunun sonu yok, insan yipraniyor yoruluyor. Hele bir de inat varsa ne kadar cabalarsan cabala tükeniyor ilişki. Öyle bi noktaya geliyorsun ki yeter artık incelediği yerden kopsun diyorsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kopsun mu artık?istemiyorum ama olmuyor da yani zor kızlar.
sanırım gerçekle yüzleşmekten korkuyorum.uzaktan zor yürüyeceğini biliyorum bu beni çok korkutuyor.gercekten ne yapsam bilmiyorum telefonu kapatıp uzaklaşşsam mı ?
Kendini tutabilmende çok önemli. Iradeli olmalısın. O yüzden boş kalma, bi şeylerle meşgul ol, onu dusunmemeye çalış kafanı dinle biraz. Insan bazen dogrunun ne olduğunu bile bile yapamiyor
onu aramamam en doğrusu mu sence?yani doğuya gidecek bu şekilde bırakmak içime sinmiyor bir yandan da.
eskiden ben yürütürdüm tek.ama artık o da düzelmeye başlamıştı.beni sevdiğini gösterir olmuştu.ama bir anda garipleşti zaten arada böyle oluyor.bir gün kızdgına ertesi gün kızmıyor benim dengim şaştı.seni çok yoruyorum ama yalnız kalmak isteyen ama doğuya gidecek bir insan aranmamalı mı?yani ararsam ters tepecek diye korkuyorum.aramasam da o hiç aramaz biter gider ben de acımla kalırım.şu an bana acı cektiriyor.benim düzeltmemi bekliyor.
yani ilişkinin başlarındaki haline döndü hep tersliyor
Yani o ilişkide saygı bitmiş, o kadar zor ki bunları tekrar oturtmak
bencede,saygi bitince geri kalanininda bi anlami kalmiyor. Bence yalniz birak,ustune gitme.. sende alismaya calis.. cok zor..
sürekli sorunlar yaşadığımız erkek arkadaşım şark'a gidiyor ve şırnak'a gidiyor.ikimiz de zor durumdayız ve gerginiz ben her gün her dakıka aglıyorum yalnızım.o ise bu dertten olsa gerek bana uzak ve geri çekilmiş vaziyette.bu beni iyice umutsuzlaştırdı.artık diyorum ki oraya giderse ya daha kötü olursa diye.ben sürekli ağlıyorum birbirimize destek olamayacak kadar uzağız.dün akşam da tartıştık ve bana bugun tavırlıydı.ben de böyle mi olcaz dedim ne istyorsun yalnız mı bırakayım ne istyorsun dedim.o da yalnız bırak dedi.ben inanamadım ne olursa olsun demezdi.gercekten mi dedim evet dedi öyle olsun dedi.ve bana birden titreme geldi kızlar nefessiz kaldım o da bağırmaya başladı bunu unutmucam dedi doktora git dedi hasta mısın dedi.ben de yeminler ettim bilerek yapmadım bağırma dedim birden nefesim kesildi dedim.o an bağırmak istedim gerçekten .kapattık sonra ben şimdi geldım kendime.sanırım benim sinirlerim bozuldu.ne yapmalıyım?ben ona sinirli davranmadım ama çok bunaldı ters davranıyor.ben artık yoruldum.lütfen fikirlerinize ihtiyacım var onu bu dönemde yalnızda bırakmak istemyorum sonucta zor br süreç ama kızgın.öfkeli ve yalnızlık istiyor.öyle işte.yıprandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?