Suan sizin utanclarinizi dinleyck pskljde değilim ben size canım aciyo perisandim diyorum siz beni elestrysnz !!!!destek istedim kostek değilSonuna kadar haketmissiniz. Eşiniz sizi dövüyor, korneanizi yirtiyor ve susuyorsunuz. sustum yaziyorsunuz ya buyuk felaketlerin uzerine ayar oluyorum. Aferin susun. Hey Allah im yaa.. o zamana kadar dayaginda, hakaretinde çok problem yokmuş da, baskasina anlatınca gururunuz incinmis. Gozunuzu yirtacak kadar yumruk yerken nerdeydi gururunuz ! Ondan önce sizin hakime savcıya anlatmaniz, bas bas bagirmaniz gerekirdi. Allah bile soracak sizden bu yaşadıklarınızı. Sabır zannedin siz bunları. Benim emanet verdigim cani, bedeni bir vicdansiza neden harcattin diye Allah bile emanetinin hesabını soracak. Susun siz ama. 3. Sayfalara dustugunuzde yerinize başkaları konuşur! Yemin ederim kadinligimdan utandım !
Yok canim. Kendi düşen ağlamaz. Dayak yedim, sustum baskasina anlattı gururuma dokundu şeklinde çelişkilerle dolu bir ifade kullanmasaydiniz saygı duyabilirdim. Bile bile adama yol vermişsiniz. Gururunuz da işlevini gerekli yerde yerine getirseymis daha iyi olurmuşSuan sizin utanclarinizi dinleyck pskljde değilim ben size canım aciyo perisandim diyorum siz beni elestrysnz !!!!destek istedim kostek değil
Korneasi yirtilirken zarar görmeyen gururu incinmis. Bence de iyi ki anlatmışEsiniz iyi ki anlatmis kendinize gelmissiniz.
Resimlerim var elimde kanıt olarak o zaman da durmadım tabiki gittim ailemin yanına 20 gün ama yine salaklik yaptım inandım ona geldim malesef haklısınız soylediklerinizde ama gerçekten insan cocuk olunca farklı dusunuyo o yüzden gelgitlerim çok oldu bosanmak hep aklimdaydi buda sonu oldusizin elinize cok guzel firsat gecmis size zarar verilmis darp raporu alarak hele hamileyken isiniz kolaylasacak cocugunuzun velayetide hep sizde kalacakti eee simdi ne olacak tekrar darp almayi mi bekliyeceksiniz!
O zamanda bosanmak için gttm ama ikna etti bi şekilde salaklik bende inandım için insan gerçekten bazen kör olabiliyoKorneasi yirtilirken zarar görmeyen gururu incinmis. Bence de iyi ki anlatmış
Hayır mezun olur olmaz evlendim ve hemen hamile kaldımEsiniz hangi akla hizmet anlatmis ki o kisiye? Sirf ego tatmini icin yaptigi sey hakkaten cok gurur kirici. Önce siddet uygula. Sonra da reklamini yap. Acikcasi sizin bu siddet olayinin üstüne gitmemeniz onu iyice arsiz yapmis.
Siz calisiyor musunuz?
Ilaç kulanmama rağmen hamile kaldım isteyerek değil...Anlamıyorum valla anlamıyorum.
Neden bizim kadınlarımız evlenir evlenmez hemen çocuk yapıyor ?
Bi dur bi tanı. Bi bak ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?