sanırım artık gerçekten bosaniyoruz peki şimdi ne olacak :(

Zepcem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
172
91
98
Merhaba herkese bu kaçıncı konum olacak bilmiyorum ve bundan sonra kac tane acacgimida bilmiyorum 3 yıllık evliyim 2 yasinda bir kizim var esimle sorunları genelleyevek olursam annesi ailesi kendi yani sorun öyle dağ gibi ki annesiyle ilgli sorun herseyimizin içinde o var ,esimle sorunum ise saymakla bitmez onceligi hep ailesi oldu ailesiyle iyiysem bende iyi oldum biraz mesafeli olunca benden kötüsü olmyo bunun üstüne çok kavgalar ettik hamileyken bile şiddet gördüm gözümün korneasi yirtildi yine sustum ama bunlardan sonra bir özür bile dilemedi bırakın gönül almayı felan birgün olsun geçmişe baktigmda ne bir romantik an ne bir özel gün ne bir özel fotoğraf hep kavga hep hakaret hep aşağılama begenmeme bunlara biryere kdr sabir edebildm Ama en son duyduğum şey beni bu evlilkten tamamen soğuttu bittirdi arkadaşına gidip bana vurduğunu bana söylediği lafları anlatmış ve bu insan bizim ailecek gorustgmz esiyle benim samimi oldgm bir insan öyle utandım öyle yerin dibine girdim duygularimn inanın tarifi yok ona kirildgmi anltmk istedim ama tepkisi her zamanki gibi aynı oldu bende artık kafamda bu evliliği bitirdim bayramdan sonra baba evine doncem şimdi beni nasıl bir hayat bekliyor cocugum nasıl olcak bilmiyorum ama icim yaniyo kalbim aciyo Bunlari hakettimmi ben mi suvluyum diye hala düşünmekten beynim patliyo lütfen desteklerinizi bekliyorum hepinizden çok ihtycm var aileme henüz açmadım şimdi ben ne yapcam kızımla

Esiniz hangi akla hizmet anlatmis ki o kisiye? Sirf ego tatmini icin yaptigi sey hakkaten cok gurur kirici. Önce siddet uygula. Sonra da reklamini yap. Acikcasi sizin bu siddet olayinin üstüne gitmemeniz onu iyice arsiz yapmis.

Siz calisiyor musunuz?

Böyle bir eşle evli olduğunuz için utanmanız normal. Hamile kadını gözenün korneasını yırtacak kadar dövem "adam"la aynı havayı soluduğuma utanırım ben. Siz çok fazlasıyla sabretmişsiniz. Gönül rahatlığıyla boşanıp kurtulun şu adamdan. Çalışmıyorsanız iyi kötü bir işe girin. Böylece mahkeme döneminde hem kafanızı kurcalayan işiniz olur hem de maddi yönden rahat edersiniz.

Boşanmasan hata olur.. Evliliğinin elle tutulacak hiçbir yanı yok malesef.. Ayrıl yeni bir hayat kur kendine,en kötüsü bile bu hayattan iyi olur..

Sonuna kadar haketmissiniz. Eşiniz sizi dövüyor, korneanizi yirtiyor ve susuyorsunuz. sustum yaziyorsunuz ya buyuk felaketlerin uzerine ayar oluyorum. Aferin susun. Hey Allah im yaa.. o zamana kadar dayaginda, hakaretinde çok problem yokmuş da, baskasina anlatınca gururunuz incinmis. Gozunuzu yirtacak kadar yumruk yerken nerdeydi gururunuz ! Ondan önce sizin hakime savcıya anlatmaniz, bas bas bagirmaniz gerekirdi. Allah bile soracak sizden bu yaşadıklarınızı. Sabır zannedin siz bunları. Benim emanet verdigim cani, bedeni bir vicdansiza neden harcattin diye Allah bile emanetinin hesabını soracak. Susun siz ama. 3. Sayfalara dustugunuzde yerinize başkaları konuşur! Yemin ederim kadinligimdan utandım !

Siddeti gormen sorun degil ama baskalarinin bilmesi mi sorun?? Gercekten bazi kadinlari algilamakta zorluk cekiyorum ya
Elbet sutten cikma ak kasik degildir anasi da ama bence anasina varana kadar esinizle probleminiz cok cok buyuk
Bu zamana kadar bekleyerek bosanmayarak kendinize verdiginiz degeri gostermissiniz esinize, o da devam etmis insanliktan cikmis hareketlerine
Kizinizla bundan sonraki hayatiniz guzel olsun insallah

Toplum olarak ciddi bir bozukluğumuz var farkındamısınız?
Kız çocuklarımıza öğrettiğimiz tek şey " elalem ne der"
" Dayak ye, aşşağılan, hakaret işit" ama bunları kimse duymadığı sürece problem yok ."Biri duyarsa da utan"
Sevgili konu sahibi sorun sizde değil, sizi " kol kırılır yen içinde kalır, aman kimse duymasın " diye yetiştiren ailenizde.
Şurda utanması gereken kişi siz değil, eşiniz.
Boşanmanızı gerektirecek pek çok şey var hayatınızda, ama bu son yaşadığınız olay değil.
Yazınızdan anladığım kadarıyla boşanacağınızı da düşünmüyorum. Size tek tavsiyem " kendinize değer verin".
Bu evlilik bugün bitmezse 5 yıl sonra bitecek gibi, hayatınıza bir yön verin, o gün geldiğinde yine " ben ne yapıcam " dememek için birşeyler yapın. Okumadıysanız okulunuzu bitirin, çalışmıyorsanız işe başlayın, çalışıyorsanız birikim yapın. İlerdeki hayatınızı " elalem ne der" üzerine kurmayın.
Kızınızın ve kendinizin geleceğini kontrol eden güçlü bir kadın olun.

Suan sizin utanclarinizi dinleyck pskljde değilim ben size canım aciyo perisandim diyorum siz beni elestrysnz !!!!destek istedim kostek değil

Suan sizin utanclarinizi dinleyck pskljde değilim ben size canım aciyo perisandim diyorum siz beni elestrysnz !!!!destek istedim kostek değil
Yok canim. Kendi düşen ağlamaz. Dayak yedim, sustum baskasina anlattı gururuma dokundu şeklinde çelişkilerle dolu bir ifade kullanmasaydiniz saygı duyabilirdim. Bile bile adama yol vermişsiniz. Gururunuz da işlevini gerekli yerde yerine getirseymis daha iyi olurmuş

sizin elinize cok guzel firsat gecmis size zarar verilmis darp raporu alarak hele hamileyken isiniz kolaylasacak cocugunuzun velayetide hep sizde kalacakti eee simdi ne olacak tekrar darp almayi mi bekliyeceksiniz!

Elalem ne der, sağlığınızdan öte demek şaştım kaldım.
Eşiniz bence de iyi ki anlatmış.
Sizin kendinizi düşüneceğiniz yokmuş.

sizin elinize cok guzel firsat gecmis size zarar verilmis darp raporu alarak hele hamileyken isiniz kolaylasacak cocugunuzun velayetide hep sizde kalacakti eee simdi ne olacak tekrar darp almayi mi bekliyeceksiniz!
Resimlerim var elimde kanıt olarak o zaman da durmadım tabiki gittim ailemin yanına 20 gün ama yine salaklik yaptım inandım ona geldim malesef haklısınız soylediklerinizde ama gerçekten insan cocuk olunca farklı dusunuyo o yüzden gelgitlerim çok oldu bosanmak hep aklimdaydi buda sonu oldu

Hayır mezun olur olmaz evlendim ve hemen hamile kaldım çalışmıyorum.ben çok üstüne gidince pişman olduğunu anlatmak için söylemiş güya ama sebeb ne olursa olsun yaptığı kararktesizljk ve gerçekten canımı acitti

Benim anlamadigim, adamin huyu suyu belli.. sen git bundan cocuk yap. Sonrada cocuk olunca farkli dusunuluyor de! Arkadasim benimde evladim var sen bosanmadigin surece bu adam siddeti onun yanindada hatta belki onada uygulayacak! Cocugum aman babasiz kalmasin diye mi bosanmiyorsun? Oyle baba olacaksa zaten lazim degil, eger iyi bi babaysa bosansanizda o babalik gorevini yapar. Hersey bir yana normalde bosan demem kolay kolay ama bu siddet meselesinim ne affi oluyor nede adam duzeliyor!

Dövmek sorun değil anlatması sorun mesajını siz vermişsiniz. Hamileyken sizi döven adam belki özür diler romantizm yapar diye beklemişsiniz. Normal değil bence psikolojik yardım alın çocugunuza da bi faydanız olmaz böyle. Önce sen mutlu olacaksın ki çocugunu mutlu et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…