sanırım artık gerçekten bosaniyoruz peki şimdi ne olacak :(

Alıyorum zaten bir psklg eşliğinde bu kararları aldim ve evime döndüm ama yine aynı sorunlar oldu şimdi tekrar gidicem

Neden sunu yapmadin neden cocuk erken oldu demenin bi faydasi yok artik. Ilk yazdiginiz mesaji okuyup bi sorun kendinize. Esimin bana hamileyken siddet uygulamasini degil de onu baskalarina söylemesini sorun yapiyorum diye. Hem de utanmasi gereken o degil de siz oluyorsunuz. Böyle bi durumun icindesiniz.

Eger bosanacaksaniz kendinize bi yol cizin.Ona göre planli hareket edin. Ailenizin yanina gitmekle bitmiyor mesele. Bosansaniz da bosanmasaniz da bi is bulmaya calisin. En önemlisi bu su an.

Alıyorum zaten bir psklg eşliğinde bu kararları aldim ve evime döndüm ama yine aynı sorunlar oldu şimdi tekrar gidicem
Calismayi düşünüyor musun ?
Hani sana hamile iken bile dayak atan bi yaratiga artık bağımlı olmamayi filan düşünüyor musun ,? Onurlu olup kendi ayaklarının üzerinde durmaya .. Çocuğuna aslan gibi hem ana hem baba olmaya filan??
Maalesef bizim kadınlarımıza çalışmak ta zor geliyor.. sadece şikayet eden , mizmizlanan , ama hayatını degistirmek için hiç çaba sarf etmeyen insanlar oluyorlar.

Cocuk iistemeden oldu.ookdr da değil çocuğuma elini ssürenin elini kkırarım yaşadığım olaylarındetayina gireme
Gerçekten , hamileyken şiddet gördüğünüz adama mi döndürdü psikolog ?
Dediğim gibi size suan okdr detaylı anlatamiyorum yani genel hayatimi günlük paylasamiykrhm bir kereligne kabul etti doktora gelmeyi onunla gorsunce doktorum bizi danışmana felan yönlendirdi sonuç olarak evet doktor dedi don diye onun sevgisizlikle büyüdüğünü kendini eksik hissetti için bunu benden çıkarmaya çalıştığını ve bazı yolları uygulamami söyledi bende denedim olmadi tedavi olması gerektgnu söyledi onuda kabul etmesi sonuç bu yani karşımdaki normal bir insan değil bunun farkındayım biliyorum bunada hepiniz tepki vereceksnz ama ona da uzulyrm böyle bi ailesi oldgu için ama kızıyorum da çünkü Allah herkese akıl vermiş kullanması gerekiyo

Bence adam baskasina anlattigi icin git alnindan op
Zira aklini basina getirmis
Kimse bilmeseydi sorun yoktu degil mi ?
Korneaniz yirtilabilir
Dalaginiz patlayabilir
Ama aman agzimizin tadi kacmasin Ali Riza Bey modunda takilip duruyodunuz
Pessssss

dayak yeyince bitirecek kadar soğumuyosunuz da eşiniz başkasına anlatınca mı soğuyosunuz.... ilginç valla.

Onu ben de merak ettim. Hic bir psikolog o sekilde bir telkin vermez. Olaylarin tamamini psikologa anlattigina bile inanmiyorum.
Pardon da anlamadım yardımcı olmaya calsysnz yoksa elestrmyee mi burası gerçekten çok değişmiş destek olmanız yardmci olmanız gerekirken sürekli bir elstri anlamadım insanı intihara suruklersnz bu gidişle sizler ! Gttgm psklgn numrsni vermemi ister misiniz...size anltthmdan daha çok detay anlttgm için emin olun öyle demiştir tabki şiddet çok kötü ve affı yoktur ama derin başka konular var neyse sağolun yinede...

Hic bir derin konu dayak yerken korneasi yirtilan birine bosanma dedirtmez. O dayaklari yerken psikolojiniz iyi kaldiysa simdi de bir sikinti olacagini sanmiyorum.

Bu arada psikologun numarasini ozelden atar misiniz?

O şiddeti yaşayıpta nasıl bi kafayla o evde duruyorsunuz ? Eşim vicdan yapar yola gelir aile bağımlılığı geçer bana ve kızıma döner diye düşünüyosanız öyle düşünün çünkü eşiniz size dönmez ve aileci adam asla değişmez!

Hic bir derin konu dayak yerken korneasi yirtilan birine bosanma dedirtmez. O dayaklari yerken psikolojiniz iyi kaldiysa simdi de bir sikinti olacagini sanmiyorum.

Bu arada psikologun numarasini ozelden atar misiniz?
Tabi neden olmasın gerçekten çok tuhaf tepkileriniz. ..

mumkunse verin numarasini hatta adını ki
bilelim de gitmeyelim
diplomayi bakkaldan almış galiba

Tabi neden olmasın gerçekten çok tuhaf tepkileriniz. ..

kesin boşaniyordunuz musunuz
yoksa blof mu
ayrıca şiddetin fotoğrafı darp raporu kadar kesin delil oluşturmaz mahkemede
ayrıca bir şey daha evlilik de bir olayı affedip üstüne birlikte yaşamaya devam ederseniz boşanma davasında aynı olayı ileri sürmeniz bir işe yaramaz
ana eğer şiddet olayı tekrarlayan bir durumsa hemen olduğu zaman gidin rapor alın
bosanmayacaksin iz şiddete ugrayacaginuzi anladığınız zaman çocuğu başka odaya götürün
bir de şiddet gördüğünüzu gören çocuk babam niye böyle yapıyor seni sevmiyor mudiye sorarsa Hayır canım çok seviyor demeyin ki
onun bilincaltinda siddet=çok sevgi diye kodlanmasin

Peki teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…