Alıyorum zaten bir psklg eşliğinde bu kararları aldim ve evime döndüm ama yine aynı sorunlar oldu şimdi tekrar gidicemDövmek sorun değil anlatması sorun mesajını siz vermişsiniz. Hamileyken sizi döven adam belki özür diler romantizm yapar diye beklemişsiniz. Normal değil bence psikolojik yardım alın çocugunuza da bi faydanız olmaz böyle. Önce sen mutlu olacaksın ki çocugunu mutlu et.
Hayır mezun olur olmaz evlendim ve hemen hamile kaldımçalışmıyorum.ben çok üstüne gidince pişman olduğunu anlatmak için söylemiş güya ama sebeb ne olursa olsun yaptığı kararktesizljk ve gerçekten canımı acitti
Alıyorum zaten bir psklg eşliğinde bu kararları aldim ve evime döndüm ama yine aynı sorunlar oldu şimdi tekrar gidicem
Alıyorum zaten bir psklg eşliğinde bu kararları aldim ve evime döndüm ama yine aynı sorunlar oldu şimdi tekrar gidicem
Calismayi düşünüyor musun ?Alıyorum zaten bir psklg eşliğinde bu kararları aldim ve evime döndüm ama yine aynı sorunlar oldu şimdi tekrar gidicem
Cocuk iistemeden oldu.ookdr da değil çocuğuma elini ssürenin elini kkırarım yaşadığım olaylarındetayina giremeBenim anlamadigim, adamin huyu suyu belli.. sen git bundan cocuk yap. Sonrada cocuk olunca farkli dusunuluyor de! Arkadasim benimde evladim var sen bosanmadigin surece bu adam siddeti onun yanindada hatta belki onada uygulayacak! Cocugum aman babasiz kalmasin diye mi bosanmiyorsun? Oyle baba olacaksa zaten lazim degil, eger iyi bi babaysa bosansanizda o babalik gorevini yapar. Hersey bir yana normalde bosan demem kolay kolay ama bu siddet meselesinim ne affi oluyor nede adam duzeliyor!
Dediğim gibi size suan okdr detaylı anlatamiyorum yani genel hayatimi günlük paylasamiykrhm bir kereligne kabul etti doktora gelmeyi onunla gorsunce doktorum bizi danışmana felan yönlendirdi sonuç olarak evet doktor dedi don diye onun sevgisizlikle büyüdüğünü kendini eksik hissetti için bunu benden çıkarmaya çalıştığını ve bazı yolları uygulamami söyledi bende denedim olmadi tedavi olması gerektgnu söyledi onuda kabul etmesi sonuç bu yani karşımdaki normal bir insan değil bunun farkındayım biliyorum bunada hepiniz tepki vereceksnz ama ona da uzulyrm böyle bi ailesi oldgu için ama kızıyorum da çünkü Allah herkese akıl vermiş kullanması gerekiyoGerçekten , hamileyken şiddet gördüğünüz adama mi döndürdü psikolog ?
Gerçekten , hamileyken şiddet gördüğünüz adama mi döndürdü psikolog ?
Pardon da anlamadım yardımcı olmaya calsysnz yoksa elestrmyee mi burası gerçekten çok değişmiş destek olmanız yardmci olmanız gerekirken sürekli bir elstri anlamadım insanı intihara suruklersnz bu gidişle sizler ! Gttgm psklgn numrsni vermemi ister misiniz...size anltthmdan daha çok detay anlttgm için emin olun öyle demiştir tabki şiddet çok kötü ve affı yoktur ama derin başka konular var neyse sağolun yinede...Onu ben de merak ettim. Hic bir psikolog o sekilde bir telkin vermez. Olaylarin tamamini psikologa anlattigina bile inanmiyorum.
Pardon da anlamadım yardımcı olmaya calsysnz yoksa elestrmyee mi burası gerçekten çok değişmiş destek olmanız yardmci olmanız gerekirken sürekli bir elstri anlamadım insanı intihara suruklersnz bu gidişle sizler ! Gttgm psklgn numrsni vermemi ister misiniz...size anltthmdan daha çok detay anlttgm için emin olun öyle demiştir tabki şiddet çok kötü ve affı yoktur ama derin başka konular var neyse sağolun yinede...
Tabi neden olmasın gerçekten çok tuhaf tepkileriniz. ..Hic bir derin konu dayak yerken korneasi yirtilan birine bosanma dedirtmez. O dayaklari yerken psikolojiniz iyi kaldiysa simdi de bir sikinti olacagini sanmiyorum.
Bu arada psikologun numarasini ozelden atar misiniz?
Pardon da anlamadım yardımcı olmaya calsysnz yoksa elestrmyee mi burası gerçekten çok değişmiş destek olmanız yardmci olmanız gerekirken sürekli bir elstri anlamadım insanı intihara suruklersnz bu gidişle sizler ! Gttgm psklgn numrsni vermemi ister misiniz...size anltthmdan daha çok detay anlttgm için emin olun öyle demiştir tabki şiddet çok kötü ve affı yoktur ama derin başka konular var neyse sağolun yinede...
Tabi neden olmasın gerçekten çok tuhaf tepkileriniz. ..
Peki teşekkürler...kesin boşaniyordunuz musunuz
yoksa blof mu
ayrıca şiddetin fotoğrafı darp raporu kadar kesin delil oluşturmaz mahkemede
ayrıca bir şey daha evlilik de bir olayı affedip üstüne birlikte yaşamaya devam ederseniz boşanma davasında aynı olayı ileri sürmeniz bir işe yaramaz
ana eğer şiddet olayı tekrarlayan bir durumsa hemen olduğu zaman gidin rapor alın
bosanmayacaksin iz şiddete ugrayacaginuzi anladığınız zaman çocuğu başka odaya götürün
bir de şiddet gördüğünüzu gören çocuk babam niye böyle yapıyor seni sevmiyor mudiye sorarsa Hayır canım çok seviyor demeyin ki
onun bilincaltinda siddet=çok sevgi diye kodlanmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?