sanırım artık psikolojim bozuldu

anca bu kadar sakin olabildim hiç bu kdar berbat hissetmedim kendimi evin içindeki camları toplarken gözm karardı ellerim nasıl titriyordu allah şahit ben bunları haketmiyorum

ayrıl o zaman. sana bu kadar haksızlık edip seni bu derece delirtiyorsa ayrılman mantıklı. sanırım evli değilsin

Geçmiş konularınıza baktım.Böyle nereye kadar?Seviyorsanız değiştireceksiniz kendinizi tamamiyle.Evet tamamiyle diyorum.İnsanın kendini değiştirmesi kolay bir şey değil ama çok seviyorsanız,ayrılma ihtimalini bile düşünmek istemiyorsanız,başka çaresi yok bunun.Ha diyorsanız ki ondan kaynaklı,ben de bir şey yok,olmuyorsa da akıl sağlığınızı tamamiyle yitirmeden bitireceksiniz .Duymak istemiyorsunuz bunu ama üzgünüm :( Bitirmelisiniz..

Son düzenleme:
Sizinki iliski falan degil rezillik..tabi bunda ergen psikolojinizinde payi buyuk..ikinizde terapi gormesi gereken ve asla birbirleriyle birlikte olmamasi gereken insanlarsniz..benimde 20 yasimda ayni boyle bir iliskim olmustu tek fark ben sizin gibi davranmiyodum gururluydum asla kendimi ezdirmez asla yalvarmazdim bizim iliskide o sizdi sevgilinizde bendim..ayy amma cocuklukmus amma arabesk sacma sapan iliskiymis sonradan dogru duzgun iliski yasayinca iyice tiksiniyosun iyggg ben iliski diye o rezilligimi yasamisim erkek diye o insanlami birlikte olmusum diye..seninde ilerde aynisi olur..sizin sonunuz zaten herturlu ayrilik bu bariz ortada..kolay gelsin

Sizinki iliski falan degil rezillik..tabi bunda ergen psikolojinizinde payi buyuk..ikinizde terapi gormesi gereken ve asla birbirleriyle birlikte olmamasi gereken insanlarsniz..benimde 20 yasimda ayni boyle bir iliskim olmustu tek fark ben sizin gibi davranmiyodum gururluydum asla kendimi ezdirmez asla yalvarmazdim bizim iliskide o sizdi sevgilinizde bendim..ayy amma cocuklukmus amma arabesk sacma sapan iliskiymis sonradan dogru duzgun iliski yasayinca iyice tiksiniyosun iyggg ben iliski diye o rezilligimi yasamisim erkek diye o insanlami birlikte olmusum diye..seninde ilerde aynisi olur..sizin sonunuz zaten herturlu ayrilik bu bariz ortada..kolay gelsin

doğru bi ilişki yaşayamamayacak olduguna eminim. şuan yaşadıgın kişiyi ya sen sevmiyorsun ya o seni sevmiyor. çnkü buraaya girip içindeki kini kusmussun. ve farkındamısın bilmiyorum. neyin acısı bu ?? eyer sürekli onsan haberim olmasnı istemem ve aşırı sevmem ergenlik ve çocukluksa ben kabul ediyorum sen rahat ol.. ama eyer seninki gibi kim nerde belli olmayan tatsız tutsuz bi iliişki ergenligi aşmış olgunların işiyse ben alamyayım. bence önce insaları eleştirirken içinde ki kini dışarı yansıtma ve çizgini aşma. ıyklar ögler falan. ikimizin asla bir arada olmaaması gerektigine senmi karar veriyorsun kesin ayrılırmışız?

kolay gelmesi gereken kişide sensin. sevgilin nasıl biri bilmem. ama seninle olmaması gerktigine eminim beni ağlatmasını senin gibi karakterde biriyle olmaya terch ederim. ben savaştım ya sen ? seninki bencillik resmen iyi olan için kötüyü bırakmışsın. o yanlış bi ilişkin olabilir ama herkesinki seninki kadar '' ıyklık '' bişey değil unutma. buraya bi çok insan benim için yorum yaptı hangi birine kime ters cevap vermişim bir dön bak? seni görmeden itiici biri oldugunu anladım. sıcak kanlı ve sevecen olmadıgında belii. inan bana bunları yazarken kendimden utanıyorum çnkü insanlara ilk defa bu tarafımı göstericem burda.

bence bir başlık altında yazanlarla insanların hayatının tm gelcegini yargılama. sen iniş çıkış yaşamıyorsan. o kişi seni takmıyor. ya sen onu? zaten belliki sen raahat birisin. ki inşallah iyi bi ilişkin vardır. allah mutlu etsin bozmasın. ama rica ediyorum benim birdaaha hiç bi başlıgım altında gezinme.

çünkü ;

kalbi iblis dolu insanlardan korkarım.

aynı senin tabirinle '' ıyk ögg '' anladınmı?? sinirinide başka biyerde kus.

sana patlayıp bunları demek istemzdim ama emin ol deydi. şimdi burdan çıkabilrsin.

senin gercekten psikolojin baya bozuk basliktaki teshisin cok dogru..ama ben bunun iliskinle alakali oldugunu dusunmuyorum iyi bir psiyatriste gorun ve terapi almaya basla zor durumdasin..ben ve iliskim hakkinda cok komik tespitler yapmissin.cok seviyorum cokta seviliyorum aksine iliskinin ne demek oldugunu bu iliskimde gordum ve seninki gibi sacma sapan bir iliski yasamis bir insan olarak sana yazdim kin falan kusmadim yasadiginin iliski degil rezillik oldugunu farketmeni daha sonrasinda gercek bir iliski yasadiginda bunu anliycagini soyledim aslinda iyi birsey soyledim ama sen bu psikolojiyle zaten duzgun bir iliski yasayamazsin toplum olarak aciyla motive oluyoruz iliskiyi kendini yerden yere atma kiskanclik krizleri gecirme sevgilinin kucaginda bayilma terketme blofu yapma zannediyoruz halbuki biraz okusak bilgi sahibi olsak psikolojide kiskancligin asla sevgi gostergesi olmadigini kiskancligin=ozguvensizlik oldugunu bilicez hatta daha bircok seyin karsiliginin ne oldugunu bilicez...sana bir kitap tavsiye edeyim okuman yazman varsa anlayabilcegin duzeyde basit bir kitap oku belki iliskinin ne oldugunu ne olmadigini ve ne yasadigini anlamana bir nebze yardimci olur. ''gozleri acik sevmek'' ruh sagliginizi bir an evvel duzeltmeniz ve mutlu olmaniz dilegiyle

Back
X