Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen telefona bakma o zaman.. yapacak birşey yok.. hadi sen hemen banyoya. bir duş al rahatla biraz
anca bu kadar sakin olabildim hiç bu kdar berbat hissetmedim kendimi evin içindeki camları toplarken gözm karardı ellerim nasıl titriyordu allah şahit ben bunları haketmiyorum
Sizinki iliski falan degil rezillik..tabi bunda ergen psikolojinizinde payi buyuk..ikinizde terapi gormesi gereken ve asla birbirleriyle birlikte olmamasi gereken insanlarsniz..benimde 20 yasimda ayni boyle bir iliskim olmustu tek fark ben sizin gibi davranmiyodum gururluydum asla kendimi ezdirmez asla yalvarmazdim bizim iliskide o sizdi sevgilinizde bendim..ayy amma cocuklukmus amma arabesk sacma sapan iliskiymis sonradan dogru duzgun iliski yasayinca iyice tiksiniyosun iyggg ben iliski diye o rezilligimi yasamisim erkek diye o insanlami birlikte olmusum diye..seninde ilerde aynisi olur..sizin sonunuz zaten herturlu ayrilik bu bariz ortada..kolay gelsin